ok cnm ara ara gidip ilgileniyorum
yazık belki gram verir yemezse tombişkaydirigubbakcemile3
tmm cnm ilgilendim
inşallah allah hepinizede nasip eder cnm
senin problem neydi
diloş nere gitti:uhm:
adetlerim düzenli arada bi bikaçgün sekiyo hatta bi ara düzenleyici kullandım
inşallah benimde olur böyle tombiş bi kızım çok istiyorum
valla ben kilolu tombiş olmasını istemiyom ama verir diyolar yediriyolarbenim kız kardeşimde 12 yaşında aynı seninki gibi tombiş ama bizimkinde kalcak galiba korkmaya başladık
inşallah benimde olur böyle tombiş bi kızım çok istiyorum
valla ben kilolu tombiş olmasını istemiyom ama verir diyolar yediriyolar
ben bana kalsa onu diyetisyene götürürüm
aslında çok abartılı değil ama hızla alır diye korkuyom
amin cnm inşallah
kıslar ben az sonra spor yapacam hihoyyyt zayıflayamıyom ama olsun yapacamkaydirigubbakcemile3
bu gün kanda da çıkmayınca moralim çok bozuldu:1no2:
kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin ben çıkıyorum kendinize iyi bakın by
--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar cok sıkıntılıyım ya nedicem bilemiorum...değişiklilğim herşeyim yalanmışş..kendimide okadar adapte etmiştimki eğer buayda yoksa bidaha hiç inanmıcam dedim..okadar hissediordumki anlatamam size kalbim gümgüm atıyordu test aldım yaptım tek çizgi şaşmadı herzmanki gibi..yıkıldım oan..keşke yapmasaydım görmeseydim hala inanamıorum belki vardır diorum ne salagım değilmi hal varmı diye kuşkudayım ya!!!var dedim ya hep var gibi geldi bana adete 2 3 gün var şimdi 2 3 gün geçer nasıl olsa test yaptım öğrendim artık okadar düşünmicem yeter artık ben cok üzülüyorum herşey boş çıktı hayallerim yıkıldı yıkıldı yıkıldı..heray böle oluyorum...teste baktım baktım ya var diorum 2.çizgi surda diorum kendikendime deli gibiydim.koltuk tepelerine cıktım ışıklara tuttum 2.çizgi göreyim die görememdim.kendimi kandırdım yarım saaat oldu yapalı inanırmısınız hala bakıorum cebime koydum kayınvalidemdeyim saklıorum..utanıorum...buay beni yine kandırdın bebeğim...üzüdün bei.hiçmi sevmiorsun anneni dedim...karıma baktım durdum yine yok..buayda geldiiii geçti öylece işte yıkılan oldum
cnm dr istemeden test yapma bence bende ilk bi sene ayda kaç kere yaptığımı unutuyodumm hayırlısı olsun üzülme bi gün gelicek elbet--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar cok sıkıntılıyım ya nedicem bilemiorum...değişiklilğim herşeyim yalanmışş..kendimide okadar adapte etmiştimki eğer buayda yoksa bidaha hiç inanmıcam dedim..okadar hissediordumki anlatamam size kalbim gümgüm atıyordu test aldım yaptım tek çizgi şaşmadı herzmanki gibi..yıkıldım oan..keşke yapmasaydım görmeseydim hala inanamıorum belki vardır diorum ne salagım değilmi hal varmı diye kuşkudayım ya!!!var dedim ya hep var gibi geldi bana adete 2 3 gün var şimdi 2 3 gün geçer nasıl olsa test yaptım öğrendim artık okadar düşünmicem yeter artık ben cok üzülüyorum herşey boş çıktı hayallerim yıkıldı yıkıldı yıkıldı..heray böle oluyorum...teste baktım baktım ya var diorum 2.çizgi surda diorum kendikendime deli gibiydim.koltuk tepelerine cıktım ışıklara tuttum 2.çizgi göreyim die görememdim.kendimi kandırdım yarım saaat oldu yapalı inanırmısınız hala bakıorum cebime koydum kayınvalidemdeyim saklıorum..utanıorum...buay beni yine kandırdın bebeğim...üzüdün bei.hiçmi sevmiorsun anneni dedim...karıma baktım durdum yine yok..buayda geldiiii geçti öylece işte yıkılan oldum
of offf saolun allah razı olsunn canlarım inş gelicek cok yıkıldım cok bilemzsiniz nekadrda ümitliydim buaydan cok cok kaptırmıştım hamileyimm yaaa diodum hep hiçbişii yok adetime 2 3 gün var çıkardı bişii olsaydı kesincnm dr istemeden test yapma bence bende ilk bi sene ayda kaç kere yaptığımı unutuyodumm hayırlısı olsun üzülme bi gün gelicek elbet
allah yardımcın olsun kardeşim geçen ay ben de senin gibi olmuştum ama olmayınca olmuyor işte herhelde en büyük çaresi düşünmemek am yapamıyoruz:teselli::teselli:
bende ayı senin gibi olmuştum hatta nette hamilelik yazılarını okuken inanılmaz duygylanıyordum kendimi hamilelige öyle inandırmıştımki egilip kalkarken hamile gibi hareket ediyordum önce test yptım negatif çıktı geldim gittim baktım hatta ertesi gün bile baktım insanın hissiyatı girince devreye mantık falan kalmıyor oysa testin üzerinde 5 dakika sonraki sonuç geçersizdir diyor ama insan umut ediyoe belki diye ama artık belki demicem inş dua edelim yaradanın tasarladıgı bir vakit vardır sen sebepler müracaat et gerisin ona bırak mevla görelim neyler neylerse güzel eylerof offf saolun allah razı olsunn canlarım inş gelicek cok yıkıldım cok bilemzsiniz nekadrda ümitliydim buaydan cok cok kaptırmıştım hamileyimm yaaa diodum hep hiçbişii yok adetime 2 3 gün var çıkardı bişii olsaydı kesin
saol cnm allah razı olsun kardeşim...cok yıkıldım belenay cok cok cok nası toparlanıcam gittii buayda yıklmış durumdayım test hala cebinde kapkalın tek çizgiisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?