Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:Saruboceq: caı bei gitt kloe kullandı bğün so tabletii içti perşebe kontrole gitcem
günaydın..ben geldim..
güaydı canım
günaydın kızlar bende geldim
günaydın canım
günaydın nsb..nasılsın güzelim.hihoyyyt.şu hayıt tohumu nasıl bişeyki..cuam adet olmam lazımdı..hala olmadım bende..inşallah hamileyimdr...bekliyorum

inşallah canım allah gönlüne göre versin

günaydın nsb..nasılsın güzelim.hihoyyyt.şu hayıt tohumu nasıl bişeyki..cuam adet olmam lazımdı..hala olmadım bende..inşallah hamileyimdr...bekliyorum

İyiyim şeker..yarım çay kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak sıcak suda 10-15 dkka demliyomuşsun.sabah akşam içiyomuşsun..Sen şimdi içme istersen canım...İnşallah hamilesin,değilsen adetin 1. günü başlaycakmışsın hamile kalana kullanabilirsin ama adet günlerinde günde 1 kere içicekmişsin.diğer günlerde 2 kez..ben denemeyi düşünüyorum canım inşallah işe yarar Rabbim in izniyle..

sağol güzelim..inşallah gerek kalmaz..bebişim gelmiştir:CüvCüv: ama hiç bir hamilelik belirtisi yok belki yorgunluktan falan gecikmiştir..fazla gezdim hafta sonu :uhm:

a.s.

hoşbulduk canım

günaydınlar nasılssınız bakalım
nsb vallahi bir kayboluyan gelmek bilmiyon özletiyon kendini
özbek83 sanada günaydın hoş geldin

Canım ya tşlk ederim..bilgisayarım yoktu 1 hafta kadar ölye bi de düğün kına vs bi işlerimiz wardı..Çok giremedim nete,girsem de bi bakınıp çıktım.Sen neler yaptın bi gelişme war mı?

Hayıt otu ve bitkisi: Hayıt tohumu faydaları nelerdir? Kadınlar ve erkekler üzerindeki etkileri

sagol birtanem iyiyim perşembeyi bekliyom kontrole gitcem inşallah yumoşlar olmuştur sen nasılsın
inşallah seninde yumoşların olmuştur güzelim..ben bekliyorum işte..bu 4. gün olacak
abyosun canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..ama 1 hafta olmadan umutlanmak istemiyorum..normalde hiç şaşmaz..erken gelir geç gelmez..ama işte..vucut bu aldatabiliyor insanı..bekliyelim hep beraber..belki cumaya halaylar çekeriz..inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…