Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ıyi Günler. Ben 5 Mayıs günü Adet olmam gerekiyordu fakat bugün itibariyle 18 gündür olmuyorum.4 tane idrar testi yaptım. Yaklaşık 4 gün arayla ve bugün askeri hastahanede kan tahlili yaptırmaya gittim bununla birlikkte yapılan bütün testler negatif çıktı. Fakat internette yaptıım araştırmamda beta hcg denen birşeye rastladım ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. ASkeri hastahanede Doktor testi gözlerimizin önünde yaptı ama bize beta hcg değeri gibi bir değer söylemedi. Yapılan test şöle oldu: Öncelikle kan aldılar sonrasında kanın içerisine bilmediğim birşey koydular ve daha sonra da ıdrar Testine benzer bir çubuk aracılığıyla çizgi takibi yaptı. Çubuğun üzerinde C ve T sınırları vardı. Benimkinde sadece T çıktı ve doktor gebe olmadığımı söyledi. Şimdi benim aklıma takılan şey şu bu kan testi sizce doğru bir uygulamayla mı yapıldı gebe olabilir miyim? Çünkü Beta HCG ile ilgili hiçbir bilgi yok elimizde… Acilen cevap verirseniz sevinirim.

mrb cnm dr yok dediyse yoktur nm biraz ara geçsin tekrar yaparsın kan testini

canım ben bir kaç defa test yptırdım ama hiç senin gibi yanımda yapılmadı kanı variyordum 2 saat sonra sonucu alıyordum nasıl yaptıklarını hiç görmedim beta hcg de dedigim gibi hamilelikte yükselen bir hormon

SELAMM BU SAAT OLDU HALA ÇALIŞIYORUMkafamçokkarıştıklava: PATRON BEY İSTANBULA GİTCEKTE FT KESİYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…