Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gezdim dolaştım geldim gözüm gönlüm açıkldı ooohh bee sositososito
siz neler yaptınız bakayım canlarım :dance:

yaaa biz yatalım sen gez çok hainsin . :mymeka: nohutum küstü sana .ne düşüncesiz teyzesin bizi niye gezdirmiyon diyo sırnaşık şey

yaaa biz yatalım sen gez çok hainsin . :mymeka: nohutum küstü sana .ne düşüncesiz teyzesin bizi niye gezdirmiyon diyo sırnaşık şey
oy oy teyzoşunun gülü küsüvermişmi ama ona ciciler aldım çikolata aldım elim boş gelmedim yinede afffetmezmi:jeyyar::jeyyar:

cnm ablacım bnm ne guzel duzenlemıssn umut lıstesı falan ama inşlh en kısa zamanda hamiş bolumune geçerız dua etsın nohutun olede allahım bana bı kardes dıye olur mu

beryal dilnur dolunay esra ryfeyda serra slm.çok şükür buradsınız nbr inş.muhabett modunsanızdır..gunlerdır cok sıkıldım ne var ne yok

cnm ablacım bnm ne guzel duzenlemıssn umut lıstesı falan ama inşlh en kısa zamanda hamiş bolumune geçerız dua etsın nohutun olede allahım bana bı kardes dıye olur mu

inşallah canım hepiniz en kısa zamanda yukarı listeye çıkacaksınız inşallah.rabbim meleklerinizi yollıycak zamanı gelince.

beryal dilnur dolunay esra ryfeyda serra slm.çok şükür buradsınız nbr inş.muhabett modunsanızdır..gunlerdır cok sıkıldım ne var ne yok
hoşgeldin canım geçende küsmüş gidiyordun öyle küsmek yok klava:
hadi anlat ben geveze modundayım sırnaşık şey

beyalcim sen nasılsın bebiş nasıl ?

iyiyis teyzoş.nohutum da iyi pazar günü kananam oldu korkttu bizi yaramaz ama şimdi çok iyiyis.15 gün daha yatıcaz.ama dilnur teyzesi biz yatarken hep geziyo acımıyo bize.
ama nohutum affetti seni dilnur teyzesi çikolatalrı yolla çabuk :mymeka:

slm kızlar eh işte ıyı olmaya calışıyorum.
yok kız ne zamn küstümmu dünbmu ya kımse konusamdı canım sıkılmıstı bende cıktım.eskıden ne güselıd forum sonucta millet hamıle bizim gibi değil haklılar.kızlar ben hiç hamıle kalamıcamı sanıyorum buna ınandım napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…