Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

geçmiş olsun gülüm bulantı çok kötü oluyo benide zaman zaman fena yapıyo bugün ben iyiyim şükür :lepi:

canım ben 8 adeti haşlayıp içiyordum sana zati cumartesi günü yazmıştım geçmişi okumadınmı cnmkaydirigubbakcemile

günaydınlar hakcam.vildoşum.okyanusum.yadelim.saracım,benbilirim,huzeyfem,hlymmsım,escalesim,rufeydacım,pinkrosecim,smhsmh,belenayım,maatım ve diğer bütün kızlar nasılsınız bakalımŞenizŞeniz

iyiyiz citosum sen nasılsın ,bakıyorum geç takılıyoruz artık bide bana dedin erken gel diee hııımm ..hadi bebişimiz var neyseee yoksa :mymeka: bu geliyodu

dilnur sen nasılsın cnm yaa testi tekrarladınmı?
İyi sayılırım canım sen nasılsın:1hug:
testi tekrarlamadım valla biliyorum hamile falan değilim bu yine geçenki gibi gecikti ama niye gecikti bir sorun olmasın:uhm:
bu düzensizlik nasıl geçecek ya boşuboşuna her gecikmede hamileyiz sanıyoz

bende iyiyim iş koşturmaca ,gecikmeler için doktor bişey söylemedimi?

yeni giren arkadaşlar hoş geldinizi saracım varya o eklediğin yazı beni mahvetti gören olsa bu kadın kafayı yemiş der valla ağlamaya başladım okurken iş yerindeyken böyle yazıları okumak bana gelmiyor aşırı duygusalım zaten hele helede bu aralar daha duygusallaşmaya başladım. ama olsun çok süper bir yazıydı. allah aratmasın arayanlarada allahım versin yaradanım.

ya bende bişey sorcam bilgisi olan varsa ;benim sol boşlukta zannediyorum yumurtalığın olduğu bölüm ağrı yapıyo ve ara ara ağrı giriyo birde söylemesi ayıp kabızlık var sizce sorun ne olabilir normalmi sizlerde varmı böyle bişey ,kabızlıktan ağrı yapmış olabilirmi

iyiyiz citosum sen nasılsın ,bakıyorum geç takılıyoruz artık bide bana dedin erken gel diee hııımm ..hadi bebişimiz var neyseee yoksa :mymeka: bu geliyodu

yavrım ben erken kalktım kocişi işe yolladım geçtim netin başına olmadı bitürlü kkya giremedim delirdim kötükedihüsosaç baş yoldum giremedim sonra kocişim geldi düzeltti sağolsun oyüzden geciktim :çok üzgünüm:

hoş buldum canım sağol:1hug:
ya ben hamile olmadığıma değil niye adet olamadığıma sinir oluyomÇok üzgünüm çoook
niye böyle oluyo:çok üzgünüm:
hoşgeldin dil_nurcum belki stres falan yapmıştırsın o yüzden gelmiyor olabilir. bazen benimde öyle oluyor çünkü.

aynen escalescim bende öyle hem ağlıyorum hemde birisi içeri giricekte ağlarken görücek diye gözyaşlarımı siliyorum çok duygulandımsenağlama

hııııııım tamam omazan ,kocişe teşekkürlerimizi ilet,nasılsın bakiyim dur birde öpeyim öle oturayım Şeniz, boncuk nasıl iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…