Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size ha senağlama sonrada ağlarım ama

canım allah gönlüne göre versin tez zamanda hayırlı haberler alasın...:CüvCüv:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben seni korururm anacım ama kendinede sen dikkat et klava:klava: yoksa bende kızarım sana

tamam söz ediyorum bundan sonra 2 defa dikkatli olucam .bu arada beni yani tombişinizi görmeek isteyenler resimlerim var profilimde albümde bakabilirsiniz.çitosun tombul kuşuyum ya tam tombişim yanisırnaşık şeysırnaşık şey

dilnurcum dr gittinmi adet olamadım diye?
yok canım gitmedim aslında gitsem iyi olur ama şimdilik düşünmüyorum
kendi doktorum izne çıkınca diğer doktor aklımı karıştırmıştı bişeyin yok stres yapıyorsun dedi ama kendi doktorumda iznim bitince bidaha gel demişti bir takım testler isticem demişti
diğeride yeni evlisin gerek yok kendini testlerle falan dahada strese sokma demişti bende onun lafıyla birdaha gitmedim diğer doktoruma peki birdaha aynı şey olursa ne yapcam dedim hiç birşey yapma böyle birşey olmaması için kendini stresten uzak tut dedi anlamadım ben bu işi ya kafamçokkarıştı
sanki bir önceki ay şuanki psikolojimden çok mu farklıydı bence aynı başka bir sorun var ama ne :uhm:
Ama gidicem doktoruma o daha iyi anlıyo öteki karı ona gitmiyim diye öyle dedi galiba gıcık :mymeka:

amin canım amin aslında ben yeniyim ama ne bileyim buraya üye olunca daha çok heveslenir oldum size yemin ederim

napyonuz kızlar... eşim spermiogram yeniledi bugün.. snuç bekliyorum arıcakar heran arayabilriler.. yarın detaylı konuşmaya gidiyorum dua edin benim için...
sanalalem hayırlı haber alırsın inşaalah cnm

kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size ha senağlama sonrada ağlarım ama
escales senin neye üç gün var anlamadım kıss kaçırdım galiba :uhm:

senin dr ne zaman gelecek böyle bekleyerek dahada stres yaparsın ama elinde olmadan sen en iyisi cepten filan ulaş ne zaman gelecegini ögren en azından birazda olsa için rahat neder stresten oluyosada biraz rahatlarsın da adet olursun belki dr ne zaman gelecegini bilince testte yaptın dimi canım?

sanalalem hayırlı haber alırsın inşaalah cnm

escales senin neye üç gün var anlamadım kıss kaçırdım galiba :uhm:
çitoscum adet olmama 3 gün var ben gün sayıyorum bu aralar hiç bu kadar adet günümü beklediğimi bilmiyorum dedim ya bura benim dengemi bozdu dengesizdim zaten iyice kafayı bozdum valla. :içelim:kaydirigubbakcemile

dilnur hamile haberini alırım diye açtım... inşlh hamilesindir arkadaşım hayırlısı olsun

çitoscum adet olmama 3 gün var ben gün sayıyorum bu aralar hiç bu kadar adet günümü beklediğimi bilmiyorum dedim ya bura benim dengemi bozdu dengesizdim zaten iyice kafayı bozdum valla. :içelim:kaydirigubbakcemile

canım takma kafana bukadar herşeyin hayırlısı olsun bebişinde sana sağlıkla gelsin inşaalah bak yine içime doğdu rufeydayla sen yakında hamiş haberi vericeniz

yok canım yeni gitmedim doktor çoktan dönmüştür 2,5 ay oldu artık
o güzel ilgileniyordu ve sorunu bulacaktı testlerle falan ben diğer doktorun sözüyle vazgeçiverdim bak yine geç kaldı testte yaptım negatif be canım Çok üzgünüm çoook
muayene etmişti sorun gözükmüyor dedi ozaman ama yinede bazı testler isticem demişti acaba neydi onlar onu bile bilmiyom:uhm:

amin güzelim yok kafayı takmıyorum ama ne bileyim bu aralar annelik duygum fazlasıyla kabardı.

dilnur hamile haberini alırım diye açtım... inşlh hamilesindir arkadaşım hayırlısı olsun
yok be canım nerde hamile falan değilim ama hala adet olmadım var bende bir yamukluk güzel haber vermeyi çok isterdim canım ya :çok üzgünüm:

anaaaaaaaaaa ne bu yoğunluk çok güzel hep böyle olsunnn. ayyy sıkıştım şöle geçiyim hıhh klava:.nasılsınız valla benim işlerde biraz hareketli arada girebildim geçmişi okurken bi yandanda bakıyom sayfa atlıyo zor yetiştim valla.nasılsınız herkescik burda oleyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…