Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

.Galiba evlenince ilk iş bebek yapmak olacak.Hayatımda yapacağım en guzel sey olurdu :)Tabi korkmazsam.Ya benımkı zaten cocuk,bırde kendı çocugumuz olursa 2 bebekle ben hayatta basedemem.Erkekler dısarda buyurler ama evde kedı gıbıler.hehehehe.Kedımı sevıyorum.benneyaptımki
benneyaptımki

huzeyfecım asılamanın mı dusuk rıskı yuzde ellı :uhm:

hayır canım aşılamanın riskini bilmiyorumda benim gördüğüm tedavi göbekten iğneler zaten aşıdada onlar kullanılıyo onu diyorum o ilaçlarla kalınan hamileliklerde düşük riski %50 prospektüsünde öyle yazıyo canım bahsettiğim iğne gonal f

bende varım arkideşler ama öncelikle çift rahim ameliyatını olcem ondan sonra

TARıH : 23.03.2009 SAAT : 07:40

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Son düzenleme:

iyiyiz canım .hoşgeldin nasılsın .kaydirigubbakcemile5

ekliyorum canım hemen

kızlar canlarım günaydın .iyi günler iyi haftalar olsun inşallah .yeni haberler gelsin güzel hamile haberleri topiğimiz hamile dolsun inşallah.

yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler.topiğimiz onlarada uğur getirsin inşallah.

ben dün giremedim çünkü dün çok kötü .çok üzücü şeyler yaşadım.allah bir daha yaşatmasın .amin. dün sabah kahvaltımı yaptım tam yatıcam tekrar. karnıma sancı girdi.tuvalete gittim benden beyaz renkte bir parça düştü ve kabızlığımdan dolayı ıkınırken kan akmaya başladı tabi ben şok oldum.çok korktum.hemen doktorumu aradım.kanama devam ederse haber ver ben hastaneye gelirim sende oraya gel bakim dedi.yarım saaat sonra idrarımı yaparken yine kan geldi ve hemen aradım doktorumu.tabi dün pazardı ve doktor evinde. hemen gel hastaneye bende geliyorum dedi.ben eşimi aradım hemen geldi gittik hastaneye.doktor baktı ve bebiş yaşıyo allahıma şükür .hatta hareket ediyo.doktorum ben sakinleşeyim diye kalp atışlarınıda dinletti.süper bir ses güm güm atıyo.ayy bayılacaktım ama. bebeğe bir şey oldu diye ödüm koptu walla.ama dün nohutum çok korkuttu bizi teyzeleri. şimdi çok iyiyim doktor yine yatak istirahati verdi.9 nisana kadar. 9 nisanda da 2li test ve kontrol için tekrar çağırdı.şimdi yatıyorum yine. aman bebişim iyi olsunda ben 9 ay yatarım.
bu arada geçen hafta kimseyi dinlemedim iyiyim diye temizlik yaptım ya sanırım o yüzden oldu .ama doktora demedim ama eşim söyledi hemen .doktor bey bu bizi dinlemedi temizlik yaptı dedi doktor amcamda yatıyosun 2 hafta daha.yerinden kıpırdamıyosun dedi.aman tövbe zaten ellemem hiçbir yeri .hiçbirşey yapmıycam artık çünkü dünkü korku yetti bana.

canım geçmiş olsun çok zor ama ben bebeğim tutunsun diye ağrılarıma rağmen yattım Allah kimseyi yatırmasın gerçekten zor. ama böyle bi mutluluğa değer meleğimi buluyım da yeterki hayatta kıpırdamam

kızlar hepinize günaydın ve iyi haftalar bugün adet gecikmesi olalı 13 gün oldu gecen haftaki test negatifti. bugün tekrar yapıcam birazdan . lütfen bana dua edin bildiğiniz sureleri falan okuyun nolur . geçen ay da düşük olduğu için korkuyorum ağrılarım da oluyo. pek umudum yok ama yine de insan belki olur diyor

günaydın beryalim ,sen naptın yaa senin yatak istirahatin varkenmi temizlik mi yaptın ,çok geçmiş olsun ,aman güzelim yaa yapma böyle şeyler sakın .bebeğin bi 4 aylık falan olsun daha rahatlarsın riskin kalkar.ama bak bi kalkdığını göreyim :mymeka: tuvalete bile gitmeni yasaklıyorum .artık yatağamı yaparsın yoksa kociş bebek bezimi alır bilmemÇok üzgünüm çoook

citosum ,nilüfer ,dilnur,escales,sessizdeniz,hlyms,tatlibebek ,orays ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım

nasılsınız bakalım ,

sessizdeniz geçmiş olsun inşallah bişeyin yokturdur,mutlaka doktora git.

tatlibebek ,cnm sen bizi unuttun bebişi aldın göbişe ohhh iyi hadi dinlenin biraz takılın bize bi ara.

nilüfer,dil nur nerdesiniz cnm yaa noldu sizin testler.tekrar edicektiniz.

hakcam ,belenay ,sumoş ,benbilirim sizler nasılsınız

rozalincim güzel haberlerini bekliyoruz ,inşallah rahim filmin temiz çıkar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…