Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canişim zaten silerler o topiği sen silemezsin yasak senin silmen yerimseniben
canımsın ŞenizŞeniz

:asigim:

Allahım akıl fikir ver yarabbimm bu banlanan insana :)Aslında insen demicektim ama :roflol::roflol:

kıslar çıkanlar güle güle yetişemiyorum çamaşır asıyorum yarın görüşürüz çıkan arkadaşlar kendinize iyi bakın

ya allahim neler yazmis utanmak yok ha ne dengesizler var yarapim ya sapikta dil bu su hayvandan da hayvan

taşınmıyonuz demi burda olmayan arkadaşlar sonra girince bulamıyoalar aynı kişileri ya sonra yarısı burda yarısı orda oluyo sonra millet dağılıyo

taşınmıyonuz demi burda olmayan arkadaşlar sonra girince bulamıyoalar aynı kişileri ya sonra yarısı burda yarısı orda oluyo sonra millet dağılıyo
kız nereye gidecez hiç biryere gitmiyoruz biz sapıktan korkmuyoruz onlar bizden korksun bi sapık yüzünden yerimizden yurdumuzdan mı olalım

ya ızlar sevindim anacım geri döndügümüze
valla gülüm ya ha bire bir şeyler oluyor ne isterler topiğimizden anlamadım gitti valla
hadi ozaman akşama görüşürüz kızlar ben kaçtım bye

ay ya ne sapıkmış kız geçen günde geldi o sapık birşeyler yazdı yine abuk sabuk bak bu gün yine geldi iyi oldu engellediler onu
dengesiz işte ne olacak sahipsiz sandı topiğimizi anacım
ne oldu benim jeton dusmedi kim geldi nasil sapik anlamadim :1shok:
sapık dadandı anacım ne olsun
kızlar sayfa 4197 lütfen eksi rep verin şu terbiyesiz bi kırmızı olsun
onun utanmaz yüzü kızarmaz biz itibarını kızartalım
dur nasıl olcak banada söyleyin bende yapayım kızlar
herkese iyi akşamlar arkadaşlar yine erkek mi girdi topiğimize ne meraklılarmış şurda kız kıza durdurmuyorlar
valla gülüm illa dadanacaklar ne biçim insanlar terbiyesizler valla
ben geldim ne oldu kıslarr bişey mi kaçırdım ?? Benide haberdar edin
he he gülüm sapık dadandı bizimkilerde temizledi gülüm

ya kızlar sayfamız güzeldi başka yere gidince dağılıyo gurup daha önceki üyeliğimede yaşadım aynısını
yok gülüm bir yere gitmiyoz devam topicte

allahım akıl fikir ver yarabbimm bu banlanan insana :)aslında insen demicektim ama :roflol::roflol:

hoşgeldin canım bu arada haklısın başlı başınca canım

ya birak kadinlar kendi sorunlarila dertlesin hem bu hayvan bilmiyo galiba yonetici istese yazdigi yeri bulup ona polis gondere bilicegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…