Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tabiki zaten duymuşsundur ben tedaviyi bıraktım 8 ay oldu ve hiç doktora gitmedim geçen ey soğan kürüne başladım ve yanısıra ceviz, incir , fındık ve bol sebze yedim

inşallah güzelim benimde 2 gün kaldı regli olmama inşallah bende güzel bir haber veririm valla iple çekiyorum

kızlar ben bu konularda biraz toyumda pko ne demek onu açıklayabilirmisiniz?

canım pko yumurtalıklarda kist olmasındır, yani hormon bozukluğu, tüylenme, kilo artışı vs gibi durumlarda oluyor,

bazı kadınlarda önemli olmamakla birlikte bazı kadınlarda ise büyük bir sorun haline geliyor, erkenden tedavisi şart,

kızlar bendede 4.5 cm kist çıktı sol yumurtalığımda kafamı çok karıştırıyo napıcağımı bilmiyorum

hepiniz için ediyorum güzelim ama bu aralar saçma sapan şeyler oluyor bende ha bire tuvalete çıkmalar baş dönmeleri ben psikolojik diye düşünüyorum ama bellide olmaz

MRH ARKADAŞIM, ÖNCELİKLE İNŞALLAH GÖNLÜNCE OLUR, AŞILAMA NE KADAR SÜRÜYOR ACABA, BİR GÜNDE BİTEN BİŞİMİ YOKSA SÜREKLİ DR.A MI GİTMEK LAZIM :bbo:
amin cnm cumartesi çatlatma iğnesi oldum dünde aşılama oldu cnm 11 gibi gittim hastaneye öğleden sonra eve geldim

geçen perşembe 2 ay sonra adet oldum çok sancılanınca dr acile gitttim orada kadın doğumccu sol yumurtalıkta 4.5 cmlik kist var dedi acile gttiğim için orda ilaç yazmıyolarmış o yüzden dr gideceğim işte kafyı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…