slm canım nasılsın bakalımslm canım
allah razı olsun canım benim allahtan dileğim en yakınzamanda sizlerde bebişlerinizin haberlerini duyra bebişlerinize kavuşursunuz canlarım benim
amin canım inş ne kadarlık hamilesin
burdayım canım başka sitede bebklerin gelişimiyle ilgili şeyler vardı onları okuyordum canım benimescales ordamısın
şuan canım 4 hafta 2 günlüğüm doktorumun söylediğine göre canım benim ya inan içim çok ama çok acayip :CüvCüv:
ben daha önce yaşamadım bu duyguyu ama seni çok iyi anlıyorum çünkü hep bunun hayalini kuruyorum ne mutlu sana kaç ay veya kaç yıl hasret çektin bebeğine ben evlendiğimden beri yni 3 ay sonra 2 yıl olucak
ben daha önce yaşamadım bu duyguyu ama seni çok iyi anlıyorum çünkü hep bunun hayalini kuruyorum ne mutlu sana kaç veya kay hasret çektin bebeğineben evlendiğimden beri yni 3 ay sonra 2 yıl olucak
canım allahıma şükür fazla bekletmedi yaradanım eşimle tam istediğimiz vakitte geldi canım bu aylar arası istemiştik allahım dualarımı kabul etti şükür yaradanıma
ateş banada basıyor canım benim benimde göbişim şimeye başladı oda benim garibime gidiyor canım ama bulantım yok canım daha başlamadı canım ama nedense aşırı tıkanma oluyor nefesim daralıyor canım seninde öyle oluyormu canımkızlar mrb herkese.esca bişey sorcam.senle aynı aydan hamiş olduk ya.o yüzden sana sorayım dedim.beni ateş basıyor sende de oluyor mu budurum.bi de göbeğim şişti benim daha erken değil mi yaa.haa bi de bulantım çok fazla.sende ne alem.ne luyosa anlat ya.
sesin çıkmayınca canım :ecrin_bebek:burdayım canım
canım benim çok sevindim
tamam canım güle güle sana :a015:ben çıkıyorum canım herkeze iyi geceler allah a emanet olun :a015:
evet canım yaa tıkanma bende de var.sanki aldığım nefes ciğerlerime yetmiyomuş gibi bi değişik oluyor.ama yaa inşallah bulantı hiç yaşamazsın.gerçekten çok berbat bişey canım.mahvoluyorum.bi de ben tam 3 kilo aldım.sende durum ne
saol canım ben niyetlenmeden önce bir jinekoloğa gittim orada kontrollerden geçtim o sırada ultrasonda kese gördüğünü sandı doktor gebe olabilirsin demişti ozaman içime bir şeyler oldu sonra ki aydada eşimden bebek isediğimi söyledim eşimde zamanını geldiğini düşünüyorsan tamam canım dedi niyetlendik ilk ay olmadı canım ikinci ay işte oldu allahıma şükürler olsun ama inan süper bir duygu anlatamam sana onu gördüğümde içimden bir şeyler kopu verdi sandım canım benim allahım sanada bu mutluluğu yaşatsın senden ve eşinden bir parçayı yüce yaradanım sanada versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?