Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

CANIM BENDEN EBE TAM İDRAR TESTİ FALAN İSTEDİ ORDAN ÇIKAR DEĞİLMİ ON HAFTALIKKEN YAPILACAK FALAN DEMİŞTİ BAYAĞA AĞRIYOR CANIM ANLATILIR GİBİ DEĞİL EŞİM BELİME ÖZELLİKLE ORTOPEDİK YASTIK GETİRDİ GEÇEN GÜN O BİLE KAR ETMİYOR DESEM YERİ UZANDIĞIM ZAMAN BİLE SIZLIYOR KORKMAYA BAŞLADIM VALLA BAŞINDA BÖYLEYSEM GELİŞİNCE NE OLACAK
ŞÜKÜR CANIM İYİ GİDİYOR AMA İŞTE AĞRILARIM VAR ANLAMADIĞIM VALLA
canım hep hamilelik belirtileri işte bunlar dayan cnm 9 ay sonra hepsini unutursun o mis kokuluyu kucağına alıncaa.... çekeriz gülüm ben damatta oynarım hatta ahh bilmemki yaaa olurmu olmasmı allah büyük ne diyim
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SEN BİR HABERLERİ VER BİR BAK GÖR NELER OLACAK TATLI KUŞUM GENE TOPİC YERİNDEN OYNAYACAK BENİMKİSİ GİBİ İKİ GÜN SENİNDE SÜRER ARTIKIN TATLI KUŞUM
dogru valla bizden korkulur kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

HERALDE KORKULUR TOPİĞİMİZ SAHİPSİZMİ SANDI BU SAPIK kötükedihüsoklava:

iyi olmana sevindim canıkom eeeeee buda anneliğin cilveleri sıpalar nazlana nazlana cıkıyolar

kısmet beaa senin hiç aklına gelirmiydi bak şimdi bel ağrısı falan diyosun oy oy yirim ben seniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…