kolay gelsin cnmkızlar annem geldi temizlik yapıcaz kızıyo valla yazamıyom
Şenizsen ağlama kız ben hiç birinize kıyamam herşey zamanla düzelecek bak gör canımsınŞeniz
yrış yapalım istersen gaza geliriz belki gerçi benim yazla işim yok tatile haziranda gideceğim o zamana zayıflamam imkan yok zaten ben haşemoyla girdiğim için sorun olmuyor löp löp yağlar haşemanın içinde kalıyor:roflol::roflol:zaten bikini ve mayo bile giysem herhalde bulamazdım benim bedenim de maşallah yarım dünya oldum sanki herkese diyorum bana bakın dünyanın yarısını gezmiş olursunuzkaydirigubbakcemile3
gidişi olurda gelişi olmaz inşallah demiştikya ondan bacımsırnaşık şeykızlar annemle konusuyodum yaaaaaa koptum topikten bitti simdi belenay, sulezehra, umutlu16, vildangel eeeeee kızlar ne haber tekrardan kııııııııııııı vildan sapık korkup kactı daha kacıyo herhalde arkasına bakmadan gelmedi bi daha:roflol:
amin hayırlısı gülüm herkeze tattırsın
soğan suyunu kistler için tavsiye ediyolarda o yüzden sordum canım bende pko var adetlerim düzensiz ilaçsı 4 5 ayda geliyo
amiiiiiin inşallah darısı basına sen dene bence bu sogan suyunu benim eniştem bu sogan suyuyla 20 kilo vermiş
innnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
hamilesindir gııııııııııııııııı:Saruboceq:
canım bak bu sogan suyu adeti düzene sokuyomus hemde rahimi temizliyomus dene bence burnunu kapatıp içtiğin zaman cok zor olmuyo içmek
ben pek iyi değilim canım ya belim kopacak sanki anlamadım gitti miğdemde acayip yanıyor ya anlamadım gitti neden böyle oluyorhb escales hb vildan nolsun bekliyoz işte sizlerde iyisiniz inş
iyilik işte aynı değişen bişi yok cnm.... Pzrtsi kanda bakılcak ayy varmı ki acaba yaa
kolay gelsin cnm
Şeniz
gidişi olurda gelişi olmaz inşallah demiştikya ondan bacımsırnaşık şey
amin cnm inşallah:Saruboceq:
iklimtuna hamiş olmanı diliyorum allahtan amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
evet canım ya halimize şükür. bu arada ben sana hep rep vermeye çalışıyom olmuyor neden anlamadım
kolay gelsin cnm
Şeniz
gidişi olurda gelişi olmaz inşallah demiştikya ondan bacımsırnaşık şey
amin cnm inşallah:Saruboceq:
ben pek iyi değilim canım ya belim kopacak sanki anlamadım gitti miğdemde acayip yanıyor ya anlamadım gitti neden böyle oluyor
hayırlısı kız bilmem ya olsun artık be 3 yıl oldu bekle bekle nereye kadarkafamçokkarıştı
canım ben bikere içtim midemi çok yaktı midemde problem var benim bebek için katlansammı diye düşünüyorum çoğu kişiye iyi gelmiş adt olıyımda ne zaman başlanıyor soğan suyuna
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yine gel bizi sensiz bırakmaben çıkıyorum sefam sona erdi patron geldi işlere bakim biraz allaha emanet olun
ben pek iyi değilim canım ya belim kopacak sanki anlamadım gitti miğdemde acayip yanıyor ya anlamadım gitti neden böyle oluyor
escales meraba nası gidiyo hamilelik
inşallah canım hamiledirsisn bir halayda sana çekeriz canım benim
İSTERSE GİRSİN BİZ GENE KOVARIZ KIZ BOŞ VER BİRAZ HIRSIMIZI ONLA ÇIKARIRIZ İŞTE DUA ETSİN Kİ KARŞIMIZA GELMEDİ YOKSA SAĞLAM BİR SOPA YERDİ VALLA BİZDENamin insallah gelemez bidaha baska nickle girmesin bu sapık
inşallah canım hamiledirsisn bir halayda sana çekeriz canım benim
İSTERSE GİRSİN BİZ GENE KOVARIZ KIZ BOŞ VER BİRAZ HIRSIMIZI ONLA ÇIKARIRIZ İŞTE DUA ETSİN Kİ KARŞIMIZA GELMEDİ YOKSA SAĞLAM BİR SOPA YERDİ VALLA BİZDENklava: klava: klava:
inşaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaah ikiz ikiz bebelrin olur gızzzzzzz
canım miden rahatsızsa zor olur senin için ben adetim bittikten sonra basadım sen adet olmadan 15 gün önce basla istiyosan
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yine gel bizi sensiz bırakma
escales meraba nası gidiyo hamilelik
dur kız heyecanlandım nee:1shok::1shok: ikizmihihoyyyt
giremez cnm IP den engellenmiştiramin insallah gelemez bidaha baska nickle girmesin bu sapık
sagol canım benimmmmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?