tam oturdum kocik çay istiyo bende meraktan yine test yapıcam gece oluncasırnaşık şey
selamunaleyküm kızlar
ayla beleney sulezehra yarenb ordamısınız selammmmm
aleyküm selam canım ...geçmişe bi bakayım dedim ... nasılsın??selamunaleyküm kızlar
iyim canım allaha şükür.:1hug::1hug:hepinize selam arkadaşlar iyi sayılırım siz nasılsınız
ayla beleney sulezehra yarenb ordamısınız selammmmm
İyi Günler. Ben 5 Mayıs günü Adet olmam gerekiyordu fakat bugün itibariyle 18 gündür olmuyorum.4 tane idrar testi yaptım. Yaklaşık 4 gün arayla ve bugün askeri hastahanede kan tahlili yaptırmaya gittim bununla birlikkte yapılan bütün testler negatif çıktı. Fakat internette yaptıım araştırmamda beta hcg denen birşeye rastladım ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. ASkeri hastahanede Doktor testi gözlerimizin önünde yaptı ama bize beta hcg değeri gibi bir değer söylemedi. Yapılan test şöle oldu: Öncelikle kan aldılar sonrasında kanın içerisine bilmediğim birşey koydular ve daha sonra da İdrar Testine benzer bir çubuk aracılığıyla çizgi takibi yaptı. Çubuğun üzerinde C ve T sınırları vardı. Benimkinde sadece T çıktı ve doktor gebe olmadığımı söyledi. Şimdi benim aklıma takılan şey şu bu kan testi sizce doğru bir uygulamayla mı yapıldı gebe olabilir miyim? Çünkü Beta HCG ile ilgili hiçbir bilgi yok elimizde… Acilen cevap verirseniz sevinirim.
aleykümselaaam kardeş nasılsın hoş geldina.s.
ben burdayım meselayerimseniben
aleyküm selam canım ...geçmişe bi bakayım dedim ... nasılsın??
slm canım burdayım geçmişe baktım geldim
inşAllah güzel bir sonuç alırsın canımsizlerde hoş geldiniz kızlar ben iyiyim allah a şükür aşılamamın sonucunu bekliyorum bugün 7 gün oldu
bu arad benden de selamlar. mrb kızlarrr? nasılsınız
güzel fikir :lepi:denemek lazımsırnaşık şeykız ben demliyom çayı koyuyom tesmosa veriyom dahada rahatsız etmiyo tavsiye ederim:lepi: aenin adetinmi geçti canım ayyy :CüvCüv:
a..s... hg...a.s.selamunaleyküm kızlar
canım korunmasız 1 ayda her kadının hamile kalma ihtimali 100 de 25kızlar adetime 8 -9 gün falan var korunmadık hamile kalma yüzdesi kaç bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?