Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimkide küçüktü canım kendiliğinden düşmüştü benim 2 düşüğüm 6 yıllık evliyim ilki 2 yıllıkken 7 haftalık kendiliğnden düşmüştü buda 3 yıl üzerine 5 haftalık yine kendiliğnden gitti ama benimkiler tedaviyle ilkinde klomennin 7 ayında ikincisi gonal f nin 2 ayında hamile kalmıştım

anladığım kadarıyla sen kürtaj oldun daha sonra da adetin uzun oldu diye tekrar düşük yaptım diyosun ama böyle düşünme canım bebekten önceki ay benim 9 gün sürdü ve resmen bi parça geldi yoksa bebek mi dedim hemen doktora gittim hiç bi sorun yokmus düşük de değilmiş bazen vücutta böyle değişiklik olurmuş . senin gerçekten olan düşüğün ne zaman oldu

eylülcüm sen ne kadarlık evlisin kaçıncı düşüğün şimdi test yapmadınmı peki madem 41 günün nasıl sabrediyon bence kesin hamilesindir yap ve gör haklı olduğumu anlıcan

canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder neden düştüğünü araştırmadılar mı peki

gerçek olan düşüğüm 1 ay önce olmuştu ve düşüğümden sonraki ilk adetimi 11 gördüm ve bitti 5 gün oldu biteli

hayır canım araştırmadılar doktorum ilk aylarda sık karşlaştığımız bi durum olduğundan araştırılmasına gerek yok demişti

eylülcüm sen ne kadarlık evlisin kaçıncı düşüğün şimdi test yapmadınmı peki madem 41 günün nasıl sabrediyon bence kesin hamilesindir yap ve gör haklı olduğumu anlıcan

canım ben dört yıllık evliyim ama biz daha yeni bebek istiyoruz yani dört ay korunmadık 4. ay bebek oldu düştü . şimdide düşükten sonraki ilk adetim. geçen pazar günü 3 gün geçmişti idrar testi yaptım negatif çıktı düşük yapanların adeti 40 günü bulur diyolar senin de gecikmişmiydi canım gerçi sen gününde adet olmuyosun ama

hayır canım araştırmadılar doktorum ilk aylarda sık karşlaştığımız bi durum olduğundan araştırılmasına gerek yok demişti

canım bana da öyle dediler ama ben tedirginim ya bi rahatsızlığım varsa o sebep oluyorsa diye korkuyorum. düşüğün bi nedeni vardır illaki ben ne biliyim aklım karışıyo

hayretki günümde olmuyorum ama düşükten sonra tam günümde oldummmmm tam 1 ay üzerine gecen ay düşüğüm başladığı gün ayın 2 idi bu ayda 5 de adet oldum

evet canım benimde aklım karışıyo ama kendimi doktoruma teslim etmek istiyorum artık doktor değiştirmek istemiyorum çünkü bu 5 doktorum bıktım tedavisindenden memnunum ayrıca

eylülcüm test yaptğın 10 gün oldu dimi şimdi bi daha yap diğerinde erken olduğu için çıkmamıştır bence şimdi varsa kesin çıkar hemende atma test kitini dursun benimkiler 5 dakkada çıkmıştılar 3 de silikti çizgilerim ama 4 sü giderek tam netleşmişti

selam arkadaşlar ben de burdayım . beni de yazarmısınız listeye 2 aydır olmuyor(((((((

kimse kalmadı bende kaçayım bari eylül alacağın olsun bu arada tekrar rastlaşmak umuduyla sessizdenizede inşallah bişiy olmaz kanaması artmaz ve bebişi sıkısıkı tutunur ona

beryal benide umut listesinee ekleyiiiin olur muuu

hsg filmi başka birşey bu arada ben 3 tane düşük yaptım ve 8 yıldır evliyim

canım sıkıldı uyuyamadım girip bakım dedim kimsecikler vamı ama yoh geçmişi okıyım dedim bilgencim senin hamileliklerin tedaviylemi bide düşüklerinin sebebleri araştırıldımı onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…