günaydın vildancım..hihoyyyt iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu diliyorum sana..dün adet olmam lazımdı ya..hala olmadım.p.tesiye kadar olmazsam test yapacağım..inşallah hamişimdir..hiç ağrımda kalmadı.hafif belim ağrıyor o kadar..günaydın kızlar güzel bi cumartesi diliyorum
eminim benimki çok güzel geçecekkaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar,
Eskiler beni tanır beloşum ve vildancım gibi. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bende bu topicte çok zaman geçirmiştim. Şimdi allahıma şükür hamileyim.
Rabbim isteyen herkese istediği kadar bebiş versin inşallah.
sende kendine iyi bak byee..Neysee ben de çıkıyorum kızlarr..Hoşçakalın..Allah a emanet olun..
kaç haftalık hamilesin güzelim..allah sağ salim kurtarsın seni ve bebişini..Günaydın kızlar,
günaydın kızlar,ben yeni üyeyim. nasılsınız,beni de aranıza alır mısınız acaba kaydirigubbakcemile
günaydın idefixe..nasılsın..hoş geldin aramıza..hihoyyyt nasılsın..sen ne kadar zamandır bebiş istiyorsun..günaydın kızlar,ben yeni üyeyim. nasılsınız,beni de aranıza alır mısınız acaba kaydirigubbakcemile
günaydın..iyi sabahlar güzelim..nasılsın..valla ben çok iyiyim..memleketimden arkadaşım gliyor bugün..çok mutluyum...birde dün adet olmam lazımdı daha olmadım..p.tesiye kadar olmazsam test yapacağım..günaydın kızlarrrr??? herkesin keyfi yerinde mi? kaydirigubbakcemile2
canım inşallah bize müjde verirsin:Saruboceq:Şenizgünaydın vildancım..hihoyyyt iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu diliyorum sana..dün adet olmam lazımdı ya..hala olmadım.p.tesiye kadar olmazsam test yapacağım..inşallah hamişimdir..hiç ağrımda kalmadı.hafif belim ağrıyor o kadar..
Günaydın kızlar,
günaydın kızlar,ben yeni üyeyim. nasılsınız,beni de aranıza alır mısınız acaba kaydirigubbakcemile
allah kavuştursun kaç haftalık hamilesin
canım inşallah bize müjde verirsin:Saruboceq:Şeniz
merhaba claire hoşgeldin cnm
çok sevindim cnm allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:teytey:
Çok sağol özgürüm daha çok yeni 5 haftalık hamileyim. 2 yıl tedavi iki başarısız aşılamadan sonra sonunda micro enjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım ikizlerime.
amin cnm inşallahÇok sağol vildancım inşallah rabbim herkesin bebeklerinin yanında benimkileride korusun.
kızlar ben şimcik çıktım daha sonra görüşürüz birazcık işim var sonra gelicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?