Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben yenı sayılırım.bızde 9 aydır denıyoruz ama hala hamıle kalamadım.3 yıl oldu evlenelı.hepımız ınsallah en kısa zamnanda anne oluruz.bu arada asılama nasıl bısey yaptıran anlatabılırmı

bıde bu 2010 subat annesı oluruz ınsallah dıye okuyunca cok heyecanlandım.her ay umutla baeklıyorum.ınsallah gercekten bende 2010 subat annesı olabılırım

biz sabahın köründe işe geliyoruz valla .ne rahat iş..yer varsa bende geleyim güzelim..hihoyyyt

AH YAVRUMM SORMA UYUMUŞ KALMIŞI ALLAHTAN GELDİĞİMDE PATRONLAR GELMEMİŞ GERÇİ GÖZLER PÖRTLEK PÖRTLEK ANLAMIŞTIRLAR:))) EEE DÜN 8DE ÇIKTIM OKADAR OLACAK YANİlülülülülülü

anacım bide istanbulda biyere giderken 2 saat önce çıkman lazım buralar öyle değil hemen 10 dakkada işyerindeyizm:))

Slm kızlar nasılsınız bakalım
iyiiz güzelim..sen nasılsın?
anacım bide istanbulda biyere giderken 2 saat önce çıkman lazım buralar öyle değil hemen 10 dakkada işyerindeyizm:))
bilmem mi güzelim..ben ist. a geleli 1 yıl oldu balıkesirliyim ben evle iş arası 10 dk idi..şimdi de çok uzak değil ama direk araba olmadığı için 3 vasıta değiştiriyorum eve giderken..ama insan alışıyor
Abyosuncum bİ İkİmİz kalmıŞız kız sİtede
haklısın güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…