Ah beryalcim bu pirpiriklilik ve titizlik beni öldürür ben yatamam sabaha kadar en az kalkıp elimi yüzümü yıkamam lazım bide benim oğlum var nasıl kalkmayım su ister çişim geldi der. Bide tabii sabah iş var nasıl yetiştircen zor kardeşim benim işim zzooor
26 yaşındayım canım ama ne bileyim. insan düşünüyor ama saranın dediği gibi nasıl olsa öyle bir şekilde zaman geçiyor bide ben çok istiyorum bir ufaklığımız olsun onunla uğraşayım güzel güzel şeyler giydireyim inanın varya ben dah niyet etmeden bir sürü şey aldımiyiyis teyzesi az önce meyvemizi de yedik ohhh karnımız doydu ...canım sen kaç yaşındasın 25 üstündeysen çokta geç kalma bence ben 29 um bak anca bebişim geldi yani çokta geç kalmayın .yaaaa bebişimin kardeşleri gelsin artık.
26 yaşındayım canım ama ne bileyim. insan düşünüyor ama saranın dediği gibi nasıl olsa öyle bir şekilde zaman geçiyor bide ben çok istiyorum bir ufaklığımız olsun onunla uğraşayım güzel güzel şeyler giydireyim inanın varya ben dah niyet etmeden bir sürü şey aldım
slm hanımlar uzun zamandan berı gelmıyodum topige nasılsnz benden sonra katılan bı suru arkads var herkese sevgılerımı gonderıyrum nasılsnz ben yokken neler olmus neler beryal ablacım artık topigı ıhmal etmeyecem ablacım persembedoktora gıdecm bakalım bu defa ne dıyecek esimden sperm tahlılı ıstemıştı persembe onu gostercz bakalım nolack bı an once bebişim gelse
bende almıyorum zaten elim gidiyor geri vazgeçiyorum kendime almaya kıyamıyorum allahım oraya gidince devrim dönüyor elimden geldiğince kaçıyorum o şekil mağzalardancanım zamanı gelmiş zaten bebiş yaptım hamile oldum derken 1 yıl daha geçicek alsana 27 olcan .bence tam yaşın canım .allah nasip etsin inşallah bebişin gelsin hayırlısıyla..bence daha fazla alma birşey biraz kaba olacak ama yaşlılar derlerya doğmamış bebeğe don dikilmez diye.sende alma hamile kal o zaman al sonra üzüle yani.ben daha hiçbirşey almadım mesela.cinsiyeti belli olsun birde 5 ay falan geçsin öle almayı düşünüyorum .zaten ilk aylarda hatane çıkışları kullanılıyo.ilk 2 yada 3 ay hadtane çıkışı ve ayaklı zıbınlar kullanılıyo ondan sonra tulum falan giyebiliyo .yazın alırım herşeyini nohutumun .zaten annem izmirde ya izmirden alıcam herşeyi hem daha çeşit var hem daha uygun fiyatlar.
merhaba arkadaşlar beryalciğim nasılsın iyimisin
Yok canımın içi yani herkeste olur yatak koruyucularda bu iş içindir yani batmasın diye. Şöyle düşün sen elini sürahiye sok geri çıkar elinle birlikte su gelmezmi çok kötü bi benzetme oldu ama napıyım idare et artıkın :))))
26 yaşındayım canım ama ne bileyim. insan düşünüyor ama saranın dediği gibi nasıl olsa öyle bir şekilde zaman geçiyor bide ben çok istiyorum bir ufaklığımız olsun onunla uğraşayım güzel güzel şeyler giydireyim inanın varya ben dah niyet etmeden bir sürü şey aldım
canımın içi nasılsın hoşgeldin .ihmal etme bizi teyzesi küseriz sana :mymeka:
nasılsın canım moralini bozma sakın olucak gelecek meleğin biliyorum annesi
iyiyim şeker sen nasılsın bakalım .
benim çıkmam lazım canlarım yaa toparlanayım yarında tatil inşallah .öpüyorum hepinizi tek tek ŞenizŞeniz
sende benim gibi bekliyenlerdensin allah kolaylık versin hepimize valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebende iyiyim canım ya adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum hayırlısı bakalım ama içimden bi his adet olucağımı sölüyor yine olmadı yani anlıycan hayırlısı bakalım:1hug:
sende benim gibi bekliyenlerdensin allah kolaylık versin hepimize valla kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bende iyiyim canım ya adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum hayırlısı bakalım ama içimden bi his adet olucağımı sölüyor yine olmadı yani anlıycan hayırlısı bakalım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?