Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne oldu ki? ya ben geliyorum herkes çıkıyo. niye tutturamıyorum sankisenağlama
nilüferi merak ediyordum özelden yazdım meğersem bebişi görememişler ona çok ama çok üzüldüm anlatamam canım inşallah bebişini yakın zamanda görür de valla billa diyorum burdada bebişinin haberini alayım süpriz mucize ninde nilüferinde halay çekicem burda inanın çok ama çok üzüldüm ben senağlamasenağlamasenağlama

aynen canım ya bende yoğunluktan geçmişi okuyamadım ilter msnde sçöledi çok züldüm inşallah allah sağlıkla bebekleini bağışlar dua edelim hep beraber:Saruboceq:

merhaba canım benimde bebeğim şuan olmuyor ama allahtan ümit kesilmez üzme tatlı canını kim ne derse desin eşin sana arka çıktıktan sonra kim ne diyebilirki!

ya bişey sorcam kızlar. bikaç tane birden alıntı yapıyorsunuz ya, hepsine birden cevap yazılıyor hani. onu nasıl yapıyorsunuz sorması ayıp? :uhm:

merhaba canım benimde bebeğim şuan olmuyor ama allahtan ümit kesilmez üzme tatlı canını kim ne derse desin eşin sana arka çıktıktan sonra kim ne diyebilirki!

süpersin yaaaa. moraline hayran kaldım. keşke herkes senin gibi bakabilse olaylara. hep böyle pozitif kal emi. sen bu düşüncelerle en kısa sürede hamiş olursun valla!!!! benden söylemesi. a.s.

nası yani? sakıncası yoksa açar mısın biraz? a.s.
14 yıllık evliyim evliliğimden bir yıl sonra bebek istedik o günlerde başladı hikaye bende antisperm antikor eşimde varikosel mevcuttu eşimi ameliyat ettirdik ameliyatın bir faydasını görrmedik ardından aşılamalar tüp bebekler çeşit çeşit tedaviler 10 yılın sonunda yorulduk bıraktık...uzun zamandır ilgili değildim artık bu konuyla ama şu soğan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü beni baştan çıkardı yeniden başladım bakalım kısmetse :1rolleyes:

ay hayırlısı olur inşallah doktora nereye gidiyorsun ?

kızlar benide ekleyin foruma.bende uğraşıyorum.gerçi çok uzun süre olmadı daha eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3.5 ay önce değrleri artık düzgün ama benim 2 aydır adetlerimde sorun var.şimdi ben ilaç kullanıyorum daha sonra klomene başlıcakmış dr. hayırlısı herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…