yok be canım nerde hamile falan değilim ama hala adet olmadım var bende bir yamukluk güzel haber vermeyi çok isterdim canım ya :çok üzgünüm:
canım takma kafana bukadar herşeyin hayırlısı olsun bebişinde sana sağlıkla gelsin inşaalah bak yine içime doğdu rufeydayla sen yakında hamiş haberi vericeniz
inşlh birgün o haberi burdan veriersin
canım takma kafana bukadar herşeyin hayırlısı olsun bebişinde sana sağlıkla gelsin inşaalah bak yine içime doğdu rufeydayla sen yakında hamiş haberi vericeniz
hoşgeldin kıı ben sana yer ayırdım dı ama geç kaldın :mymeka:anaaaaaaaaaa ne bu yoğunluk çok güzel hep böyle olsunnn. ayyy sıkıştım şöle geçiyim hıhhklava:.nasılsınız valla benim işlerde biraz hareketli arada girebildim geçmişi okurken bi yandanda bakıyom sayfa atlıyo zor yetiştim valla.nasılsınız herkescik burda oleyyyyyyyyy
yok canım yeni gitmedim doktor çoktan dönmüştür 2,5 ay oldu artık
o güzel ilgileniyordu ve sorunu bulacaktı testlerle falan ben diğer doktorun sözüyle vazgeçiverdim bak yine geç kaldı testte yaptım negatif be canım Çok üzgünüm çoook
muayene etmişti sorun gözükmüyor dedi ozaman ama yinede bazı testler isticem demişti acaba neydi onlar onu bile bilmiyom:uhm:
beryai,citos,dilnur,escales,sanalem,sessiz deniz,umutlu,rufeyda,orays, hepinizi gördümm
sessizdeniz nasılsın cnm kanaman devam ediyomu,Şeniz
ikitanede değişik arkadaşlar var aybukem ve bitirici nekadar saklansanızda biz görürüz çıkın hadi:1hug:
mustafa kır canım ama bilmiyorum bakalım şuan madden buna uygun bir zamanda değilim ama ilk fırsatta gidicembüyük ihtimalle hormon testleridir canım onlar bence bir an önce randevu al git daha fazla strese girmenin anlamı yok bekledikçe dahada çok stres yaparsın canım ya sen hangi dr gidiyordun?
hoşgeldin kıı ben sana yer ayırdım dı ama geç kaldın :mymeka:
meraba saracım hoş geldin sabah bir girdin sonrası malum çalışıyorsun olucak okadar
meraba sara nasılsın
mustafa kır canım ama bilmiyorum bakalım şuan madden buna uygun bir zamanda değilim ama ilk fırsatta gidicem
çitoscum hani sen hamilesin ya hamilelerin içine doğar benim bebişim olacakmı yakın zamanda içine doğuyormu canım benim
ben çıkıyorum arkadaşlar hoşcakalın iyi akşamlar
saracım hg... canıma.s.
canım şuan seni hissetmedim sadece rufeydayla escales geldi içime geçen ayda tatlıbebekle sessizdeniz demiştim onlar hamiş inşaalah gelecek ayda sen doğarsın içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?