Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Tsk ederiz escales ama daha fazla anlatma ben alacağımı aldım daha fazlası beni yorar :bbo:

arkidişler benim çıkmam lazım yine görüşürüz bu arada burda olmaktan çok mutluyum

kızlar gelin biz halay çekelim ne deriniz stresimizi atarız. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
arkasından birazda oynıyalım:dance::dance::dance:

kızlar gelin biz halay çekelim ne deriniz stresimizi atarız. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
arkasından birazda oynıyalım:dance::dance::dance:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ohhhhh yandan benim avatarda oyniiiii

korkuyorum yine test negatif cikacak diye;bir de komsular beni gordukleri yerde hamilemisin diye soruyolar ben normalde 53 kiloyum zayifim aslinda normalim gobek biraz cikti gorenler sen kesin hamilesin diyorlar ben de yok diyorum ama bu hafta randevu alacam doktordan hayirlisi bakalim

oh helal olsun nilüfer sana ne kadarda güzel döktürüyorsun varya hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kızlar bugün cumartesi ve benim evde sinema izleme günüm akşamı varya iple çekiyorum bir akşam gelsede eve gitsek

inşallah ekince arkadaşım hayırlı haberlerle gelirsin. :CüvCüv:

hayırlısı olsun ekince inşallah hayırlı haberle gelirsin dualarımız seninle:Saruboceq:

canlarım ben geldim .nasılsınız bakim
dilnurcum canım iyice baktınmı teste benim 5 dk sonra çok silik çıkmıştı ikinci çizgi ve sabah ilk idrarınla yaptınmı.inşallah hamilesindir de test bozuktur öle olmasını istiyorum .ama değilssen de üzülme sakın olurmu bak ben 3 yıldan sonra meleğime kavuşucam

ben takılayım stres atayım biraz

hihoyyythihoyyythihoyyyt sositosositosositosositosositososito

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…