caı bei gitt kloe kullandı bğün so tabletii içti perşebe kontrole gitcemkızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.
bugün giremedim gelişmelerden haberim yok.
kayra canım yarın test yapıcaktın sanırım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
beryalcim sen ve oğluşun nasıl? annenlere bizden selam söyle. yarın mı bakıcaksın hastanelere yoksa bugün baktın mı?
ozbek belkı yazmışsındır ama geçmişi okuyamadım. doktora gidecektin ne oldu?
benbilirim sen doktora gittin mi? gördün mü bebişinin kalp atışlarını
şimdi çıkmam gerek herkese iyi geceler...
güaydı canımgünaydın..ben geldim..
günaydın canımgünaydın kızlar bende geldim
günaydın nsb..nasılsın güzelim.hihoyyyt.şu hayıt tohumu nasıl bişeyki..cuam adet olmam lazımdı..hala olmadım bende..inşallah hamileyimdr...bekliyorum
günaydın alin..hoşgeldin.nasılsın?Günayın kızlar. Sultan, Belenay,claire, rufeyda serra nerelerdesiniz kızlar?
günaydınlar nasılssınız bakalım
nsb vallahi bir kayboluyan gelmek bilmiyon özletiyon kendini
özbek83 sanada günaydın hoş geldin
günaydın nsb..nasılsın güzelim.hihoyyyt.şu hayıt tohumu nasıl bişeyki..cuam adet olmam lazımdı..hala olmadım bende..inşallah hamileyimdr...bekliyorum
sağol güzelim..inşallah gerek kalmaz..bebişim gelmiştir:CüvCüv: ama hiç bir hamilelik belirtisi yok belki yorgunluktan falan gecikmiştir..fazla gezdim hafta sonu :uhm:İyiyim şeker..yarım çay kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak sıcak suda 10-15 dkka demliyomuşsun.sabah akşam içiyomuşsun..Sen şimdi içme istersen canım...İnşallah hamilesin,değilsen adetin 1. günü başlaycakmışsın hamile kalana kullanabilirsin ama adet günlerinde günde 1 kere içicekmişsin.diğer günlerde 2 kez..ben denemeyi düşünüyorum canım inşallah işe yarar Rabbim in izniyle..
günaydın hoşgeldinGünayın kızlar. Sultan, Belenay,claire, rufeyda serra nerelerdesiniz kızlar?
a.s.
hoşbulduk canım
günaydınlar nasılssınız bakalım
nsb vallahi bir kayboluyan gelmek bilmiyon özletiyon kendini
özbek83 sanada günaydın hoş geldin
ozbek83 günaydın..hoşgeldin..nasılsın?
günaydın güzelim..iyi sabahlar ve iyi bir hafta diliyorum..nasılsın?hihoyyytgünaydın kızlar nasılsınız?güzel bir hafta diliyorum.
günaydın kayracım nasılsın tatlımgünaydın kıslar nbbr nasılsını
günaydın kıslar nbbr nasılsını
günaydın güzelim..iyi sabahlar ve iyi bir hafta diliyorum..nasılsın?hihoyyyt
inşallah seninde yumoşların olmuştur güzelim..ben bekliyorum işte..bu 4. gün olacaksagol birtanem iyiyim perşembeyi bekliyom kontrole gitcem inşallah yumoşlar olmuştur sen nasılsın
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..ama 1 hafta olmadan umutlanmak istemiyorum..normalde hiç şaşmaz..erken gelir geç gelmez..ama işte..vucut bu aldatabiliyor insanı..bekliyelim hep beraber..belki cumaya halaylar çekeriz..inşallahhihoyyytabyosun canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?