kızlar bu kan testı galıba ıste ben gıdınce 21 cı gun gel buda yapılsın dedı kandan yapılan test galıba alttan muayenye musaşt değilim:)) ama ben böle biliyom size sorayım dedım sanırım bu sperm testı gibi bişey
cuma cagırmıstı ya benı o gun gıttım baktı yumurtalara hem sagda hem sol guzel yumurtalar varmıs ve cok guzel olusmus bırı 14 bırıde 15mm mıs catlatma ıgnesı verdı pazar gunu oglen vurun dedı pazatesıde ılıskı dedı cnm
ama cok sevındım sankı o gunden berı kendımı hamıleymısım gıbı hıssedıyorum
cuma cagırmıstı ya benı o gun gıttım baktı yumurtalara hem sagda hem sol guzel yumurtalar varmıs ve cok guzel olusmus bırı 14 bırıde 15mm mıs catlatma ıgnesı verdı pazar gunu oglen vurun dedı pazatesıde ılıskı dedı cnm
ama cok sevındım sankı o gunden berı kendımı hamıleymısım gıbı hıssedıyorum
ooooo çok güzel inşallah tutar cnm ,ama bolca kocişine keçi boynuzu yedir bide ilişkiden 1 saat önce sert kahve içirecekmişsin spermleri harekete geçiriyomuş dene hepsinide .bahar inşallah şans getirir hepimize.
hlymms sevındım cnm.bende gece mıdem bulandı kendımı hamıle sandım sonra tabıkı sacmalama dedım kendıme:))) buna ıhtımal vermıyorum nedense.yumurtlama gunum burda değildım bazı gunlerı denedık 2 yada 3 ama olursa olur gercı:))keşek olsa bırlıkte halay cekerız
bol bol pekmez yedırıyorum cnm kahveyıde yapıcam aklımda
cnm tutar bellimi olur hem yumurtlamadan 2 gün önce bile girsen ilişkiye spermler canlı kalıyo allah verdimi hepsi tutar
eltimin içine boşalmadığı halde hamile kaldı allah verirse verir:1hug:
cnm tutar bellimi olur hem yumurtlamadan 2 gün önce bile girsen ilişkiye spermler canlı kalıyo allah verdimi hepsi tutar
eltimin içine boşalmadığı halde hamile kaldı allah verirse verir:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?