Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

şuan canım 4 hafta 2 günlüğüm doktorumun söylediğine göre canım benim ya inan içim çok ama çok acayip :CüvCüv:

ben daha önce yaşamadım bu duyguyu ama seni çok iyi anlıyorum çünkü hep bunun hayalini kuruyorum ne mutlu sana kaç veya kay hasret çektin bebeğineben evlendiğimden beri yni 3 ay sonra 2 yıl olucak

kızlar mrb herkese.esca bişey sorcam.senle aynı aydan hamiş olduk ya.o yüzden sana sorayım dedim.beni ateş basıyor sende de oluyor mu budurum.bi de göbeğim şişti benim daha erken değil mi yaa.haa bi de bulantım çok fazla.sende ne alem.ne luyosa anlat ya.

ben daha önce yaşamadım bu duyguyu ama seni çok iyi anlıyorum çünkü hep bunun hayalini kuruyorum ne mutlu sana kaç veya kay hasret çektin bebeğineben evlendiğimden beri yni 3 ay sonra 2 yıl olucak

canım allahıma şükür fazla bekletmedi yaradanım eşimle tam istediğimiz vakitte geldi canım bu aylar arası istemiştik allahım dualarımı kabul etti şükür yaradanıma

ateş banada basıyor canım benim benimde göbişim şimeye başladı oda benim garibime gidiyor canım ama bulantım yok canım daha başlamadı canım ama nedense aşırı tıkanma oluyor nefesim daralıyor canım seninde öyle oluyormu canım

burdayım canım
sesin çıkmayınca canım :ecrin_bebek:

canım benim çok sevindim

saol canım ben niyetlenmeden önce bir jinekoloğa gittim orada kontrollerden geçtim o sırada ultrasonda kese gördüğünü sandı doktor gebe olabilirsin demişti ozaman içime bir şeyler oldu sonra ki aydada eşimden bebek isediğimi söyledim eşimde zamanını geldiğini düşünüyorsan tamam canım dedi niyetlendik ilk ay olmadı canım ikinci ay işte oldu allahıma şükürler olsun ama inan süper bir duygu anlatamam sana onu gördüğümde içimden bir şeyler kopu verdi sandım canım benim allahım sanada bu mutluluğu yaşatsın senden ve eşinden bir parçayı yüce yaradanım sanada versin canım benim

evet canım yaa tıkanma bende de var.sanki aldığım nefes ciğerlerime yetmiyomuş gibi bi değişik oluyor.ama yaa inşallah bulantı hiç yaşamazsın.gerçekten çok berbat bişey canım.mahvoluyorum.bi de ben tam 3 kilo aldım.sende durum ne

daha ben almadım canım eski kilomdayım daha önce hatta daha fazlaydım 2 kilo vermiştim o kilomla kaldım dün tartıldım aynı kilodaydım bilmiyorum şimdi kaç kilodayım eve gidince tartılacağım anacım bakalım kaç kilo olmuşum

Amin canım amin ama ben hiç bişey hissetmiyorum yani aşılamam tutmadı galiba bugün 6. gün adeti ayın 2 sinde gelcek eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…