HAKLISIN CANIM YA HELE HELEDE BEN GEÇEN AY UMUT ETMİYORDUM TUTMAMIŞTIR DİYE SÖYLÜYORDUM TOPRAĞIMDA BANA KIZIYORDU NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN DERSİNE İYİ ÇALIŞ FALAN DİYORDU ALLAHA ŞÜKÜR BEBİŞİM GELDİ ALLAHTAN DİLEĞİM SAĞLKILI BİR ŞEKİLDEDE KUCAĞIMA ALIRIM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANCAĞIZLARIM BENİM SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMkısmet beaa senin hiç aklına gelirmiydi bak şimdi bel ağrısı falan diyosun oy oy yirim ben seniŞeniz
kızlar ben çıkıyorum annem dövecek yoksaklava: klava:
hadi byeeeeeeeeeeeeeee
evet cnm senin cennet kokulun bizimde gelecek cennet kokulumuz bizde koklayacaz inşallahvalla tam oldu canım ya tam da bize uyan bir parça dur ben yukarı öyle yazayım kız
hiç deme gitsain canım benim bende şuan yerine sevememi dinliyorum oda beni bayağa etkileyen bir parça canım ya
kolay gelsin bacım yorma kendini fazla bırak annen yapsın işlerisırnaşık şeykızlar ben çıkıyorum annem dövecek yoksaklava: klava:
hadi byeeeeeeeeeeeeeee
ahada actım kayahanı dinliyom cennet kokulumusenağlamasenağlamasenağlama
replerinzi bekliyorum artıkdelikafadulden
vildan özellikle senden heeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet cnm senin cennet kokulun bizimde gelecek cennet kokulumuz bizde koklayacaz inşallah
kolay gelsin bacım yorma kendini fazla bırak annen yapsın işlerisırnaşık şey
canım üzmek için değil valla bizi anlatıyo onun için dedim senağlama üzülme nolur bizde alacaz cennet kokulularımızı inşallah
canım tam idrar tahlilinde çıkar antibiyotik verince hemen geçiyorCANIM BENDEN EBE TAM İDRAR TESTİ FALAN İSTEDİ ORDAN ÇIKAR DEĞİLMİ ON HAFTALIKKEN YAPILACAK FALAN DEMİŞTİ BAYAĞA AĞRIYOR CANIM ANLATILIR GİBİ DEĞİL EŞİM BELİME ÖZELLİKLE ORTOPEDİK YASTIK GETİRDİ GEÇEN GÜN O BİLE KAR ETMİYOR DESEM YERİ UZANDIĞIM ZAMAN BİLE SIZLIYOR KORKMAYA BAŞLADIM VALLA BAŞINDA BÖYLEYSEM GELİŞİNCE NE OLACAK
:
cnm soda içinde mineraller olduğu için çok faydalıkızlar ben soda içsem bebişime bir zararı olurmu ya benim doktor bana bir şey demedi bana söyleyin ne yiyeim ne içeyim bazen kızıyorum valla bu doktora adam akıllı birini bulmam lazım benim ya kızlar
çarşamba 4"lü test yapılacakmış cnm dualarımızı eksik etmeyelim allah cennet kokulusunu ona bağışlasınKızlarrr süpriz mucizeye noldu yetişemedim işim çokta okuyamıyorum geçmişi
kötü bişey yoktur inşallah
inşaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah yaaaaaaa amaaaaaa cok güzel senağlama
merhaba kızlar nasılsınız..escales cnm rahatsızmışsın sanırım aman dikkat et kendine...
kızlar ben soda içsem bebişime bir zararı olurmu ya benim doktor bana bir şey demedi bana söyleyin ne yiyeim ne içeyim bazen kızıyorum valla bu doktora adam akıllı birini bulmam lazım benim ya kızlar
hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?