iklim hayırlısıyla hamiş olursunda seninde halayını çekerizzzzz
giremez cnm IP den engellenmiştir
bide girerken msn adresi veriliyoya yasal olarak mahkemeye falan verilir bu işler öyle basit değil
güvenli bi sitedeyiz yaniyerimseniben
Şeniz
insaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaah olur bende simdi candan erçetin dinliyodum birden duygulandım.senağlama
annem annemmm sen üzülmeeee.......... bumu dinlediğin ben fena oluyorum ondaaa
CANIM BENDEN EBE TAM İDRAR TESTİ FALAN İSTEDİ ORDAN ÇIKAR DEĞİLMİ ON HAFTALIKKEN YAPILACAK FALAN DEMİŞTİ BAYAĞA AĞRIYOR CANIM ANLATILIR GİBİ DEĞİL EŞİM BELİME ÖZELLİKLE ORTOPEDİK YASTIK GETİRDİ GEÇEN GÜN O BİLE KAR ETMİYOR DESEM YERİ UZANDIĞIM ZAMAN BİLE SIZLIYOR KORKMAYA BAŞLADIM VALLA BAŞINDA BÖYLEYSEM GELİŞİNCE NE OLACAKcanım ilk aylarda bu sıkıntılar olur bebek yerleşmeye alışıyor demişti bana dr ama bel ağrın deva ederse idrar tahlili iste canım ilthap olabilir 3 aylıkken olmuştu bende iltihap riskli canım erken doğuma sebep oluyor
ŞÜKÜR CANIM İYİ GİDİYOR AMA İŞTE AĞRILARIM VAR ANLAMADIĞIM VALLAinşaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaah ikiz ikiz bebelrin olur gızzzzzzz
canım miden rahatsızsa zor olur senin için ben adetim bittikten sonra basadım sen adet olmadan 15 gün önce basla istiyosan
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yine gel bizi sensiz bırakma
escales meraba nası gidiyo hamilelik
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SEN BİR HABERLERİ VER BİR BAK GÖR NELER OLACAK TATLI KUŞUM GENE TOPİC YERİNDEN OYNAYACAK BENİMKİSİ GİBİ İKİ GÜN SENİNDE SÜRER ARTIKIN TATLI KUŞUMcanım hep hamilelik belirtileri işte bunlar dayan cnm 9 ay sonra hepsini unutursun o mis kokuluyu kucağına alıncaa.... çekeriz gülüm ben damatta oynarım hatta ahh bilmemki yaaa olurmu olmasmı allah büyük ne diyim
dogru valla bizden korkulur kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kızlar kayahan cennet kokulum bizim şarkımız olsun
karısık anacım hepiciğici dinlerkene bi tuhaf oldum işteşakkıdı
annem annemmm sen üzülmeeee.......... bumu dinlediğin ben fena oluyorum ondaaa
CANIM BENDEN EBE TAM İDRAR TESTİ FALAN İSTEDİ ORDAN ÇIKAR DEĞİLMİ ON HAFTALIKKEN YAPILACAK FALAN DEMİŞTİ BAYAĞA AĞRIYOR CANIM ANLATILIR GİBİ DEĞİL EŞİM BELİME ÖZELLİKLE ORTOPEDİK YASTIK GETİRDİ GEÇEN GÜN O BİLE KAR ETMİYOR DESEM YERİ UZANDIĞIM ZAMAN BİLE SIZLIYOR KORKMAYA BAŞLADIM VALLA BAŞINDA BÖYLEYSEM GELİŞİNCE NE OLACAK
ŞÜKÜR CANIM İYİ GİDİYOR AMA İŞTE AĞRILARIM VAR ANLAMADIĞIM VALLA
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SEN BİR HABERLERİ VER BİR BAK GÖR NELER OLACAK TATLI KUŞUM GENE TOPİC YERİNDEN OYNAYACAK BENİMKİSİ GİBİ İKİ GÜN SENİNDE SÜRER ARTIKIN TATLI KUŞUM
HERALDE KORKULUR TOPİĞİMİZ SAHİPSİZMİ SANDI BU SAPIK kötükedihüsoklava:
kızlar kayahan cennet kokulum bizim şarkımız olsun
valla tam oldu canım ya tam da bize uyan bir parça dur ben yukarı öyle yazayım kızkızlar kayahan cennet kokulum bizim şarkımız olsun
hiç deme gitsain canım benim bende şuan yerine sevememi dinliyorum oda beni bayağa etkileyen bir parça canım yaetkileniyo insan nerde biraz duygusal sarkı duysam gözleeee doluyo
CANIM BENDEN EBE TAM İDRAR TESTİ FALAN İSTEDİ ORDAN ÇIKAR DEĞİLMİ ON HAFTALIKKEN YAPILACAK FALAN DEMİŞTİ BAYAĞA AĞRIYOR CANIM ANLATILIR GİBİ DEĞİL EŞİM BELİME ÖZELLİKLE ORTOPEDİK YASTIK GETİRDİ GEÇEN GÜN O BİLE KAR ETMİYOR DESEM YERİ UZANDIĞIM ZAMAN BİLE SIZLIYOR KORKMAYA BAŞLADIM VALLA BAŞINDA BÖYLEYSEM GELİŞİNCE NE OLACAK
ŞÜKÜR CANIM İYİ GİDİYOR AMA İŞTE AĞRILARIM VAR ANLAMADIĞIM VALLA
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SEN BİR HABERLERİ VER BİR BAK GÖR NELER OLACAK TATLI KUŞUM GENE TOPİC YERİNDEN OYNAYACAK BENİMKİSİ GİBİ İKİ GÜN SENİNDE SÜRER ARTIKIN TATLI KUŞUM
HERALDE KORKULUR TOPİĞİMİZ SAHİPSİZMİ SANDI BU SAPIK kötükedihüsoklava:
tüh yaa baltayı taşa vurduk tam damardan girmişim :bbo:
olsun anacım oda olsun onun içinde aglayayım bennnnnsenağlamasenağlama
iyi olmana sevindim canıkom eeeeee buda anneliğin cilveleri sıpalar nazlana nazlana cıkıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?