slm fıstıgım hg Şenizben çok iyiyim cnm sen nasılsın:jeyyar:merhaba kızlar rozalin....nilüfer... fermet...firdevs2006...niran77... ben geldim a.s.
bugün nasılsınız bakalım yerimseniben
Vallaha mı diyon :jeyyar:slm fıstıgım hg Şenizben çok iyiyim cnm sen nasılsın:jeyyar:
essah diyom ben geldim ya :roflol::roflol:Vallaha mı diyon :jeyyar:
Bende iyiyim işte hala beklemedeyim gelen giden yok delikafadulden
hg nilüş nasılsın kızzz kaydirigubbakcemile3selam kızlar ..diloşum hoşgeldin nassın canım
Gelmesin anasını satıyım beklemiyom vazgeçtim sırnaşık şeyessah diyom ben geldim ya :roflol::roflol:
adetinde gelmeyversin sırnaşık şey
hoşbuldum niloşum bende düne göre daha iyiyim tatlım sen nasılsın :1hug:selam kızlar ..diloşum hoşgeldin nassın canım
amin cnm ŞenizŞenizŞenizGelmesin anasını satıyım beklemiyom vazgeçtim sırnaşık şey
canım benim çok neşelisin sevindim valla inşallah bu ay bu neşenin faydasını görürsün Şeniz :CüvCüv:
hoşgeldin canım geçmiş olsun okadar olcak tabi canım emek vermeden yemek olmuyo biliyosun o bebiş için herşeye katlanılır :teselli:merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım beni hiç sormayın fenayım midem çok kötüüüüsenağlama
hg tatlıbebek geçmiş olsuna.s.merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım beni hiç sormayın fenayım midem çok kötüüüüsenağlama
aynen öyle vallakaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-delikafaduldenkötükedihüsoselam escales..valla bende her bakışımda gülüyorum)))) cıvık cıvık oynuyolaar))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?