Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm beryalcim çok ama çok geçmiş olsun ilk girdiğimde sadece slm yazıp çıktım şuan okuyunca çok üzüldüm aman deyim iş falan yapma bir daha allah bir daha o acıyı yaşatmasın sana canım tekrardan çok ama çok geçmiş olsun canım

nasıl olsun cnm ya guzel gıdıyo ben 4 gundur gıremedım cok ozledım sızlerı
beryalın nesı var mıs dusuk tehlıkesı falan mı var acaba cok gecmıs olsun

kızlar 3 martta adet oldum yumurta testıyaptrcaktım ya bugunmu yarınmı yaptrcam?
hemen cıkan bir testmı?
acmı tokmu bilği verın nolur tutustum

hg benılırım bu knuda bı bılgım yok cnm sen kendınmı yapıcaksın ypksa dr a mı gıdıceksın

doktora gidicem canım kandan olan bir test galıba ben yarın sandım hesapladım adetın 1,ci gunude sayılırsa bugun galıba

cnm ınan bı bılgım yok sen yıne de bı gıt ıstersen dr a anlatırsın derdını belkı allttan muayene eder

yeterli yumurta varmı için yumurtanın çatlamasından önce gitmen gerekmezmi kaçtane oluşmuş ve çatlamış diye ama bilmiyorum yinede

benbılırım bence dr senı muayene eder cnm yumurtalar var mı dıye bakar ıstersen bı gıt ama senın bugun 21. gun oluyomu gec degıl mı

escales gördüm cnm seni orada kaçmaya çalışıyodun dimi ,nasılsın işler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…