Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

HoŞgeldınız kızlar ben arada yazabılıyorum hoŞgÖrÜn ama emın olun yazdıklarınız okuyorum hoŞgeldın Çıtoscum nbr nasılsın aylacım ınŞallah en yakın zamanda hamıleler lıstesınde gÖrÜrÜz senı ınŞallah canım sıkma canını bu kadar allahım hepımıze emın olun kı anne olma duygusunu tatıracak.

slm escales iyilik tatlım sen nasılsın adet oldunmu

slm yebcim nasılsın cnm:1hug:

hoşgeldin yeb iyiyiz canım sen nasılsın :1hug:

Hoşbulduk kızlar siz nasılsınız dilnurcum adet olmamışsın bu duyguyu o kadar iyi bilirim ki test yapardım negatif çıkardı. Ama gene adet olmazdım acaba testmi yanlış diye düşünürdüm.Çok kötü bi duyguya seni anlıyorum ama inşlalah sende test yanlıştırda hamilesindir.

Çitos naber canım nasıl bebiş hafta hafta gebelik sayfalarını okuyormusun ben hamileyken bayılırdım bakardım sonra tekrar bakardım sanki farklı bişey görcekmişim gibi

Ben gezmeye gidiyom kızlar biraz stres atayım hava çok güzel hoşçakalın size iyi muhabbetler

bakıyorum cnm araştırmalar yapıyom en çok ta doğum olaylarına kafayı taktım şuan birde okyanusum bi yazı dizisi gönderdi onu okuyom arasıra a.s

YEB tam gidiyordum canım yazdığını görünce gidemedim kaydirigubbakcemile3
yok be canım hamile falan değilim bu ay benimde çok moralim bozuldu :çok üzgünüm:
Doktorada gitmeyi düşünmüyorum henüz zaten çok harcamamız oldu bu ay eşim için gittik eliyle ilgili bir problemi var dahada bitmedi tedavi ne olcağıda belli değil
bende gittimi özel doktoruma giderim dedim ondan kendimi erteledim şimdilik
hayırlısı olsun bakalım

of ya kızlar nerdesiniz be ya ha bire kendi kendime yazıyorum küstüm valla bir daha yazmıycam senağlama

of ya kızlar nerdesiniz be ya ha bire kendi kendime yazıyorum küstüm valla bir daha yazmıycam senağlama

ağlama kısss geldim işte eee anlat bakem iştesin galiba :jeyyar:
benimde canım sıkıldı bugün kimsecikler yok topik eskiden dolup taşardı millet karşıdan bakıp çıkıyo

TARıH : 24.03.2009 SAAT : 16:06

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

canım saram günaydın bizim bebişler aynı 2 gün var arada.daha kıpırdamıyo.yani kıpırdıyo ama biz hissetmiyos daha.5 aylıkken hissedecez allah kısmet ederse.

evet ya beryalim azmış aranız aranız ben hakcayla karıştırdım galiba hakcamın 12 haftalıktı dimi
.
hg saracım ewet canım kıpırdanmalar var delikafadulden
sen neler yaptın gülüm benim bebiş beryalden 3 gün büyük kısss

evet şimdi beryal yazmış ,olsun 3 gün 3 gündür komacan işte :ecrin_bebek: bende işlerim vardı pek sık giremedim ösledim geldim şimdi.

Ben gezmeye gidiyom kızlar biraz stres atayım hava çok güzel hoşçakalın size iyi muhabbetler

giiiiiiiittt çok güzel hava diloşum streess at sen git bende geliyom

valla ya işteyim hatta şuan fatura kesiyorum ama aklımda burda valla ama kimseen tıkyok iki günüm kaldı çitoscum daha bendede tıkyok ama habire tuvalete çıkıyorum oda benim sinirlerimi bozuyor üşüttüm galiba

kız sen nerlerdesin bakim sabahtan buyana hayalet avcısına döndürdünüz beni klava::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…