hoşgeldin aylacım sen ne kadardan beri istiyorsun yada bekliyorsun diyelim. hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:bütün bayanlara selamlar ben bayadır giremiyordum eski listede benimde adım vardı ekleyen arkadaş benimde eklerse sevinirim
listemizin kurucusu birinci sıra aday beleneyda hamile kalmış bu arada çok sevindim kendisi için sağlıkla bebeğini kucağına alsın ne kadarlık peki
bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar herkeslere iyi günler
sağol cnm bende çooookkkkk iyiyim kızz seni görünce gülcem geliyooo avatarın çok komik valla :roflol::roflol::roflol:rozaa nassınn kızz bende iyyimmm çok şükür adet oldum(((((((((( şimdi incirdir kekiktir ne tarif varsa yapıcam..kekeik yoktu pardon adaçayı diyecektim)))) heeee bide ananas yicem bol bol..güzel tutunsun diyeymiş oda...
diloş canım çeyiz toppiklerinde gezdim bimüddet ama bıraktım şimdi...)))yeter yeni evleneceklere fikir verdik nacizane))))
şu adetim hemen geçs,n çok sabırsızlanmaya başladım artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ortalama 5 senedir bekliyorum ilk zamanlar pek önemsemiyordum ama şu sıralar kafayı yemek üzereyim sankihoşgeldin aylacım sen ne kadardan beri istiyorsun yada bekliyorsun diyelim. hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldin ayla senide yeni listeye alırız merak etme tekrar aramıza hoşgeldinbütün bayanlara selamlar ben bayadır giremiyordum eski listede benimde adım vardı ekleyen arkadaş benimde eklerse sevinirim
listemizin kurucusu birinci sıra aday beleneyda hamile kalmış bu arada çok sevindim kendisi için sağlıkla bebeğini kucağına alsın ne kadarlık peki
bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar herkeslere iyi günler
h.b canım teşekkürlerhoşgeldin ayla senide yeni listeye alırız merak etme tekrar aramıza hoşgeldin
meraba arkadaşlar nasılsınız
meraba arkadaşlar nasılsınız
merhaba arkadaşım saol sen nasılsın?
Bende aynı senin gibiyim hiç umudum kalmıyo bazen ama umudumuzu yitirmemeye çalışcaz canım napalım :çok üzgünüm:Bu ay bende hiç umutlu değilim. Tedaviyemi başlasam napsam. Aman dr deyince tüylerim diken diken oluyor o masaya yatmaktan nefret ediyorum. Bu yumurta takibinde polikistik ver olan arkadaşlar ne kadar arayla çağırıp bakıyorlar. Ultrasonla oluyor değilmi. 1. kolay olduğu için bunları hiç yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?