kızlar benide ekleyin foruma.bende uğraşıyorum.gerçi çok uzun süre olmadı daha eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3.5 ay önce değrleri artık düzgün ama benim 2 aydır adetlerimde sorun var.şimdi ben ilaç kullanıyorum daha sonra klomene başlıcakmış dr. hayırlısı herkes için
bendede gülümsemeler yazı olarak çıkıyor :uhm: uyuz oladum yaws
Ozgurum herhangi bir dr.a gitmiyorum gitmeyide düşünmüyorum açıkçası,sadece şu kürleri deneyeceğim gitmediğim dr kalmadı şifayı artık bitkilerde arayağım sanırım :)
o neden oluyor biliyor musun: yazıdan hemen sonra boşluk bırakmadan konunca yazı olarak çıkıyor.yazı bittikten sonra bir boşluk bırak tatlım.
14 yıllık evliyim evliliğimden bir yıl sonra bebek istedik o günlerde başladı hikaye bende antisperm antikor eşimde varikosel mevcuttu eşimi ameliyat ettirdik ameliyatın bir faydasını görrmedik ardından aşılamalar tüp bebekler çeşit çeşit tedaviler 10 yılın sonunda yorulduk bıraktık...uzun zamandır ilgili değildim artık bu konuyla ama şu soğan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü beni baştan çıkardı yeniden başladım bakalım kısmetse :1rolleyes:
İyi Günler. Ben 5 Mayıs günü Adet olmam gerekiyordu fakat bugün itibariyle 18 gündür olmuyorum.4 tane idrar testi yaptım. Yaklaşık 4 gün arayla ve bugün askeri hastahanede kan tahlili yaptırmaya gittim bununla birlikkte yapılan bütün testler negatif çıktı. Fakat internette yaptıım araştırmamda beta hcg denen birşeye rastladım ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. ASkeri hastahanede Doktor testi gözlerimizin önünde yaptı ama bize beta hcg değeri gibi bir değer söylemedi. Yapılan test şöle oldu: Öncelikle kan aldılar sonrasında kanın içerisine bilmediğim birşey koydular ve daha sonra da İdrar Testine benzer bir çubuk aracılığıyla çizgi takibi yaptı. Çubuğun üzerinde C ve T sınırları vardı. Benimkinde sadece T çıktı ve doktor gebe olmadığımı söyledi. Şimdi benim aklıma takılan şey şu bu kan testi sizce doğru bir uygulamayla mı yapıldı gebe olabilir miyim? Çünkü Beta HCG ile ilgili hiçbir bilgi yok elimizde… Acilen cevap verirseniz sevinirim.
hoş geldinnnnnnnna.s.selam kızlarrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmm
kızlar benimde bi sorum olacak yumurtlama döneminde hamile kalmak için uygulanan metodlardan haberiniz vamı eger bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim
kızlar benimde bi sorum olacak yumurtlama döneminde hamile kalmak için uygulanan metodlardan haberiniz vamı eger bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?