Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aralık ayında bebek istemeden önce gittim canım simir testi falan yapıldı. ultrasona girdim kan ve idrar tahlili yaptırdım bir sorun yoktu güzelim.

aman cnm sorun olmasın zati ozaman üşütmüşündür ben hamiş kalmadan önce kist olunca şişerdi karnım belki seninde öyledir sanmıştım tekrar geçmiş olsun

aman cnm sorun olmasın zati ozaman üşütmüşündür ben hamiş kalmadan önce kist olunca şişerdi karnım belki seninde öyledir sanmıştım tekrar geçmiş olsun
saol canım bende öyle düşünüyorum bir yaz gelsede bende rahatlasam ha bire kışın üşütüyorum ne yapsamda kar etmiyor hemen kapıyorum

tatlıbebek sen nasılsın kuzum uzun zamandır görüşemiyoruz bebişin nasılŞeniz

Merhaba kızlar nasılsınız a.s.

Beryalim sanada çok geçmiş olsun Allahım sana bağışlamış minik yavrunu çok şükür:Saruboceq:
ınşallah bundan sonra sana ders olur kendine daha çok dikkat edersin boşver temizletecek biri bulunur elbet sen şu günleri tehlikesiz atlatmaya bak emi canım:1hug:

tşk canım iyi olmaya çalışanlardanım seniii sormalı

merhaba citosum evet giremedim iyi diilim canlarım yatıyom sürekli
midem iy diiiil bişi yiyemiyorum
balgam var bide oda zorluyo beni ayın 1 inde gitcez inş.doktora
gece kustum ilk defa ama balgam çıkarmaya çalışırken oldu ve çok kötüydü çok korktum karnım çok sıkıştı bişi olcak diye korktum
midem sürekli kötü
ayakta duramıyorum inanın

citosum merhaba sana bişey sorabilirmiyim sen incir kürü yapmıştın dimii ya ben ibrahim saraç oğlunun sitesinden baktımda 1 kür için 15 tane incir olması gerektiği yazıyoo sende ölemi yaptın canım

beryalcim çok geçmiş olsun ne temizliği yat aşağıya
benim evi görsen sen biraz bulaşık yıkıyom yemek yapıyom yatıyom aşa

geçmiş olsuuuunnnnn canıııım

Şenizneyse canlarım size iyi eglenceler nur kaçar malum ben çalışıyorum daha sonra girmeye çalışıtrım tekrar citosum cvb bekliycem hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…