:tomato::tomato::tomato:noldu ya niye furuyon gafamarozalin geldinmi sen :mymeka::mymeka: şimdi yandınklava: klava:
aaa ozaman sessız denız kesın hamıledır.sevındım.o düşük yapmıstı demı yanlış hatrlamıyrsam.
ya kızlar sormayın bende ankya gittim sınavdan cıktım cocuk aklıma bile gelmedı hatta eerteleyeyım dedım sankı oluyor ya:))) ama buraya girdım hemen yapmam lazım modundayım.ya ertelemıcem artık ha yogun çalışmasamda korunmama olursa olur streslı biri ş sonucta olsund arahat edelım:))
canım anladım ben seni habersiz gittim diye kızdın kocişde evdeydi cnm pcye o geçti bende haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma nohutun annesi:1hug:Şeniz--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
rozalin kullanıcısından alıntı
bugün topik çok sessiz millet nerde
yaaa evet tam uc aydir adet gormuyorum test yaptir diyenler one ciksinhihoyyyt
yaaa evet tam uc aydir adet gormuyorum test yaptir diyenler one ciksinhihoyyyt
canım anladım ben seni habersiz gittim diye kızdın kocişde evdeydi cnm pcye o geçti bende haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma nohutun annesi:1hug:Şeniz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1hug::1hug:laelaelaelaelaenohut küstü sana bende küstüm işte :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:mymeka::mymeka:
nohut küstü sana bende küstüm işte :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?