Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar annem geldi temizlik yapıcaz kızıyo valla yazamıyom
kolay gelsin cnm
Şeniz
gidişi olurda gelişi olmaz inşallah demiştikya ondan bacımsırnaşık şey
amin hayırlısı gülüm herkeze tattırsın

amin cnm inşallah:Saruboceq:

soğan suyunu kistler için tavsiye ediyolarda o yüzden sordum canım bende pko var adetlerim düzensiz ilaçsı 4 5 ayda geliyo

canım bak bu sogan suyu adeti düzene sokuyomus hemde rahimi temizliyomus dene bence burnunu kapatıp içtiğin zaman cok zor olmuyo içmek

iklimtuna hamiş olmanı diliyorum allahtan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

hayırlısı kız bilmem ya olsun artık be 3 yıl oldu bekle bekle nereye kadarkafamçokkarıştı

canım bak bu sogan suyu adeti düzene sokuyomus hemde rahimi temizliyomus dene bence burnunu kapatıp içtiğin zaman cok zor olmuyo içmek

canım ben bikere içtim midemi çok yaktı midemde problem var benim bebek için katlansammı diye düşünüyorum çoğu kişiye iyi gelmiş adt olıyımda ne zaman başlanıyor soğan suyuna

hb escales hb vildan nolsun bekliyoz işte sizlerde iyisiniz inş
ben pek iyi değilim canım ya belim kopacak sanki anlamadım gitti miğdemde acayip yanıyor ya anlamadım gitti neden böyle oluyor

iyilik işte aynı değişen bişi yok cnm.... Pzrtsi kanda bakılcak ayy varmı ki acaba yaa

inşallah canım hamiledirsisn bir halayda sana çekeriz canım benim

iklimtuna hamiş olmanı diliyorum allahtan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

allah razı olsun rabbim aratmasın çok zormuş

ben pek iyi değilim canım ya belim kopacak sanki anlamadım gitti miğdemde acayip yanıyor ya anlamadım gitti neden böyle oluyor

canım ilk aylarda bu sıkıntılar olur bebek yerleşmeye alışıyor demişti bana dr ama bel ağrın deva ederse idrar tahlili iste canım ilthap olabilir 3 aylıkken olmuştu bende iltihap riskli canım erken doğuma sebep oluyor

hayırlısı kız bilmem ya olsun artık be 3 yıl oldu bekle bekle nereye kadarkafamçokkarıştı

inşaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaah ikiz ikiz bebelrin olur gızzzzzzz

canım ben bikere içtim midemi çok yaktı midemde problem var benim bebek için katlansammı diye düşünüyorum çoğu kişiye iyi gelmiş adt olıyımda ne zaman başlanıyor soğan suyuna

canım miden rahatsızsa zor olur senin için ben adetim bittikten sonra basadım sen adet olmadan 15 gün önce basla istiyosan

ben çıkıyorum sefam sona erdi patron geldi işlere bakim biraz allaha emanet olun
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yine gel bizi sensiz bırakma

escales meraba nası gidiyo hamilelik

inşallah canım hamiledirsisn bir halayda sana çekeriz canım benim

canım hep hamilelik belirtileri işte bunlar dayan cnm 9 ay sonra hepsini unutursun o mis kokuluyu kucağına alıncaa.... çekeriz gülüm ben damatta oynarım hatta ahh bilmemki yaaa olurmu olmasmı allah büyük ne diyim

İSTERSE GİRSİN BİZ GENE KOVARIZ KIZ BOŞ VER BİRAZ HIRSIMIZI ONLA ÇIKARIRIZ İŞTE DUA ETSİN Kİ KARŞIMIZA GELMEDİ YOKSA SAĞLAM BİR SOPA YERDİ VALLA BİZDENklava:klava:klava:

dogru valla bizden korkulur kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

dur kız heyecanlandım nee:1shok::1shok: ikizmihihoyyyt

şu an msn deyim
kızlar yazılanlara biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…