Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

TARıH : 21.03.2009 SAAT : 15:42

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

ekincee canım sen 3 aydırmı adet olmuyosun yanlışmı anladım benn...

hoşgeldin beryalcim stres atıyorduk bizde hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

brsbl ve sanalem gördüm sizi de ceeee.sobesobe saklanmayın :mymeka:

çabuk katılın sohbete.bu arada sanalem senin minik kuzun hastaydı nasıl oldu kuzucuk

Sabah yaptım canım ilk kalktığımda 5 dk bekledim tek çizgi vardı 2.çizgiden eser bile yoktu :1no2: wc deki çöp kovasını boşalltım onun içine koydum düzgünce tekrar bakarım diye baktım ama yine bişey yoktu kapağı kapadım ümidide kestim:çok üzgünüm:
Napıyım birdahaki sefere inşallah dediğim gibi olmazsa yazın doktora gidicem tekrar evleneli 7 ay oldu nerdeyse

ohhh hhh oynayın walla.cadı sen gitmiycekmiydin eşinle. hhala burdasın .enişteyi ekme sakın haaaaklava::mymeka:
yok ekmedim valla gittik geldik bile ben şuan işteyim. yemek vaktinde oda işten geldi yemeğe çıktık yemek yedik çalıştığımın iş yerinin yan tarafı kayın babamın kahvesi eşim şuan benim mesaimin bitmesini bekliyor ve orada tabi karoda diziyor bu arada. :)

heheh))))))))))))))tamam canım istersen sanada yollimm cıvık doktorla hemşireyi)))))))

canım yalnız bir sorun var şimdi bu ay hamile değilsen niye adet olmadın hala ?? bence biraz daha bekle ve doktora git .eğer gitmeme dersende bir dahaki ayı bekle yine zamanında olmazsab git mutlaka bence.bebek ollayına gelince doktorlar da 1 yıl geçmeden pek tedavi taraftarı değiller.1 yıl korunmadığınız halde halen bebeğiniz olmuyorsa tedaviye başlıyorlar oda yaşınız geçiyorsa yani 28 den aşağı bir yaştaysan bence çokta acele etme .canımyazın gir doktora ama doğru düzgün kaliteli bir doktor bul kendine canı m.

benimde 7 ay((((((((((((
keşke baştan hiç korunmasaydım yanıyorum yanıyorum oan yanıyommm...
sen korundunmu dilooşşş...

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım dışarı çıkcaz öptüm sizi yine görüşürüz canlarım

hımm okey ha anladım .ne yapsın enişte seni beklerken boş durmuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyyy gel bakim sen çok bilmiş şey ..öslemezmiyiz çok ösledik .sen hep akşamları takılıyosun yazdıklarını görüyorum .:1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

artık gunduzlerıde girerım cnm sınav vardı bitti güsel gectı .rahatım.bende burayı özledım eve girdım ılk buraya gırdım ama kımse yoktu( varmı hamıle kalan falan kızlardan

artık gunduzlerıde girerım cnm sınav vardı bitti güsel gectı .rahatım.bende burayı özledım eve girdım ılk buraya gırdım ama kımse yoktu( varmı hamıle kalan falan kızlardan

evet var sanırım yani kendiside pek emin olmamakla birlikte sessiz deniz var ama ben eminim ki hamile.çünkü ikinci çizgiyi çok silik görmüş emin olamamış.pazartesi kan testi yapacak

ya varya buraya giren çıkamıyor birde şu var çocuk istemiyen biri olsa bile isteyesi tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…