Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryai,citos,dilnur,escales,sanalem,sessiz deniz,umutlu,rufeyda,orays, hepinizi gördümm

sessizdeniz nasılsın cnm kanaman devam ediyomu,Şeniz

ikitanede değişik arkadaşlar var aybukem ve bitirici nekadar saklansanızda biz görürüz çıkın hadi:1hug:

canım takma kafana bukadar herşeyin hayırlısı olsun bebişinde sana sağlıkla gelsin inşaalah bak yine içime doğdu rufeydayla sen yakında hamiş haberi vericeniz

çitoscum hani sen hamilesin ya hamilelerin içine doğar benim bebişim olacakmı yakın zamanda içine doğuyormu canım benim

hoşgeldin kıı ben sana yer ayırdım dı ama geç kaldın :mymeka:

aslında arkadaşlar benim burda psikolojim bozuluyor ya hamileleri duyunca acaba benim hiç olmayacakmı diye ama tedavi olanları duyunca benim de olur canım ama ne zaman diye düşünüyorum offfff offffffklava:klava:klava:

büyük ihtimalle hormon testleridir canım onlar bence bir an önce randevu al git daha fazla strese girmenin anlamı yok bekledikçe dahada çok stres yaparsın canım ya sen hangi dr gidiyordun?

saracım hg... canıma.s.

büyük ihtimalle hormon testleridir canım onlar bence bir an önce randevu al git daha fazla strese girmenin anlamı yok bekledikçe dahada çok stres yaparsın canım ya sen hangi dr gidiyordun?
mustafa kır canım ama bilmiyorum bakalım şuan madden buna uygun bir zamanda değilim ama ilk fırsatta gidicem

hoşgeldin kıı ben sana yer ayırdım dı ama geç kaldın :mymeka:

sağol dilnurcum ,napiyim çalıştım birazcım,ben sığışırım şuraya biyeresositososito

meraba saracım hoş geldin sabah bir girdin sonrası malum çalışıyorsun olucak okadar

evet escalesim ya iş iş iş .merakımdanda vazgeçmiyorum yalnız. özlüyorum sizleride...

meraba sara nasılsın

iyiyim arkadaşım sen nasılsın bir iki gündür yoktun yada ben denk gelmedim .:1hug:

çitoscum hani sen hamilesin ya hamilelerin içine doğar benim bebişim olacakmı yakın zamanda içine doğuyormu canım benim

canım şuan seni hissetmedim sadece rufeydayla escales geldi içime geçen ayda tatlıbebekle sessizdeniz demiştim onlar hamiş inşaalah gelecek ayda sen doğarsın içime

ben çıkıyorum arkadaşlar hoşcakalın iyi akşamlar

güle güle orays yine gel :a015:

saracım hg... canıma.s.

h.buldum rufeydacım sen nasılsın bayadır konuşamadık seninle bebiş durumları nasıl adet günün yaklaştımı ,benimde adet yeni bitti umutla bekliyorum inşallah bu ay bolca bebiş getirirz dünyaya :1hug:

merhaba kızlar
size güzel haberler vermek isterdim ama maleseffffffff
öncelikle dün kan testi yaptırdım ve sonuç gebe olmayan çıktı...
hamile olduğuma okadar inanmıştım ki soncu alınca yıkıldım
daha sonra acilin kadın doğum doktoruna gittim çünkü çok fazla ağrım vardı ve aşırı derecede kanamam olmuştu...
doktora durumu anlattım evde yaptığım idrar testinide gösterdim oda inanamadı,ikinci çizgi silik ama kan testinde bişey yok..
daha sonra geçen ay düşük yaptığımı söyledim ve ikinci çizginin geçen aydan kalma olabileceğini ve belki içimde hamileliğe ait bi parça kalbileceğini ve bunun bu adette düşmüş olanileceğini söyledi...
ama kasıklarım inanılmaz ağrıyodu ve düşükten sonraki kan pıhtıları gibi büyük parçalar geliyodu,kanamamda durmuyodu,normal bi adet kanaması gibi değilde hiç ara vermeden geliyodu...sonra muayene oldum..ne gebelik nede boş gebelik nede korkulacak bi durum yokmuş şükür..
bide bunların üstüne mide ağrım başladı ve her iki ağrı içinde serum verdiler.daha sonra kanamm normale döndü şükür....herşey normalmiş...
dün tüm gün hastanedeydik..
kan testi için gittik nelerle karşılaştık....
birde doktor yaşadığım düşüğün beni çok etkilediğini ve bu yüzden bu adet dönemimi zor geçirdiğimi söyledi...

kısacası hamile değilim...beni tebrik eden arkadaşlarım olmuştu..
hepsinden tek tek özür diliyorum,ben yanıldım sizleride yanılttım..
hakkınızı helal edin...
dün yaşadıklarım 1 gün değilde 1 sene gibi geldi...
ama şükür şimdi iyiyim ve çok şükür Rabbime eşim bana inanılmaz destek oldu...
o olmasa toparlanamazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…