Ben onun yerine söyleyim 7-8 taneden yaptı
valla bugün adet olalı 36gün oldu yani 1 hafta yine bende bir problem var bu sıralar ama ne anlamadımCADIARZUkaç gün geçtiki canım
geçmiş olsun gülüm bulantı çok kötü oluyo benide zaman zaman fena yapıyo bugün ben iyiyim şükür :lepi:merhaba citosum evet giremedim iyi diilim canlarım yatıyom sürekli
midem iy diiiil bişi yiyemiyorum
balgam var bide oda zorluyo beni ayın 1 inde gitcez inş.doktora
gece kustum ilk defa ama balgam çıkarmaya çalışırken oldu ve çok kötüydü çok korktum karnım çok sıkıştı bişi olcak diye korktum
midem sürekli kötü
ayakta duramıyorum inanın
canım ben 8 adeti haşlayıp içiyordum sana zati cumartesi günü yazmıştım geçmişi okumadınmı cnmkaydirigubbakcemilecitosum merhaba sana bişey sorabilirmiyim sen incir kürü yapmıştın dimii ya ben ibrahim saraç oğlunun sitesinden baktımda 1 kür için 15 tane incir olması gerektiği yazıyoo sende ölemi yaptın canım
günaydınlar hakcam.vildoşum.okyanusum.yadelim.saracım,benbilirim,huzeyfem,hlymmsım,escalesim,rufeydacım,pinkrosecim,smhsmh,belenayım,maatım ve diğer bütün kızlar nasılsınız bakalımŞenizŞeniz
İyi sayılırım canım sen nasılsın:1hug:dilnur sen nasılsın cnm yaa testi tekrarladınmı?
İyi sayılırım canım sen nasılsın:1hug:
testi tekrarlamadım valla biliyorum hamile falan değilim bu yine geçenki gibi gecikti ama niye gecikti bir sorun olmasın:uhm:
bu düzensizlik nasıl geçecek ya boşuboşuna her gecikmede hamileyiz sanıyoz
hoş buldum canım sağol:1hug:tatlıbebek gecmıs olsun cnm bol bol dınlen
dılnur hg cnm moralını bozma
iyiyiz citosum sen nasılsın ,bakıyorum geç takılıyoruz artık bide bana dedin erken gel diee hııımm ..hadi bebişimiz var neyseee yoksa :mymeka: bu geliyodu
hoşgeldin dil_nurcum belki stres falan yapmıştırsın o yüzden gelmiyor olabilir. bazen benimde öyle oluyor çünkü.hoş buldum canım sağol:1hug:
ya ben hamile olmadığıma değil niye adet olamadığıma sinir oluyomÇok üzgünüm çoook
niye böyle oluyo:çok üzgünüm:
yeni giren arkadaşlar hoş geldinizi saracım varya o eklediğin yazı beni mahvetti gören olsa bu kadın kafayı yemiş der valla ağlamaya başladım okurken iş yerindeyken böyle yazıları okumak bana gelmiyor aşırı duygusalım zaten hele helede bu aralar daha duygusallaşmaya başladım. ama olsun çok süper bir yazıydı. allah aratmasın arayanlarada allahım versin yaradanım.
yavrım ben erken kalktım kocişi işe yolladım geçtim netin başına olmadı bitürlü kkya giremedim delirdim kötükedihüsosaç baş yoldum giremedim sonra kocişim geldi düzeltti sağolsun oyüzden geciktim :çok üzgünüm:
saracım bende oluyo ozellıkle adetım yaklasırken oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?