Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba kızlar rozalin....nilüfer... fermet...firdevs2006...niran77... ben geldim a.s.
bugün nasılsınız bakalım yerimseniben

selam escales..valla bende her bakışımda gülüyorum)))) cıvık cıvık oynuyolaar))

essah diyom ben geldim ya :roflol::roflol:
adetinde gelmeyversin sırnaşık şey
Gelmesin anasını satıyım beklemiyom vazgeçtim sırnaşık şey
canım benim çok neşelisin sevindim valla inşallah bu ay bu neşenin faydasını görürsün Şeniz :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım beni hiç sormayın fenayım midem çok kötüüüüsenağlama

rozaa nassınn kızz bende iyyimmm çok şükür adet oldum(((((((((( şimdi incirdir kekiktir ne tarif varsa yapıcam..kekeik yoktu pardon adaçayı diyecektim)))) heeee bide ananas yicem bol bol..güzel tutunsun diyeymiş oda...
diloş canım çeyiz toppiklerinde gezdim bimüddet ama bıraktım şimdi...)))yeter yeni evleneceklere fikir verdik nacizane))))
şu adetim hemen geçs,n çok sabırsızlanmaya başladım artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bütün bayanlara selamlar ben bayadır giremiyordum eski listede benimde adım vardı ekleyen arkadaş benimde eklerse sevinirim
listemizin kurucusu birinci sıra aday beleneyda hamile kalmış bu arada çok sevindim kendisi için sağlıkla bebeğini kucağına alsın ne kadarlık peki
bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar herkeslere iyi günler

merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım beni hiç sormayın fenayım midem çok kötüüüüsenağlama
hoşgeldin canım geçmiş olsun okadar olcak tabi canım emek vermeden yemek olmuyo biliyosun o bebiş için herşeye katlanılır :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…