hoşgeldin beryalcim stres atıyorduk bizde hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Sabah yaptım canım ilk kalktığımda 5 dk bekledim tek çizgi vardı 2.çizgiden eser bile yoktu :1no2: wc deki çöp kovasını boşalltım onun içine koydum düzgünce tekrar bakarım diye baktım ama yine bişey yoktu kapağı kapadım ümidide kestim:çok üzgünüm:canlarım ben geldim .nasılsınız bakim
dilnurcum canım iyice baktınmı teste benim 5 dk sonra çok silik çıkmıştı ikinci çizgi ve sabah ilk idrarınla yaptınmı.inşallah hamilesindir de test bozuktur öle olmasını istiyorum .ama değilssen de üzülme sakın olurmu bak ben 3 yıldan sonra meleğime kavuşucam
ekincee canım sen 3 aydırmı adet olmuyosun yanlışmı anladım benn...
yok ekmedim valla gittik geldik bile ben şuan işteyim. yemek vaktinde oda işten geldi yemeğe çıktık yemek yedik çalıştığımın iş yerinin yan tarafı kayın babamın kahvesi eşim şuan benim mesaimin bitmesini bekliyor ve orada tabi karoda diziyor bu arada. :)ohhh hhh oynayın walla.cadı sen gitmiycekmiydin eşinle. hhala burdasın .enişteyi ekme sakın haaaaklava::mymeka:
Sabah yaptım canım ilk kalktığımda 5 dk bekledim tek çizgi vardı 2.çizgiden eser bile yoktu :1no2: wc deki çöp kovasını boşalltım onun içine koydum düzgünce tekrar bakarım diye baktım ama yine bişey yoktu kapağı kapadım ümidide kestim:çok üzgünüm:
Napıyım birdahaki sefere inşallah dediğim gibi olmazsa yazın doktora gidicem tekrar evleneli 7 ay oldu nerdeyse
Sabah yaptım canım ilk kalktığımda 5 dk bekledim tek çizgi vardı 2.çizgiden eser bile yoktu :1no2: wc deki çöp kovasını boşalltım onun içine koydum düzgünce tekrar bakarım diye baktım ama yine bişey yoktu kapağı kapadım ümidide kestim:çok üzgünüm:
Napıyım birdahaki sefere inşallah dediğim gibi olmazsa yazın doktora gidicem tekrar evleneli 7 ay oldu nerdeyse
kızlarrrrrr ben geldım özledınımız benı ben yokken neler oldu
neyse kızlar ben çıkmak zorundayım dışarı çıkcaz öptüm sizi yine görüşürüz canlarım
yok ekmedim valla gittik geldik bile ben şuan işteyim. yemek vaktinde oda işten geldi yemeğe çıktık yemek yedik çalıştığımın iş yerinin yan tarafı kayın babamın kahvesi eşim şuan benim mesaimin bitmesini bekliyor ve orada tabi karoda diziyor bu arada. :)
oyyy gel bakim sen çok bilmiş şey ..öslemezmiyiz çok ösledik .sen hep akşamları takılıyosun yazdıklarını görüyorum .:1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz
artık gunduzlerıde girerım cnm sınav vardı bitti güsel gectı .rahatım.bende burayı özledım eve girdım ılk buraya gırdım ama kımse yoktu( varmı hamıle kalan falan kızlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?