Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba arkadaşlar bende yeniyim nasılsınız?

merhaba canım hoşgeldın topıgımıze ben ıyıym beryal ablacımda ıyı onun bı bebişi var hamış dıger arkdsları bılımıyorum cunku uzun zamandan berı gırmıyodum bnde 1.5 senelık evlıyım 1 senedr bebiş ıstıyoruz ama bızımkı ınat edıyo gelmıyo çok çektırecek bana geldımı aman gelsınde çektırsın yaaakötükedihüso

KEÇİ GİBİ İNATÇI OLACAK VE DE NAZLI kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aynurzil 6 gün geçmiş ise çıkması lazım ama kan testi sonucu daha kesin istesen yarın bi kan testi yaptır inşallah hamişsindiiir:dance:

canım gecikme olabiliyo bazen .bir kaç gün bekle tekrar yap testini sabah ilk idrarınla yapsan daha da net çıkar .inşallah hamilesindir.

ayy inşallah arkadaşlar banada kimisi 10 gün bekle kimisi hemen çıkar test yap dedi.dayanamadım sabah yaptım.tek çizgi...çok canım sıkıldı.

bende kalamadım henüz sekiz aylık evliyim ve sekiz oldu halen kalamadım senağlama

canım yumutlama günlerini takip ediyormusun .adet olduğun günü 1 diye say 10 ve 22 inci günler arası ilişkide bulun gün aşırı.en önemliisi de 14 ve 16 ıncı günlerde mutlaka ilşkide bulan.yani 10 uncu gün ilişkide bulun 11 boş 12 ilişki 13 boş 14 ilişki 15 boş diye 22 inci güne kadar devam et.yumurtlama günler bu günler arası.hamil kalma şansın daha yüksek unutma .bu arada ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma sırt üstü yat.gerekirse sabah duş al.

idrar ile yepılanlarda ilk günlerde yanılma payı oluyor diye biliyorum,ama kaç gün olduğu hakkında bir bilgim yok.kan tahlili yaptır onda kesin sonucu alırsın.
inş. istediğin sonucu alırsın

ablacım kac haftalık bnm yıgenm valla babada ınatlık var bndede az var sız ınatsanız ben sızden daha ınadım duıyo galıba cokmu abartıyom ablacım:mymeka:

canım nohutum 11 haftalık oldu .yani 3 aylık teyzesi.9 nisanda 2li test ve kontrolümüz var hayırlısıyla.inşallah iyi gelir sonuçlar.
senin bebişte gelecek sen sabret annesi.umut et meleğin gelecek .bebişime kardeş gelecek ben biliyorum :1hug::1hug:

benim bir arkadaşım vardı test yapmamış çıkmamış kan testinde bizim zilli açığa çıkmıştı bazen öyle olabiliyor anlıyacağınız

TARıH : 24.03.2009 SAAT : 18:00

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

gezdim dolaştım geldim gözüm gönlüm açıkldı ooohh bee sositososito
siz neler yaptınız bakayım canlarım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…