olmuş ya kız 2 tane kalbin va ralkisalkisalkistbklerrrr
kız benimde kalbim 2 olsun yaa neden olmuyor kız bak kıskançlık damarlarım tuttu çaktırma vildan
aaa benimde 2 olmuşş hehehehe
escales olmuyomuş tatlım banlandığı için teraziside kaldırılmış
tühhh azıcık erken olsaydı
balsurat bu arada hoşgeldin cnm
tbklerrrr
kız benimde kalbim 2 olsun yaa neden olmuyor kız bak kıskançlık damarlarım tuttu çaktırma vildan
aaa benimde 2 olmuşş hehehehe
güzelim sen test felan yapmadın demi kız dr sormadınmı neden böyle oldu diye ya canım sen birde çok kafana takıyorsun psikolojikmi acaba yoksa yerleşme kanamasımıydı çokmu geldi dün kanamaniyiyim cnm ne olsun adet olmayı bekliyorum :) dünden beri gelen giden yok bekliyorum.dün kendimi parçaladım üzdüm ama yapacak bişeyyok :1no2:
GÜLÜM BURDAYIZ GİTMİYOZ BİR YEREkızlar transfer olmuyoruz demi kurul kararı ne açıklandımı burdamıyız
HE HE O KONUYU DEME GİTSİN ANACIM SABAHTAN AÇIYORUM HA BİRE BURDAYIM O DEĞİL BAZEN HER TARAFIM UYUŞUYOR ONU BİLE KALE ALMIYORUM NE YAZMIŞLAR DİYE MERAKLA BAKIYORUM VALLA kaydirigubbakcemile3mutfakla pc arasında mekik dokuyorum burası fena bağımlılk yaptı
yok cnm burda organize olmaya devam ediyoruz:lepi:kızlar transfer olmuyoruz demi kurul kararı ne açıklandımı burdamıyız
bizi bırakama inşallahsositosositomutfakla pc arasında mekik dokuyorum burası fena bağımlılk yaptı
saol aplacım Şenizaferin size kızlar böylelerine haddini bildirmek gerek
senin daha 40 fırın ekmek yemen lazım dermişim 500 ü bulman lazım cnmşakkıdıolmuş ya kız 2 tane kalbin va ralkisalkisalkis
asıl benim olmuyor bende istiyorum sırnaşık şey
ANLADIM CANIM BENİM sengözlerimebaksanab
kız olmuş benim haberim yokk amma cene yapmışım bende sende çok yaz kı hemen olu verir merak etmeolmuş ya kız 2 tane kalbin va ralkisalkisalkis
asıl benim olmuyor bende istiyorum sırnaşık şey
vallahi haberim yok kız iyi bak bunları ögrendim vildan yaa şu repteki renğlerin anlamları ne onlarıda bilmiyorum onlarıda söylesenecnm 50 mesaj 1 kalp
500 mesaj 2 kalp
1000 mesaj 3 kalp
2500 mesaj 4 kalp
5000 ve üstü mesaj sayısı 5 kalp çok gevezesin demeksırnaşık şey
ayrıca senide tebrik edelim cnm sende ikilemişsin haberin yok:roflol::hooray:
cnm 50 mesaj 1 kalp
500 mesaj 2 kalp
1000 mesaj 3 kalp
2500 mesaj 4 kalp
5000 ve üstü mesaj sayısı 5 kalp çok gevezesin demeksırnaşık şey
ayrıca senide tebrik edelim cnm sende ikilemişsin haberin yok:roflol::hooray:
SLM CANIM HOŞGELDİNbende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm
kızlar o misafir kim sinsi sinsi orada öyle tanıttımı kendini ay vallahi hepinizi erkek diye görücem şimdi kapıları tuttunuz demi kimse girmesin
bebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
cnm yeşil renkli kutu görüşüne katılmış mesajına puan vermiş demekvallahi haberim yok kız iyi bak bunları ögrendim vildan yaa şu repteki renğlerin anlamları ne onlarıda bilmiyorum onlarıda söylesene
DESENE BENİM DE GEVEZELİK SINIRLARIMA YAKLAŞMIŞIM BENDE ŞUAN ÜÇTEYİM ANACIM HA GAYRET BENDE SİZE YAKLAŞACAĞIM VALLA
bundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:DESENE BENİM DE GEVEZELİK SINIRLARIMA YAKLAŞMIŞIM BENDE ŞUAN ÜÇTEYİM ANACIM HA GAYRET BENDE SİZE YAKLAŞACAĞIM VALLA
bebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
hg canım boşverin kızlar şu sapığı ya onun seviyesine mi inicez kendi kalitesini belli etti gittibende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?