nasıl bir duygu canım bebişini gördünmü seniyi geceelr umutlu
iyi geceelr umutlu
Amin canım amin ama ben hiç bişey hissetmiyorum yani aşılamam tutmadı galiba bugün 6. gün adeti ayın 2 sinde gelcek eminim ben
canım öyle deme allahtan ümit kesilmez ona bakarsan benimde bebişime kimyasal gebelik dediler düşme olasılığı yüksek dediler bebişim düşmedi bak annesine sıkı sıkıya sarıldı inşallah seninde öyle olur canım benim morlini sağlam tut canım benim allah büyük gülüm
nasıl bir duygu canım bebişini gördünmü sen
birşey değil canım ne demekinş tutunmuştur canım sağol ilgin için :a015:
canım 1,5 yıldır beklyince zaten çok farklı oldum ben.anlatılamayacak kadr farklı.sanki össye giriyomuşum gibi gittim doktora.yarın tekrar gitcez işte.yine aynıyım.okadar heyacanlıyımki.aslında rüya gibi ya düşününce.hiç olmayacağına o kadar çok inanmışımki hala bazen inanamıyorum.ama herkese o kadar dua ediyorum ki.sadece ben değil allahım diyorum herkese ver rabbim diyorum.öle işte
kimse yazmıyor ben gidim kocişimle çay içiyim yine gelirimslm kızlar nasılsınız
evet canım izmirdeyimgüaydı kızlar beryal sen gitedinmi kız izmire
evet şeker izmirden sesleniyorummmm.nasılsınızabyosun+, beryal+, meleksen, ozbek83 günaydın kıslar beryal izmirdenmi bağlanıyosun bize kaydirigubbakcemile3
kıyamam san üzülme ama .artık senin ailen eşin oldu.zor ama alışacaksın zamanla.allah yardımcın olsunbende aylemi dugun den beri gormuyorumsenağlama cok ozledim ben tr de onlar ingilterede her gun konusam da ozluyorum
hadi hayırlısı canım.bende hala hastalanmadım yarın sabah test yapıcam erkenden bakalım hayırlısı hihoyyyt :Saruboceq: :icecream:
iyiyim canım .nohutta çok iyi tayzesi.beryallllllllllll nerdesin nohutum nasıl bakalım
ne güzel işte nohut yemeği yemişsin şekerim .ayy beryal yokmu nohu t dıye dıye canım cektı dun nohut yaptık yerken aklıma beryal geldı kemdımı bir tuhaf hissettım.ama saolsun baklıyat yıyemıyrdum bahane oldu faydalıymıs :ecrin_bebek:
yazmazmıyım canım hemen ekliyorum .beni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??
Kızlar beni de ekleyiverin listeye yerimseniben
Adetim 4 gün geçti 2. günü test yaptım negatif çıktı
Hiç belirti yok CADIARZU
nadir gelip giden mide bulantısı, bide göğüs hassasiyetim var o da aman aman değil CADIARZU, kafam çok karışık hayırlısı bakalım
beni de yasdınız mı listeyee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?