inşallah seninde yumoşların olmuştur güzelim..ben bekliyorum işte..bu 4. gün olacak
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: güzelim..ama 1 hafta olmadan umutlanmak istemiyorum..normalde hiç şaşmaz..erken gelir geç gelmez..ama işte..vucut bu aldatabiliyor insanı..bekliyelim hep beraber..belki cumaya halaylar çekeriz..inşallahhihoyyyt
günaydın kayra nasılsın güzelim..test yaptın mı bir değişiklik var mı canım..ben bekliyorum..bu 4. gün olacak..ama hiç bir belirti yok bende..inşallah hamişizdir :CüvCüv:hihoyyytgünaydın kıslar nbbr nasılsını
hakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, ozbek83 hoşgeldinizz
inşallah hamileisndir güzlim..bekle biraz daha..senağlama yok kuzum ya ne hasta oldum nede hamileyim daha hastalanmadım dr aradım sonuçları fax istedi bugün görüşücez duruma göre farlutal vericek sanırım adet görmem için ama ben şüpheliyim escalesde böyle olmuştu yalnış hatırlamıyorsam ilacı kullansammı kullanmasammı bilmiyorum ya geç döllenme varsa bilmiyorum hiçbişey yoksa neden adet görmedeim oda ayrı konu tartışılır benneyaptımki
hoş bulduk canımhakca, iltercakir, k.a.y.r.a.+, ozbek83 hoşgeldinizz
hakca canım sende hoş geldin nasılsın bebeş nasıl kız özletiyorsunuz kendinizi bizi unutmayın bakayım arada gelin yaasağol canım iyiyiz.eşimi gönderdim pc başına geçtimhihoyyyt
hoş bulduk canım
hakca canım sende hoş geldin nasılsın bebeş nasıl kız özletiyorsunuz kendinizi bizi unutmayın bakayım arada gelin yaa
slm canım nasılsın bebiş nasılSlm kızlar
günaydın güzelim..iyi sabahlar..nasılsın bakalım bu gün..bebiş nasıl?Slm kızlar
geçmiş olsun güzelim..umarım önemli birşeyi yoktur oğlunun..sen ilgilen oğluşunla..biz burdayız nasıl olsa. kendine iyi bak..senağlamaKızlar üzgünüm ya..Oğlan yatakta zıplarken düştü de onunla ilgilenmem gerek..Hoşçakalın,hayırlı günler..
tamam canım sen git oğluşunla ilgilen tastlım ama dikkat et yaaaa sonra görürşüz byyyKızlar üzgünüm ya..Oğlan yatakta zıplarken düştü de onunla ilgilenmem gerek..Hoşçakalın,hayırlı günler..
günaydın güzelim..iyi sabahlar..hoşgeldin..nasılsın?günaydın
günaydın canım birşeyemi canın sıkkın asık surat yapmışsıngünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?