Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bu kan testı galıba ıste ben gıdınce 21 cı gun gel buda yapılsın dedı kandan yapılan test galıba alttan muayenye musaşt değilim:)) ama ben böle biliyom size sorayım dedım sanırım bu sperm testı gibi bişey

cuma cagırmıstı ya benı o gun gıttım baktı yumurtalara hem sagda hem sol guzel yumurtalar varmıs ve cok guzel olusmus bırı 14 bırıde 15mm mıs catlatma ıgnesı verdı pazar gunu oglen vurun dedı pazatesıde ılıskı dedı cnm
ama cok sevındım sankı o gunden berı kendımı hamıleymısım gıbı hıssedıyorum

cnm dr 21. gunu gel dedı ıse gıt hemen yaptır testını hıc vakıt kaybetme

inşallah canım hamiselindirde bir burda sara ile halay çekeriz. :CüvCüv:

yok cnm asılama falan değil şubatta yaptrcaktım vaktım olmadı deıdm bu ay boşum aradan cıksın hanı belkı yumurtam azsa ilaç vercektı sanırsam bende bilgisizim ilç ya bura emın olup gidieyım dedım ile siz bilirsınız dıye düşündum korkuyorumda ya az cıkarsa kızlar

hlymms sevındım cnm.bende gece mıdem bulandı kendımı hamıle sandım sonra tabıkı sacmalama dedım kendıme:))) buna ıhtımal vermıyorum nedense.yumurtlama gunum burda değildım bazı gunlerı denedık 2 yada 3 ama olursa olur gercı:))keşek olsa bırlıkte halay cekerız

ooooo çok güzel inşallah tutar cnm ,ama bolca kocişine keçi boynuzu yedir bide ilişkiden 1 saat önce sert kahve içirecekmişsin spermleri harekete geçiriyomuş dene hepsinide .bahar inşallah şans getirir hepimize.

ben catlatma ıgnesını dun vurundum daha bısey olmadı
ama dr guzel seyler soyleyın cok sevındım

ooooo çok güzel inşallah tutar cnm ,ama bolca kocişine keçi boynuzu yedir bide ilişkiden 1 saat önce sert kahve içirecekmişsin spermleri harekete geçiriyomuş dene hepsinide .bahar inşallah şans getirir hepimize.

bol bol pekmez yedırıyorum cnm kahveyıde yapıcam aklımda

cnm tutar bellimi olur hem yumurtlamadan 2 gün önce bile girsen ilişkiye spermler canlı kalıyo allah verdimi hepsi tutar

eltimin içine boşalmadığı halde hamile kaldı allah verirse verir:1hug:

kızlar netten baktım zaten anormal bişey olsa hormon testınde sinyal veryrmus benım degerler normal cıktı ben en ıyısı panık yapmadan cıkayım gideyım değilmı esımde sperm testı yaptrsın her ay acamı demektense 1yıl doluncada tedavı gerekrıse oluruz napalım.ne zor iş ve yıpratıcı ama kendımı psıkoljık olarak hamıle hissedıyorum:)))

anlam veremediğim bir sancı var bugün bende o değil ağzımın acısı kaç günden beride geçmedi

cnm tutar bellimi olur hem yumurtlamadan 2 gün önce bile girsen ilişkiye spermler canlı kalıyo allah verdimi hepsi tutar

sara haklısın cnm.ya burdakı hastaneyıde sevmıyorum doktor benı sinir etmıştı:jeyyar:
ayakalrım gitmıyor moral vermedı hersey normal dedı olur dedı yallah cok sinirlendım ınsna bir rahatltrı saten onun yüzünü görmek istemıyorum gider test yaptrrım baska doktora gösterırımhihoyyyt

evet cnm haklısın cok umutluyum ben bu aydan
adet tarıhımde 8 mısan o zamana kadar nasıl beklıcem bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…