Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın..iyi sabahlar güzelim..nasılsın..valla ben çok iyiyim..memleketimden arkadaşım gliyor bugün..çok mutluyum...birde dün adet olmam lazımdı daha olmadım..p.tesiye kadar olmazsam test yapacağım..

sağol canım, ben de iyiyim. dualarım seninle, inşallah bebişin bu ay gelir. benim adet tarihime daha var ( 4 haziran). imdiden sitress oldum. ama 9 adet olmazsam 9 hazirana kadar beklicem. çünkü doğum günümde bebiş hediyesi almak istiyorum. :asigim:

claire allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh mikro enjeksiyon nasıl bir yöntemki hangi aşamadan sonra yapılıyo

Canım bende hamişsem evlilik yıl dönümü hediyesi olacak bize 17 mayıstaydı evlilik yıldönümümüz..bekleyip göreceğim güzelim..inşallah allah isteyen herkese versin canım..:Saruboceq: :Saruboceq:

hulen inşallahhhh canım inşallah hamişsindir

inşallah güzelim yaaa. ben den çooook uzun süredir bekleyenleri görünce sanki bu kadar çok istemeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum ama bi yandan da abırsızlanıyorum. burada kafam çok karıştı. inşallah hepimiz 2010 şubat annesi oluruz. ne hoşşşş :CüvCüv:

Canım bende hamişsem evlilik yıl dönümü hediyesi olacak bize 17 mayıstaydı evlilik yıldönümümüz..bekleyip göreceğim güzelim..inşallah allah isteyen herkese versin canım..:Saruboceq: :Saruboceq:

ayy inşallah inşallah. müjdeli haberlernizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…