kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size hasenağlama sonrada ağlarım ama
sağol canım amin inşallah.allah sizlerede en kısa zamanda versin bebişlerinizi .çok güzel bir duygu dün kaybetme korkusu yaşadım ya daha da bir bağlandım .eşim sana bir şey olmasın yine olur bebiş dedikçe ben nohutumu istiyorum o olacak ve doğacak bırakmaz o annesini dedim ve bırakmadı kuzum beni.oyyy annesi kurban olur ona.3 yıldan sonra geldi kıymetlim o benim gelmişim 30 yaşına allahın bana hediyesi o .
alllahım herkese nasip etsin .
ben seni korururm anacım ama kendinede sen dikkat etklava: klava: yoksa bende kızarım sana
yok canım gitmedim aslında gitsem iyi olur ama şimdilik düşünmüyorumdilnurcum dr gittinmi adet olamadım diye?
allahtan dileğim canım hayırlı haberler alırsın
kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size hasenağlama sonrada ağlarım ama
sanalalem hayırlı haber alırsın inşaalah cnmnapyonuz kızlar... eşim spermiogram yeniledi bugün.. snuç bekliyorum arıcakar heran arayabilriler.. yarın detaylı konuşmaya gidiyorum dua edin benim için...
escales senin neye üç gün var anlamadım kıss kaçırdım galiba :uhm:kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size hasenağlama sonrada ağlarım ama
yok canım gitmedim aslında gitsem iyi olur ama şimdilik düşünmüyorum
kendi doktorum izne çıkınca diğer doktor aklımı karıştırmıştı bişeyin yok stres yapıyorsun dedi ama kendi doktorumda iznim bitince bidaha gel demişti bir takım testler isticem demişti
diğeride yeni evlisin gerek yok kendini testlerle falan dahada strese sokma demişti bende onun lafıyla birdaha gitmedim diğer doktoruma peki birdaha aynı şey olursa ne yapcam dedim hiç birşey yapma böyle birşey olmaması için kendini stresten uzak tut dedi anlamadım ben bu işi ya kafamçokkarıştı
sanki bir önceki ay şuanki psikolojimden çok mu farklıydı bence aynı başka bir sorun var ama ne :uhm:
Ama gidicem doktoruma o daha iyi anlıyo öteki karı ona gitmiyim diye öyle dedi galiba gıcık :mymeka:
çitoscum adet olmama 3 gün var ben gün sayıyorum bu aralar hiç bu kadar adet günümü beklediğimi bilmiyorum dedim ya bura benim dengemi bozdu dengesizdim zaten iyice kafayı bozdum valla. :içelim:sanalalem hayırlı haber alırsın inşaalah cnm
escales senin neye üç gün var anlamadım kıss kaçırdım galiba :uhm:
napyonuz kızlar... eşim spermiogram yeniledi bugün.. snuç bekliyorum arıcakar heran arayabilriler.. yarın detaylı konuşmaya gidiyorum dua edin benim için...
hg.. sanalem güzel haberler alırsın inşallah....
çitoscum adet olmama 3 gün var ben gün sayıyorum bu aralar hiç bu kadar adet günümü beklediğimi bilmiyorum dedim ya bura benim dengemi bozdu dengesizdim zaten iyice kafayı bozdum valla. :içelim:kaydirigubbakcemile
senin dr ne zaman gelecek böyle bekleyerek dahada stres yaparsın ama elinde olmadan sen en iyisi cepten filan ulaş ne zaman gelecegini ögren en azından birazda olsa için rahat neder stresten oluyosada biraz rahatlarsın da adet olursun belki dr ne zaman gelecegini bilince testte yaptın dimi canım?
yok be canım nerde hamile falan değilim ama hala adet olmadım var bende bir yamukluk güzel haber vermeyi çok isterdim canım ya :çok üzgünüm:dilnur hamile haberini alırım diye açtım... inşlh hamilesindir arkadaşım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?