daha adete var benım 10gun olmadı eczaneden alıırım kendım evde yaparım.off öğlen oldu ne yemek yapsamkı off yaaa.
citos nbr kız
hg cıtos vasılsın bebıs nasıl
beryale ne oldu
hoşgeldin citoscum hoşgeldin beryalim çok geçmiş olsun nohutun şuan nasıl sen iyisindir umarım beryalcim :CüvCüv:günaydınlar hakcam.vildoşum.okyanusum.yadelim.saracım,benbilirim,huzeyfem,hlymmsım,escalesim,rufeydacım,pinkrosecim,smhsmh,belenayım,maatım ve diğer bütün kızlar nasılsınız bakalımŞenizŞeniz
iyidir canım bebişimde iyi sen neler yaptın görüşmeyelikaydirigubbakcemile5
beryal kendini zorlamış biraz nohutu düşme tehlikesi geçirmiş onuda dövücem haaa yeğenime iyi bakmıyoklava::mymeka:
hoşgeldin citoscum hoşgeldin beryalim çok geçmiş olsun nohutun şuan nasıl sen iyisindir umarım beryalcim :CüvCüv:
bende ıyım cnm devam kaldıgı yerden ıste cuma dr bana catlatma ıgnesı verdı ıkı tane bı sagda bı de solda guzel yumurtalar varmıs
ben bu aralar pek iyi değilim karnım davul gibi şaun olmadık şekilde ağrıyor neremin ağrıdğınıda anlamaıyorum valla onu bırak ağzımın tadı çok kötü bugün ben pek iyi değilim anlıyacağın üşüttüm galibahb cnm nasılsın bakalım
çitoscum şuan dövme aman deyim zaten bizim nohut yerinde durmuyor birde döversen olmaz anacım bir doğsun beyale bir ceza veririz artık yerinde durmadığı için olur değilmi
Meraba madem gördün nasıl görünüyorum. beryalade çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe iyi bak canımcım. Sessizdeniz naıl oldu durumu ne merak ediyorum onuda. Diğer arkadaşlarda iyidirler heraldeyeb2004 sen nasılsın kısss gördüm senide ceeeeelülülülülülü
ben bu aralar pek iyi değilim karnım davul gibi şaun olmadık şekilde ağrıyor neremin ağrıdğınıda anlamaıyorum valla onu bırak ağzımın tadı çok kötü bugün ben pek iyi değilim anlıyacağın üşüttüm galiba
Meraba madem gördün nasıl görünüyorum. beryalade çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe iyi bak canımcım. Sessizdeniz naıl oldu durumu ne merak ediyorum onuda. Diğer arkadaşlarda iyidirler heralde
hadi yaaa çok iyi haber inşaalah yumurlar civciv olursırnaşık şey
şaka biyana inşaalah tutarda sende hamişler kervanına katılırsın :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?