görüşürüz canımkızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıyacam görürşüz sonra öptüm sizleri byy
kayracım hamile kaldığım ay bendede kasık ağrısı falan olmuştu çok zayıftım kasığımda yumurta gibi bir şişlik çıkmıştı bende kist zannettim çok korkmuştum adt le aynı belirtiler veriyor hamilelik aslında
kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıyacam görürşüz sonra öptüm sizleri byy
neyse bende kaçıyom byyy
kısmen yakın sayılır :)
benim 3 gün geçmişti günüm yaptığımda testi silik çıkmıştı inanamadım test hattalı acaba dedim sonra gittim bi tane daha aldım ondada çift çizgi çıktı biri silikti ço heyecanlanmıştım eşim eve gelince elini karnıma tuttum o yumurta gibi şiş yere bu kist değilmiş canım bebekmiş dedim havalara uçtu sevinçten rabbim inş bi kere daha yaşatır o mutluluğu sende hamilesindir inş ama test alıp yapsan iyi olur ben olsam dayanamazdım doğrusuayyy ne bileyim kuzum ya daha önce hiç hamiş kalmadım kaydirigubbakcemile3 ama karnım ağrıyo bugün 6. yarın 7. gün dedim dr uma kan testinde 1 gün bile geçse çıkar dediler ama idrar testinde çıkmıyo kafam karıştı:1shok: delikafadulden
benim 3 gün geçmişti günüm yaptığımda testi silik çıkmıştı inanamadım test hattalı acaba dedim sonra gittim bi tane daha aldım ondada çift çizgi çıktı biri silikti ço heyecanlanmıştım eşim eve gelince elini karnıma tuttum o yumurta gibi şiş yere bu kist değilmiş canım bebekmiş dedim havalara uçtu sevinçten rabbim inş bi kere daha yaşatır o mutluluğu sende hamilesindir inş ama test alıp yapsan iyi olur ben olsam dayanamazdım doğrusu
en son ne zaman yaptın canımyaptım kuzum yaptım bişey çıkmıyo ki tek çizgi silik olanın s harfini bile görmüyorum
en son ne zaman yaptın canım
o zaman bilemiyorum canım yok demekki normalde gecikirmi gününbu sabah yaptım
o zaman bilemiyorum canım yok demekki normalde gecikirmi günün
hiç gecikmen yoksa yaptır kan testi canım bazı idrardan yapılan testler hassas olmuyor geç döllenme falan olduysa
yani adt olma gününe yakın zamanda döllendiyse hemen çıkmaz idrardageç döllenme nasıl bişey ya kaç gündür sinirlerim alt üst oldu
ben rep verdim sana bugün canımben herkesi repliyorum ama kimsenin bana rep verdiği falan yoksenağlama
yani adt olma gününe yakın zamanda döllendiyse hemen çıkmaz idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?