canişim zaten silerler o topiği sen silemezsin yasak senin silmen yerimsenibenay okudum o ne terbiyesiz kelimeler yaaa,sapık ruhlu manyaklar ...
okurken bile utandım yaa. erkek olduğu çok belli...
çok iyi etmişsiniz kızlar.
e şimdi burada mı kalıyoruz ona göre sileyim orayı.son karar nedir encümen kurultayı alkisalkisalkis
canımsın ŞenizŞeniz
nilycım az önce sapık vardıya onu topiğimizden atmışar onu konuşuyoruz canım benim
canım ya rep verilmiyorki adam kapsama alanı dışı
güle güle canımkızlar ben çıkıyorum..toparlanayım.. mesai bitmek üzere ..kendinize iyi bakın..hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar hepinize..byee
iyiyim bitanem sen nasılsınhımmm evet evet biliyorum bende çok şaşırmıştım.ama hakkından geldiler
nasılsın iltercim
ya hem bunlar madem kadın olmak istiyo onlara yarfdımcı olalım demi:tomato:
güle güle canım:a015:Kızlar ben gİder yemeĞİ hazırlayım
onlara insan demeye bin şahit ister ama ne yapacan malesef böyleleride var toplumumuzdaAllahım akıl fikir ver yarabbimm bu banlanan insana :)Aslında insen demicektim ama :roflol::roflol:
wayyy bee böyle indirirler aşağı işte geri zekalı sapık
kız nereye gidecez hiç biryere gitmiyoruz biz sapıktan korkmuyoruz onlar bizden korksun bi sapık yüzünden yerimizden yurdumuzdan mı olalımtaşınmıyonuz demi burda olmayan arkadaşlar sonra girince bulamıyoalar aynı kişileri ya sonra yarısı burda yarısı orda oluyo sonra millet dağılıyo
valla gülüm ya ha bire bir şeyler oluyor ne isterler topiğimizden anlamadım gitti vallaya ızlar sevindim anacım geri döndügümüze
hadi ozaman akşama görüşürüz kızlar ben kaçtım bye
dengesiz işte ne olacak sahipsiz sandı topiğimizi anacımay ya ne sapıkmış kız geçen günde geldi o sapık birşeyler yazdı yine abuk sabuk bak bu gün yine geldi iyi oldu engellediler onu
sapık dadandı anacım ne olsunne oldu benim jeton dusmedi kim geldi nasil sapik anlamadim :1shok:
dur nasıl olcak banada söyleyin bende yapayım kızlarkızlar sayfa 4197 lütfen eksi rep verin şu terbiyesiz bi kırmızı olsun
onun utanmaz yüzü kızarmaz biz itibarını kızartalım
valla gülüm illa dadanacaklar ne biçim insanlar terbiyesizler vallaherkese iyi akşamlar arkadaşlar yine erkek mi girdi topiğimize ne meraklılarmış şurda kız kıza durdurmuyorlar
he he gülüm sapık dadandı bizimkilerde temizledi gülümben geldim ne oldu kıslarr bişey mi kaçırdım ?? Benide haberdar edin
yok gülüm bir yere gitmiyoz devam topicteya kızlar sayfamız güzeldi başka yere gidince dağılıyo gurup daha önceki üyeliğimede yaşadım aynısını
allahım akıl fikir ver yarabbimm bu banlanan insana :)aslında insen demicektim ama :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?