Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sen haklısın canımda hani bebiş oluşsun diye dedim doktorlar da öle diyo ya geç alın duşu diyo walla ben ne yalan söylim bebiş çalışmaları için hep sabah alırdım duş ne yapim bebiş için ama fazla pasaklı dolaştırmadı annesini nohutum hemen geldi.:1hug:a allah isteyen herkese nasip etsin

26 yaşındayım canım ama ne bileyim. insan düşünüyor ama saranın dediği gibi nasıl olsa öyle bir şekilde zaman geçiyor bide ben çok istiyorum bir ufaklığımız olsun onunla uğraşayım güzel güzel şeyler giydireyim inanın varya ben dah niyet etmeden bir sürü şey aldım

slm hanımlar uzun zamandan berı gelmıyodum topige nasılsnz benden sonra katılan bı suru arkads var herkese sevgılerımı gonderıyrum nasılsnz ben yokken neler olmus neler beryal ablacım artık topigı ıhmal etmeyecem ablacım persembedoktora gıdecm bakalım bu defa ne dıyecek esimden sperm tahlılı ıstemıştı persembe onu gostercz bakalım nolack bı an once bebişim gelse

canım zamanı gelmiş zaten bebiş yaptım hamile oldum derken 1 yıl daha geçicek alsana 27 olcan .bence tam yaşın canım .allah nasip etsin inşallah bebişin gelsin hayırlısıyla..bence daha fazla alma birşey biraz kaba olacak ama yaşlılar derlerya doğmamış bebeğe don dikilmez diye.sende alma hamile kal o zaman al sonra üzüle yani.ben daha hiçbirşey almadım mesela.cinsiyeti belli olsun birde 5 ay falan geçsin öle almayı düşünüyorum .zaten ilk aylarda hatane çıkışları kullanılıyo.ilk 2 yada 3 ay hadtane çıkışı ve ayaklı zıbınlar kullanılıyo ondan sonra tulum falan giyebiliyo .yazın alırım herşeyini nohutumun .zaten annem izmirde ya izmirden alıcam herşeyi hem daha çeşit var hem daha uygun fiyatlar.

canımın içi nasılsın hoşgeldin .ihmal etme bizi teyzesi küseriz sana :mymeka:
nasılsın canım moralini bozma sakın olucak gelecek meleğin biliyorum annesi

bende almıyorum zaten elim gidiyor geri vazgeçiyorum kendime almaya kıyamıyorum allahım oraya gidince devrim dönüyor elimden geldiğince kaçıyorum o şekil mağzalardan

:roflol::roflol: çok hoş benzetme yebcim çok güldüm

cnm geçen söyleyecektim yazmışsın arada kaynadı söyleyemedim. öyle erkenden bişeyler sakın alma hem iyideğil hemde seni strese daha çok sokar.bi olsun hayırlısıyla taaaaki 6 aylık olana kadar:1hug:

canımın içi nasılsın hoşgeldin .ihmal etme bizi teyzesi küseriz sana :mymeka:
nasılsın canım moralini bozma sakın olucak gelecek meleğin biliyorum annesi

hoşbulduk ablacımay canlarım benım soz sızı ıhmal etmeyecem sakın bana kusmeyın haa:1no2:ben ıyıymablacm morelım şimdılık bozuk deıl ama gunum gunumu tutmuyo ama fazla kafama takmıyorum bekleyecez gorecez bakaılım ama sana bısey soleyeyım mı kesın bnm bebek çok ınatcı olacak bu kadar gecıkme olurmu ınat ya bızımkı gelmıyo:çok üzgünüm:

benim çıkmam lazım canlarım yaa toparlanayım yarında tatil inşallah .öpüyorum hepinizi tek tek ŞenizŞeniz

iyiyim şeker sen nasılsın bakalım .

bende iyiyim canım ya adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum hayırlısı bakalım ama içimden bi his adet olucağımı sölüyor yine olmadı yani anlıycan hayırlısı bakalım:1hug:

saracım görüşürüz iyi akşamlar bugün pek sen bana halay öğretemedin valla yarında yoksun artık ertesi güne yeni halay şekilleri gösteririsin bende dersime iyi çalışırım artık

bende iyiyim canım ya adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum hayırlısı bakalım ama içimden bi his adet olucağımı sölüyor yine olmadı yani anlıycan hayırlısı bakalım:1hug:
sende benim gibi bekliyenlerdensin allah kolaylık versin hepimize valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

CANIM İNŞALLAH ADET OLMAZSIN DA HAMİLESİNDİR.HADİ AZ KALMIŞ HAYIRLISI BAKALIM kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım merhaba.adetim bugün 6 gün geçti sabah test aldım yaptım negatif çıktı.yanılma payı varmıdır daha erkenmi.neyapmam lazım.9 aylık evliyim bebiş çok istiyom.rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…