HoŞgeldİnİz kızlar ben arada yazabİlİyorum hoŞgÖrÜn ama emİn olun yazdıklarınız okuyorum hoŞgeldİn Çİtoscum nbr nasılsın aylacım İnŞallah en yakın zamanda hamİleler lİstesİnde gÖrÜrÜz senİ İnŞallah canım sıkma canını bu kadar allahım hepİmİze emİn olun kİ anne olma duygusunu tatıracak.
bende iyiyim canım teşekkür yeni üyesin galiba
merhaba arkadaşlar nasıllarsınız
slm yebcim nasılsın cnm:1hug:
hoşgeldin yeb iyiyiz canım sen nasılsın :1hug:
EVET SAYILIR DAHA 1 HAFTALIĞIM :roflol:
EVET SAYILIR DAHA 1 HAFTALIĞIM :roflol:
Hoşbulduk kızlar siz nasılsınız dilnurcum adet olmamışsın bu duyguyu o kadar iyi bilirim ki test yapardım negatif çıkardı. Ama gene adet olmazdım acaba testmi yanlış diye düşünürdüm.Çok kötü bi duyguya seni anlıyorum ama inşlalah sende test yanlıştırda hamilesindir.
Çitos naber canım nasıl bebiş hafta hafta gebelik sayfalarını okuyormusun ben hamileyken bayılırdım bakardım sonra tekrar bakardım sanki farklı bişey görcekmişim gibi
of ya kızlar nerdesiniz be ya ha bire kendi kendime yazıyorum küstüm valla bir daha yazmıycam senağlama
canım saram günaydın bizim bebişler aynı 2 gün var arada.daha kıpırdamıyo.yani kıpırdıyo ama biz hissetmiyos daha.5 aylıkken hissedecez allah kısmet ederse.
hg saracım ewet canım kıpırdanmalar var delikafadulden
sen neler yaptın gülüm benim bebiş beryalden 3 gün büyük kısss
Ben gezmeye gidiyom kızlar biraz stres atayım hava çok güzel hoşçakalın size iyi muhabbetler
evet ya beryalim azmış aranız aranız ben hakcayla karıştırdım galiba hakcamın 12 haftalıktı dimi
.
evet şimdi beryal yazmış ,olsun 3 gün 3 gündür komacan işte :ecrin_bebek: bende işlerim vardı pek sık giremedim ösledim geldim şimdi.
giiiiiiiittt çok güzel hava diloşum streess at sen git bende geliyom
sara gene saklanıyorsun oralarda slm diyelimde belki çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?