Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kısmet beaa senin hiç aklına gelirmiydi bak şimdi bel ağrısı falan diyosun oy oy yirim ben seniŞeniz
HAKLISIN CANIM YA HELE HELEDE BEN GEÇEN AY UMUT ETMİYORDUM TUTMAMIŞTIR DİYE SÖYLÜYORDUM TOPRAĞIMDA BANA KIZIYORDU NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN DERSİNE İYİ ÇALIŞ FALAN DİYORDU ALLAHA ŞÜKÜR BEBİŞİM GELDİ ALLAHTAN DİLEĞİM SAĞLKILI BİR ŞEKİLDEDE KUCAĞIMA ALIRIM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANCAĞIZLARIM BENİM SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM
kızlar ben çıkıyorum annem dövecek yoksaklava:klava:
hadi byeeeeeeeeeeeeeee

TAMAM CANIM ANNENİ FAZLA KIZDIRMA ZAMANI GELİR SENİN BEBİŞİNDE SENİ KIZDIRIR BAK HEEEE:ecrin_bebek:

valla tam oldu canım ya tam da bize uyan bir parça dur ben yukarı öyle yazayım kız

hiç deme gitsain canım benim bende şuan yerine sevememi dinliyorum oda beni bayağa etkileyen bir parça canım ya
evet cnm senin cennet kokulun bizimde gelecek cennet kokulumuz bizde koklayacaz inşallah
kızlar ben çıkıyorum annem dövecek yoksaklava:klava:
hadi byeeeeeeeeeeeeeee
kolay gelsin bacım yorma kendini fazla bırak annen yapsın işlerisırnaşık şey
ahada actım kayahanı dinliyom cennet kokulumusenağlamasenağlamasenağlama

canım üzmek için değil valla bizi anlatıyo onun için dedim senağlama üzülme nolur bizde alacaz cennet kokulularımızı inşallah

Kızlarrr süpriz mucizeye noldu yetişemedim işim çokta okuyamıyorum geçmişi
kötü bişey yoktur inşallah

kızlar ben soda içsem bebişime bir zararı olurmu ya benim doktor bana bir şey demedi bana söyleyin ne yiyeim ne içeyim bazen kızıyorum valla bu doktora adam akıllı birini bulmam lazım benim ya kızlar

inşaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah yaaaaaaa amaaaaaa cok güzel senağlama

merhaba kızlar nasılsınız..escales cnm rahatsızmışsın sanırım aman dikkat et kendine...

canım tam idrar tahlilinde çıkar antibiyotik verince hemen geçiyor

kızlar ben soda içsem bebişime bir zararı olurmu ya benim doktor bana bir şey demedi bana söyleyin ne yiyeim ne içeyim bazen kızıyorum valla bu doktora adam akıllı birini bulmam lazım benim ya kızlar
cnm soda içinde mineraller olduğu için çok faydalı
benim dr gazını kaçırıp içebilirsin demişti
Kızlarrr süpriz mucizeye noldu yetişemedim işim çokta okuyamıyorum geçmişi
kötü bişey yoktur inşallah
çarşamba 4"lü test yapılacakmış cnm dualarımızı eksik etmeyelim allah cennet kokulusunu ona bağışlasın
inşaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah yaaaaaaa amaaaaaa cok güzel senağlama

inşallah cnm

ESCALES canım hastamsın kendine dikkat et cnm bide süpriz mucizedemi rahatsız okuyamıyorum çok yoğunum merak ettim

amniiinnn inşallah canımmm dualarımız tüm hamiş kardeşlerimizlee hamişerimizde bizden esirgemesin dualarınıı:1hug:

Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.
ama maden suyuyla soda aynı sey degilmiş google gir hamilelikte soda diye

iklim tripkoliki indiriyom bakıyım nasıl acıklımı kıs bu ara çok duygusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…