Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tbklerrrr

kız benimde kalbim 2 olsun yaa neden olmuyor kız bak kıskançlık damarlarım tuttu çaktırma vildan
aaa benimde 2 olmuşş hehehehe

cnm 50 mesaj 1 kalp
500 mesaj 2 kalp
1000 mesaj 3 kalp
2500 mesaj 4 kalp
5000 ve üstü mesaj sayısı 5 kalp çok gevezesin demeksırnaşık şey

ayrıca senide tebrik edelim cnm sende ikilemişsin haberin yok:roflol::hooray:

iyiyim cnm ne olsun adet olmayı bekliyorum :) dünden beri gelen giden yok bekliyorum.dün kendimi parçaladım üzdüm ama yapacak bişeyyok :1no2:
güzelim sen test felan yapmadın demi kız dr sormadınmı neden böyle oldu diye ya canım sen birde çok kafana takıyorsun psikolojikmi acaba yoksa yerleşme kanamasımıydı çokmu geldi dün kanaman

homoo dedim kadinlarin ozel hayatina bakiyo utanmaz ahlaksiz sey anasi bacisi karisi yok mu beya okusun da gorsun simd yazdiklarimizi terbiyesiz

kızlar transfer olmuyoruz demi kurul kararı ne açıklandımı burdamıyız
GÜLÜM BURDAYIZ GİTMİYOZ BİR YERE
mutfakla pc arasında mekik dokuyorum burası fena bağımlılk yaptı
HE HE O KONUYU DEME GİTSİN ANACIM SABAHTAN AÇIYORUM HA BİRE BURDAYIM O DEĞİL BAZEN HER TARAFIM UYUŞUYOR ONU BİLE KALE ALMIYORUM NE YAZMIŞLAR DİYE MERAKLA BAKIYORUM VALLA kaydirigubbakcemile3

kızlar transfer olmuyoruz demi kurul kararı ne açıklandımı burdamıyız
yok cnm burda organize olmaya devam ediyoruz:lepi:
mutfakla pc arasında mekik dokuyorum burası fena bağımlılk yaptı
bizi bırakama inşallahsositososito
aferin size kızlar böylelerine haddini bildirmek gerek
saol aplacım Şeniz
olmuş ya kız 2 tane kalbin va ralkisalkisalkis

asıl benim olmuyor bende istiyorum sırnaşık şey
senin daha 40 fırın ekmek yemen lazım dermişim 500 ü bulman lazım cnmşakkıdı
ANLADIM CANIM BENİM sengözlerimebaksanab

alkisalkisalkisŞeniz

olmuş ya kız 2 tane kalbin va ralkisalkisalkis

asıl benim olmuyor bende istiyorum sırnaşık şey
kız olmuş benim haberim yokk amma cene yapmışım bende sende çok yaz kı hemen olu verir merak etme

vallahi haberim yok kız iyi bak bunları ögrendim vildan yaa şu repteki renğlerin anlamları ne onlarıda bilmiyorum onlarıda söylesene

DESENE BENİM DE GEVEZELİK SINIRLARIMA YAKLAŞMIŞIM BENDE ŞUAN ÜÇTEYİM ANACIM HA GAYRET BENDE SİZE YAKLAŞACAĞIM VALLA

bende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm

kızlar o misafir kim sinsi sinsi orada öyle tanıttımı kendini ay vallahi hepinizi erkek diye görücem şimdi kapıları tuttunuz demi kimse girmesin

bende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm
SLM CANIM HOŞGELDİN

kızlar o misafir kim sinsi sinsi orada öyle tanıttımı kendini ay vallahi hepinizi erkek diye görücem şimdi kapıları tuttunuz demi kimse girmesin

KIZ KAPILAR TUTTULU MERAK ETME SEN GİRSE BİLE KOVARIZ BİZ ANACIM klava:

vallahi haberim yok kız iyi bak bunları ögrendim vildan yaa şu repteki renğlerin anlamları ne onlarıda bilmiyorum onlarıda söylesene
cnm yeşil renkli kutu görüşüne katılmış mesajına puan vermiş demek
siyah kutu ne yükseltecek nede eksiltecek kadar puana sahip değil demek
kırmızıda görüşüne katılmamış eksi puan vermiş demek o zaman puanın düşüyor

yazdığın mesaj sayısına göre ve aldığın puana göre senin vereceğin puanda yükseliyor
DESENE BENİM DE GEVEZELİK SINIRLARIMA YAKLAŞMIŞIM BENDE ŞUAN ÜÇTEYİM ANACIM HA GAYRET BENDE SİZE YAKLAŞACAĞIM VALLA

koş koş yakalarsın anacım bizi bizde bu çene bu grup varkendelikafadulden

bundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…