bende birazdan çıkarım kızlar ben şuan bayağa moralim bozuldu
nilüferi merak ediyordum özelden yazdım meğersem bebişi görememişler ona çok ama çok üzüldüm anlatamam canım inşallah bebişini yakın zamanda görür de valla billa diyorum burdada bebişinin haberini alayım süpriz mucize ninde nilüferinde halay çekicem burda inanın çok ama çok üzüldüm ben senağlamasenağlamasenağlamane oldu ki? ya ben geliyorum herkes çıkıyo. niye tutturamıyorum sankisenağlama
escales saol canım inşaalllah hepimiz hamiş oluruz çok moralim bozuk hamile olmayan arkadaşlara ihtiyacım var hayatımdaki herkez hamile canım çok sıkkın uzaylı gibiyi sıra sende hadi bakalım laflarından bıktııııımmmm allahtan kocam ve ailesi daha erken kızım üzülme deyip teselli ediyolar hep 20 yaşındayım 2senelik evliyim ama bu üzüntüden 40 yaşında gibi hissediyorum
Aa herkes gİtmİŞ bende gİdİyorum ozaman
yaaa kaçırmışım yine. inşallah en kısa zamanda görürler.
İçinizi karartmayın hanımlar
hayırlısı allahtan canım
merhaba canım. yeni misin?
Merhaba yeniyim sevgili hulen yıllar sonra tuz bastığım yaramı yine dürtmek geldi içimden bismillah dedim başladım kendimce :1rolleyes:
merhaba canım benimde bebeğim şuan olmuyor ama allahtan ümit kesilmez üzme tatlı canını kim ne derse desin eşin sana arka çıktıktan sonra kim ne diyebilirki!
ya bişey sorcam kızlar. bikaç tane birden alıntı yapıyorsunuz ya, hepsine birden cevap yazılıyor hani. onu nasıl yapıyorsunuz sorması ayıp? :uhm:
14 yıllık evliyim evliliğimden bir yıl sonra bebek istedik o günlerde başladı hikaye bende antisperm antikor eşimde varikosel mevcuttu eşimi ameliyat ettirdik ameliyatın bir faydasını görrmedik ardından aşılamalar tüp bebekler çeşit çeşit tedaviler 10 yılın sonunda yorulduk bıraktık...uzun zamandır ilgili değildim artık bu konuyla ama şu soğan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü beni baştan çıkardı yeniden başladım bakalım kısmetse :1rolleyes:nası yani? sakıncası yoksa açar mısın biraz? a.s.
14 yıllık evliyim evliliğimden bir yıl sonra bebek istedik o günlerde başladı hikaye bende antisperm antikor eşimde varikosel mevcuttu eşimi ameliyat ettirdik ameliyatın bir faydasını görrmedik ardından aşılamalar tüp bebekler çeşit çeşit tedaviler 10 yılın sonunda yorulduk bıraktık...uzun zamandır ilgili değildim artık bu konuyla ama şu soğan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü beni baştan çıkardı yeniden başladım bakalım kısmetse :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?