Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benbilirim canım naber...başka doktora git hemen pregestoron tahliline baktır..21.gün yapılıyor yumurtladınmı diye...yumurtlaman düzgünm ü diye hormon tahlili...

özele git yaa rastgelede olsa önemli değil hormonunu ölçtür...kağıdın sende olacak nasılsa ...sonucu aldıktan sonra kafana yatan başka doktoroda gösteririsin sonradann

amann özeldekilerinde hepsi ii diye bişi yok..elektrik meselesi birazda deneye deneye bulursun doktorunu...ben herdefasında başka doktora gittim şimdilik 3.doktorum..bitane daha var kafamda onada gidicem öyle karar vereceğim..denemeden yapcak bişi yok..sinirlenme hemen yaaaaaa

haklısın cnm gidip araryayım gideyım ista gidicem ne olsa bu hafta orda giderım bunalr kendını ne sanıyor ya karar verdım bu adaam şikayete edeceğim bişey olmıcak ama olsun edecegım.
sağol nilu ac tok farketmes demı

cnm burda hamıle kımı görduysem kı zaten cok cevrem yok hepsıde memnun değildı doğum yapmaya memleketlerıne gitti.bir halt bilmesler havalrından gecılmes!!!!! bir ınsan işni düzğün yapmalı sonucta ben oraya para vermıssem sen bana hizmet için varsın bunu öğrenecekler!!! haklısın bir sapsal için degmes .gidip yaptırayım.acaba hamılyesem cıkarmı:))bu testte

bilmem kii...yumurtlayıp yumutlamadığın çıkıyor o testte...bende doktora sormuştum o 21.gün yapılıyor demişti....
yumurtan oluyormu diyede 9. gün bakılıyormuş ultrasonla...mesleaa bakıp şu günü değerlemdir diyormuşş trahminen.....
ben bunları öğrendim sadece ...ama hamilelik testinde başka hormona bakılıyo..beta ya...doktora de hamilelik şüpheside yaşıyorum betayada bakılsın de...hazır kan alınmşken bakılır

aradım diğer özel hastaneyı 18 ytl ye yapıyrlarmıs muayenede olmam dr yüzü görmek istemıyorum!yaptırp geleyım degerlrı size sorarım:)) öğlen sonu test gelırse bugun alabilirmısım ac tok farketmesmıs aman cekemem ya allahım ıns kendıliğimizden kalırız varya bunalrın elıne düşürmesın Allah .hamıle kalırsam da ebeye doğum yaptrcam:)

ben bilirim sen bayağa sinirlenmişsin.

daha adete var benım 10gun olmadı eczaneden alıırım kendım evde yaparım.off öğlen oldu ne yemek yapsamkı off yaaa.
citos nbr kız

ben bilirim sen bayağa sinirlenmişsin.

escales sinirlenmek haifi kalır adam karsımda olsa yada telde direk onal konussam haddini bildiririm:1ninca: valla kusura bakmasıanlr zaten cok bilen dr olsalr burda işi olmaz kapasitesı bellı yedirim ben o lafı ona.her neyse gider paramı bastırı yaptırım o hastaneyıde arar şikayetımı yaparım ohhh rahatlarım aman baska sey konusalım daha beter sinirlenmıyım hormonlarım yükselirkaydirigubbakcemile5

günaydınlar hakcam.vildoşum.okyanusum.yadelim.saracım,benbilirim,huzeyfem,hlymmsım,escalesim,rufeydacım,pinkrosecim,smhsmh,belenayım,maatım ve diğer bütün kızlar nasılsınız bakalımŞenizŞeniz

beryalcim çok üzüldüm tombul kuşum nohuta dikkat et:1hug:
veeee birdaha temizlik yapma :mymeka:tamammı dikkat temizlikçi tut kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…