Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

daha adete var benım 10gun olmadı eczaneden alıırım kendım evde yaparım.off öğlen oldu ne yemek yapsamkı off yaaa.
citos nbr kız

iyilik kıss sen nasılsın bakem sabahtan beri internetke uğraşıyom birtürlü bağlanmadı kkya nihayet başardımkötükedihüso:lepi:

hg cıtos vasılsın bebıs nasıl
beryale ne oldu

iyidir canım bebişimde iyi sen neler yaptın görüşmeyelikaydirigubbakcemile5
beryal kendini zorlamış biraz nohutu düşme tehlikesi geçirmiş onuda dövücem haaa yeğenime iyi bakmıyoklava::mymeka:

ayyy beryal iş miş yapma hele hele bu aylar cok önemlı bırak ya kadın tut yada yapma kalsın yat sen hamıle olmayanalr bile yapmıyor senın zorun ne canım gecmiş olsun bak dıkkat et

hımmm bugün hakcamda gelmemiş nasılki acep merak ettim:uhm:
vildoşum taşındımıki acaba ondanda ses yoğğğ

yeb2004 sen nasılsın kısss gördüm senide ceeeeelülülülülülü

günaydınlar hakcam.vildoşum.okyanusum.yadelim.saracım,benbilirim,huzeyfem,hlymmsım,escalesim,rufeydacım,pinkrosecim,smhsmh,belenayım,maatım ve diğer bütün kızlar nasılsınız bakalımŞenizŞeniz
hoşgeldin citoscum hoşgeldin beryalim çok geçmiş olsun nohutun şuan nasıl sen iyisindir umarım beryalcim :CüvCüv:

iyidir canım bebişimde iyi sen neler yaptın görüşmeyelikaydirigubbakcemile5
beryal kendini zorlamış biraz nohutu düşme tehlikesi geçirmiş onuda dövücem haaa yeğenime iyi bakmıyoklava::mymeka:

bende ıyım cnm devam kaldıgı yerden ıste cuma dr bana catlatma ıgnesı verdı ıkı tane bı sagda bı de solda guzel yumurtalar varmıs

çitoscum şuan dövme aman deyim zaten bizim nohut yerinde durmuyor birde döversen olmaz anacım bir doğsun beyale bir ceza veririz artık yerinde durmadığı için olur değilmi

bende ıyım cnm devam kaldıgı yerden ıste cuma dr bana catlatma ıgnesı verdı ıkı tane bı sagda bı de solda guzel yumurtalar varmıs

hadi yaaa çok iyi haber inşaalah yumurlar civciv olursırnaşık şey
şaka biyana inşaalah tutarda sende hamişler kervanına katılırsın :CüvCüv:

çitoscum şuan dövme aman deyim zaten bizim nohut yerinde durmuyor birde döversen olmaz anacım bir doğsun beyale bir ceza veririz artık yerinde durmadığı için olur değilmi

yok dövücem bigelsin poposuna poposuna vurcem :mymeka:
yeğenimi üzmek neymiş hesabını sorucam ona beryaaaaallllll saklanma anacım kötükedihüso

yeb2004 sen nasılsın kısss gördüm senide ceeeeelülülülülülü
Meraba madem gördün nasıl görünüyorum. beryalade çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe iyi bak canımcım. Sessizdeniz naıl oldu durumu ne merak ediyorum onuda. Diğer arkadaşlarda iyidirler heralde

geçmiş olsun canım doktora gittinmi acep neden şişiyo karnın yumurtalıklarda kist olmasın

Meraba madem gördün nasıl görünüyorum. beryalade çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe iyi bak canımcım. Sessizdeniz naıl oldu durumu ne merak ediyorum onuda. Diğer arkadaşlarda iyidirler heralde

CADIARZUfena gözükmüyosun cnm dur biraz yaklaşıyımda bakayım hımmm gayet mükemmel :jeyyar:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…