Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende inşallah bu ay güzel haberi alırım ama yine olmucak gibi geliyo sanki hiç anne olamıcam ben

tatlış geldinmi kısss sen neredesin bakiim öğlen bi kayboldun daha yok hesap ver çabuk :mymeka:

canım şuan seni hissetmedim sadece rufeydayla escales geldi içime geçen ayda tatlıbebekle sessizdeniz demiştim onlar hamiş inşaalah gelecek ayda sen doğarsın içime

ay canım ya agzından bal damlıyo inşallah hamiş olurum inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

artık çalışmıyorum canım çalışıyodum ben akşam geç saatlerde açıyorum

canım benim sen neden özür diliyosun biz senin sevincine sevindik zaten ,takma kafana daha erken hem biraz rahatla midenin ağrısıda stresinde olmuş ,dikkat et kendine ve düşünme canından hiçbirşey önemli değil:1hug:

sorma canım ya tam çalışma günlerim ama dr dogum kontrol hapı verdi yumurtlamam geç olmuş kiste dönşmesin diye bu ay pas geçiyoruz anlayacagın:jeyyar:

üzülme tatlım inşaalah gelecek ay gelir sana meleğin bende seviniyordum sessizdenizde hamiş diye kursağımda kaldı :çok üzgünüm:

NİYE SENİN NEYİN EKSİK OLANLARDAN.. BENCE OLUR AMA BİRAZ DAHA SAKİN VER SABIRLI OLMAK GEREKİYOR KIZLAR....a.s

1.5 senedir uğraşıyorum her ay umutlanıyorum ama maalesef sonuç yine negatif bakalım bu ay klomenle 2 tane yumurta varmış inşallah tutar birifisfisfis

hayırlısı olsun canım inşallah
bak kötü birşey çıkmamış bunada şükür biraz dinlenirsin sonrada geliverir inşallah bebişin:Saruboceq::Saruboceq:

sanalalem sen nasılsın kızz hiç bakmıyon bana küsmüsün heee

tatlış geldinmi kısss sen neredesin bakiim öğlen bi kayboldun daha yok hesap ver çabuk :mymeka:

kısdım işte:dilcikar: şaka şaka kızarmıyım ben sana hiç heleki boncuğun annesine (boncuk çok sevdim bebişine boncuk desem olur dimi)çalıştım ben çok para kazancam sonrada çok harcıycam

naber şekerimkaydirigubbakcemile3

iyiyim cnm benim sen nasılsınŞeniz

boncukmu :roflol::roflol::roflol:çok güzel isim de kıss izin verdimsırnaşık şeysırnaşık şey

HEPıNıZı ÇOOOOOOOOK ÖPÜYORUM ARTIK ÇIKMAK DURUMUNDAYIM YARIN HEPıNıZ GELıN TAMAM MI ÇOK GÜSEL OLUYOOOO BAY BAYYYYY Şeniz Şeniz Şeniz HIMMMM SEN CıTOS RANDEVUNU SAKIN ÖTELEME ERKENDEN GEL BONCUKU ÖPTÜM OMAZAN

:a015::a015::a015:

ben 6 ya doğru kaçarım arkadaşlar eğer kapatırsam şimdiden iyi akşamlar diyeyim ben sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…