Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

büşra ilk hamişliğinmiydi ne kadarlık düşürdün peki kürtaj oldunmu hemen başlıyonuzmu çalşmalara doktor bi kaç ay korunun felan demedimi

ben dün ortadepi uzmanına gittim ayak filmi çekildi bir de kan testi yapıldı eğer hamile olsaydım hamile olduğum çıkar mı idi.bu arada siklusumün 26. günü idi.

yakaladım senii hayır canım çıkmazdı çünkü onu hormon testinde bakıyolar normal kan tahlillerinde çıkmaz

vildagel çitos hakca hmyss benbilirim orays rufeydaserra eylüll büşra44 ekince bilgen tatlıbebek okyanus beryal bircan dyd sumos belenay süprizmucize yep2004 nilüfer79 sara diğer sayamadığım arkadaşlar ben biraz sessiz hayranlarınızdanım ve sürekli giremiyorum sessizdeniz seni çok merak ediyom nasıl oldun acaba kanaman hala devam ediyomu canım inşallah etmiyodur bebişine bişiy olmaz

34 nesli naber canımmm

ıyıyım saol ben geldım sımdıde kımse yok gezıyomusunuz bu gun pazar ya cabuk gelın canım sıkılıyıo su listeye bıde benı ılave etsenız beklemedeyımde bende
ıysallah hepınız ıcın herseyın hayırlısı olur sabrınızın sonu guzel olur cok mutlu olursunuz

merhaba arkadaşlar nasılsınız nevar neyok neler yapıyosunuz varmı değişik bşiler güzel haberler
ben giremedim artık hamileliğimin belirtilerini yaşıyorum iyi değilim midem bulanıyo ama kusmuyorum yemek yiyemiyorum aç kalmiiim diye yiyom bişiler ama fenayım yatıyom sürekli

22 MART 2009 PAZAR 15:25

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49.34nesli.................umarım bu liste sana uğurlu gelir
KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

mrb benide umut listesine yazarmısınız liste yenileniyor ama bende hala bi değişiklik yok çok sevdim ben bu umut listesini :))))

bu arada okyanus ,hakca,belenay,suprız mucıze yeni öğreniyorum sizin adınıza çok sevindim kızlar ve diğer anne adayları sizleri tanımıyorum ama hepinizin adına çok sevindim allahım hepinizin sağ salim kucağına bebişini almayı nasip eder inş.bizim gibi bebiş hasretiyle yaşayanlarında allahım yüzünü güldürür inş.alin, maat sizler nasılsınız sizlerde bi gelişme yok mu ben dr.umu değiştirdim yeni doktor aşılama dedi önümüzdeki ay aşılama olacak hayırlısıyla inş. hepinizi seviyorum

vildan83 bende önümüzdeki ay kaldığm yerden devam edicem tedavime ayn aşının ilaçları uygulanıyo ama sadece spermleri enjekte etmek yerine normal yoldan beraberlik sağlanıyo canım inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay hamişler listesine geçeriz de daha sağlıklı olur bebişlerimiz düşük tehlikemiz olmaz gonal f tedavisiyle elde edilen gebeliklerde %50 düşük riski var ve ben gecen ay düşük yaptım bu tedavinin 2 ayında hamiş olmuştum 5 haftalıkken sürekli yattığım halde yine düştü işte buda bizim imtihanımız napalım herşeyin hayırlısı bundada mutlaka göremediğimiz bir hayır vardır neyse lafı fazla uzattım galiba bitiriyorum sen ne kadarlık evlisin

saol tatlı bebek iyşallah ugurlu gelır umut lıstesı bıgun guzel haberlerle gecerız dıger lısteye bızde hayırlı olsun bebegın

bende iyiym bikaç gündür yazamadım güzel haberler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…