bende ayı senin gibi olmuştum hatta nette hamilelik yazılarını okuken inanılmaz duygylanıyordum kendimi hamilelige öyle inandırmıştımki egilip kalkarken hamile gibi hareket ediyordum önce test yptım negatif çıktı geldim gittim baktım hatta ertesi gün bile baktım insanın hissiyatı girince devreye mantık falan kalmıyor oysa testin üzerinde 5 dakika sonraki sonuç geçersizdir diyor ama insan umut ediyoe belki diye ama artık belki demicem inş dua edelim yaradanın tasarladıgı bir vakit vardır sen sebepler müracaat et gerisin ona bırak mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
aynı seninki gibiydi resimini gördüm seninkinin okuldaki koyduğun aynı bizimkide öyleydi bi senede acayip değişti kilo aldı boyu 160 oldu eni genişledi arkadaşları yanında minicik kalıyo annemle babam spor salonuna yollamayı düşünüyo okulu tatile girsin diye bekliyolar ama bide daha adet görmedi
EVET BENDE AYNI ÖEYDİM İŞTE...YIKILDIM OYÜZDEN YA GEÇİCEK BU ACIDA BİLİORUM BİDAHAKİ AY YENSİİ EKLENECEK KENDİMİ HAZIRLADIM ARTIK EZAN OKUNUOR ALLAHIM NE OLUR YAVRUM OLSUNN NEOLUR ALLAHIMMMMsenağlamasenağlama
Canım yıkıldım ben ya yıkıldım yıkıldım çok umutluydum artık nefret etiim bilmiorum ya
ya kızlar kayradan haber yokmu çok merak ettim yaf
böyle yaparak hamile kalamazsın
umudunu hiç kaybetmemen lazım
bizde çok üzülüyoruz yıkılıyoruz
ama eğer gerçekten istiyosan devam edecen yılmadan bıkmadan olana kadar
yada usandığın yerde bırakırsın
canım saol...ama elimde değilki napimm.cok inanmştım hamile olduguma
kayra negatif çıkmış cnm sonuç
ama hala regl olmadığı için içinde umut var
nilüfer gibi olurum belki diyo
inşallah öyle olur cnm :Saruboceq:umut dünyası işte :1hug:
ben şimdi yine çıkıyorum benim civciki boğup gelecem-tatlicadiarzu-
hmm cnm kilo malesef çağın hastalığı
çocuklar abur cuburla karınlarını doyuruyolar
yazın bisiklet sürüyo oynuyo bu yaz verir evide değiştirdik merdiven inip çıkıyo artık
kızlar kociş geldi hemen çıktım ya az önce kusura bakmayın emi:))
yok bea niye bakalım nbr canım nasısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?