Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaa ozaman sessız denız kesın hamıledır.sevındım.o düşük yapmıstı demı yanlış hatrlamıyrsam.
ya kızlar sormayın bende ankya gittim sınavdan cıktım cocuk aklıma bile gelmedı hatta eerteleyeyım dedım sankı oluyor ya:))) ama buraya girdım hemen yapmam lazım modundayım.ya ertelemıcem artık ha yogun çalışmasamda korunmama olursa olur streslı biri ş sonucta olsund arahat edelım:))

canım korunma ama çokta kafana takma inşallah olur belki de süpriz olur sen bile şaşırısın kaydirigubbakcemile5

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
rozalin kullanıcısından alıntı
sağolasın canım benim inşaalah burda bebişlerimizi konuşuruz
bebişinin popsunu ısırem ben

inşallah canım .bak ben ne kadar zor günlerden sonra bebişime kavuştum .yani allah hayırlısıyla doğmak nasip ederse kavuşacağım.
sakın umutsuz olma.biliyosun ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 29 yaşındayım..10 ay önce 2 tane kist ve solyumurtalığım alındı rahmimden .doktorlar pek umut etmemem gerektiğini söylediler.çünkü sağ yumurtalığımda da çok az yumurta vardı .ama ben pes etmedim doktorumun verdiği ilaçları kullandım .en son olarak ta yumurta geliştirici ilaç içtim ve yumurtam iyice kıvama gelincede çatlatma iğnesi vuruldum .aslında hiç ümidim yoktu ama oldu işte .hala şaşkınım .hala inanamıyorum ama 10 haftalık hamileyim yani demek istediğim yılma bıkma usanma .doktoruna inana güven ve umudunu yitirme sakın .meleğin gelecek kollarına.

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
bugün topik çok sessiz millet nerde

Alıntı:
bugün topik çok sessiz millet nerde
canım anladım ben seni habersiz gittim diye kızdın kocişde evdeydi cnm pcye o geçti bende haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma nohutun annesi:1hug:Şeniz

ayy biz varız ya anacım ...bugün millet gezmedee nerde olceklerr.....aşkolsun bah küstüm heeemirmirmirmir
pişştttt geldinmi ulemm)))))))))
çok bildinmi sınavda yavrummm...gücel geçmişş sınavv hadi gözünaydın bebişimmmm

[
yaaa evet tam uc aydir adet gormuyorum test yaptir diyenler one ciksinhihoyyyt

canım ne testi
hemen doktora git neden adet olmadığını öğren hamile olsaydın şimdiye kadar anlardın zaten .seni üzmek istememe ama bende 2 ay adet olmadım sonra kistler olmuş ve sol yumurtalığım alındı .sen geç bile kalmışsın doktora gitmekte niye bekledinki bu zamana kadar. :mymeka: klava:

yaaa evet tam uc aydir adet gormuyorum test yaptir diyenler one ciksinhihoyyyt

ekince bi dr a gitsene yanii hamile değilsen bile kim olsa şişer karnıı..ne demek yani 3 ay..
hamileysende doğurcan yakında kaydirigubbakcemile3)))))))))))))
çook rahatsın yaa tebrikler vallaa)))):lepi:
ya bişii varsa merak etmiyonmuuu....ben olsam 100 kere gitmiştim valla...seni en sabırlı anne adayı ilann ediyorumm ozaman bendeeekaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünde güzel haberler varmı

canım anladım ben seni habersiz gittim diye kızdın kocişde evdeydi cnm pcye o geçti bende haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma nohutun annesi:1hug:Şeniz

nohut küstü sana bende küstüm işte :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:mymeka::mymeka:

şaştım kaldım valla...delikafadulden
başka bişi varsa büyümüştürr 3 ayda...allah korusun....doktorlar 10-15 gün geçtimi hemen gelin diye deliriyolar hetyerde basbas bağrıyolar ..kistler miyomlar allah korusun yaa....zaten testın negatif çıkmışş.
bende anlamadım neden gitmediğinii doktora..

TARıH : 21.03.2009 SAAT : 16:42

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…