engellemişler o sapığı ayya çok korktum topiğe birşey olacak diyenoooldu yaa ne çabuk açıldı topiş :uhm:
arkadaşlar herkes birbirine söylesin,hamile kalmak isteyenler 2 adlı konudan devam ediyoruz.
Burası çok fazla sayfa içerdiği için çok sayıda sorun yaşıyoruz...
HADİ BAKALIM YENİ EVİMİZEEEEEEEEEEEEE:teytey:
engellemişler o sapığı ayya çok korktum topiğe birşey olacak diye
gitti cnm gidişi olsunda dönüşü olmasın:1closedeyes:Kızlarr ben geldim elektrşkler kesildi aniden ne oldu vildan spık gittimi
kolay gelsin cnm sanakaydirigubbakcemile2ok kızlar benim az işim var kaynananın sakal bıyık operasyonu var gelilirim birazdan
cnm yaa keşke biraz daha sabretseydin:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar size bişey itiraf edicem ben bu sabah dayanamadım fortel testini yaptımmmmm ama ikinci çizgi gene yoktu sabah biraz üzüldüm ama sonra düşündüm daha adet olmama 7 gün var umudumu kaybetmicem dedim kendi kendime bide belki yanlış çıkmıştır yinede adetim geçmesini umut edicemmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bişey olmaz cnm nolacak biz çok yaşadık bu olaylarıkaydirigubbakcemile3engellemişler o sapığı ayya çok korktum topiğe birşey olacak diye
kızlar eylül 13 kim yine erkek olmasın tanıttımı kendini
evet sonun da malum şahıs banlandı topiğimiz virüsten temizlendi teşekkür ederiz Adıvar :lepi:
aaa kızlar bişey mi oldu ben yokken biri taciz mi etti,nedir bu erkek meselesi?
Yaaaa ne kaçırdım biri anlatsın lütfen
ŞenizŞenizkızlar benimm kocam geldi yemek yicez hadi sizi öpüyorum sapık içinde çok mutlu oldum yarın görüşürüz
böyle seviyesizlere yer yok topiğimizde demi dostum kökünü kazımaya hazırım kötükedihüso:lepi::lepi: eveeeeeeettttt:lepi::lepi:
kızlar gidiyormuyuz yeni yerimize bak anlamadım gene ne oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?