günaydın..iyi sabahlar güzelim..nasılsın..valla ben çok iyiyim..memleketimden arkadaşım gliyor bugün..çok mutluyum...birde dün adet olmam lazımdı daha olmadım..p.tesiye kadar olmazsam test yapacağım..
hoşçakal özgürüm..byee..kendine iyi bak..:1hug:öptüm hepinizi :))
Canım bende hamişsem evlilik yıl dönümü hediyesi olacak bize 17 mayıstaydı evlilik yıldönümümüz..bekleyip göreceğim güzelim..inşallah allah isteyen herkese versin canım..:Saruboceq: :Saruboceq:sağol canım, ben de iyiyim. dualarım seninle, inşallah bebişin bu ay gelir. benim adet tarihime daha var ( 4 haziran). imdiden sitress oldum. ama 9 adet olmazsam 9 hazirana kadar beklicem. çünkü doğum günümde bebiş hediyesi almak istiyorum. :asigim:
hulen inşallahhhh canım inşallah hamişsindir
hoşgeldin güzelim..nasıslın?yaww ben geldimmsenağlama
güzel haberler gelecek inşallah..inşallah sende hamiş kalırsın bu ay güzelim..hulen benimde 3 haziran işallah birlikte alırız
Canım bende hamişsem evlilik yıl dönümü hediyesi olacak bize 17 mayıstaydı evlilik yıldönümümüz..bekleyip göreceğim güzelim..inşallah allah isteyen herkese versin canım..:Saruboceq: :Saruboceq:
hulen benimde 3 haziran işallah birlikte alırız
12. ay yani kritik peki sen
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım..dualarımız hepimiz için..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ağzınız bal yesin hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?