merhaba arkadaşlar bende yeniyimnasılsınız?
hoşbulduk ablacımay canlarım benım soz sızı ıhmal etmeyecem sakın bana kusmeyın haa:1no2:ben ıyıymablacm morelım şimdılık bozuk deıl ama gunum gunumu tutmuyo ama fazla kafama takmıyorum bekleyecez gorecez bakaılım ama sana bısey soleyeyım mı kesın bnm bebek çok ınatcı olacak bu kadar gecıkme olurmu ınat ya bızımkı gelmıyo:çok üzgünüm:
hoşgeldin aynurzil 6 gün geçmiş ise çıkması lazım ama kan testi sonucu daha kesin istesen yarın bi kan testi yaptır inşallah hamişsindiiir:dance:arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım merhaba.adetim bugün 6 gün geçti sabah test aldım yaptım negatif çıktı.yanılma payı varmıdır daha erkenmi.neyapmam lazım.9 aylık evliyim bebiş çok istiyom.rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım merhaba.adetim bugün 6 gün geçti sabah test aldım yaptım negatif çıktı.yanılma payı varmıdır daha erkenmi.neyapmam lazım.9 aylık evliyim bebiş çok istiyom.rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
bende kalamadım henüz sekiz aylık evliyim ve sekiz oldu halen kalamadım senağlama
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım merhaba.adetim bugün 6 gün geçti sabah test aldım yaptım negatif çıktı.yanılma payı varmıdır daha erkenmi.neyapmam lazım.9 aylık evliyim bebiş çok istiyom.rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
KEÇİ GİBİ İNATÇI OLACAK VE DE NAZLI kaydirigubbakcemile3
acaba benim gibi eczaneden aldığı testte negatif çıkıpta sonra hamile olduğunu öğrenen varmı..
canım testi yapınca 5 dakika geçince bak .istersen bir kaç gün sonra tekrar yap.
ablacım kac haftalık bnm yıgenm valla babada ınatlık var bndede az var sız ınatsanız ben sızden daha ınadım duıyo galıba cokmu abartıyom ablacım:mymeka:
ben saklanmadım ki ama niye vuruyon garibe :çok üzgünüm:melike 25 ve dilnur sizleri gördüm saklanmayın sobeeee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?