Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu incir kürü fark etmiyo değilmi adetliykende yapılır 21 gün bide çalışıyorumya anca akşamları içerim 7-8 tane bana çok tatlı gelir bunu 3-4 yapsam olur heralde

herkese selam damara devam bende geldimhihoyyyt

oyyy oyyyy kimler gelmiş.nohutumun vildoş teyzoşumu gelmiş.hoşgelmiş. canım nasılsın çok sevindim aramıza dönmene.şükür kavuşturana.enişteyede selam bizi sana kavuşturdu.teşekkür ederis sivas kangalına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
nasılsın canım işlerin bittimikaydirigubbakcemile2

bu arada kim sivaslı bacım

canım ben yeniyim daha yeni üye oldum bilmediğim çok sey var anlamaya çalışyıorum

canım benim şimdi bize kendinden kısaca bahset ki seni tanıyalım .kaç yaşındasın .tedavi görüyormusun bugüne kadar neler yaptın kaç yıllkı evlisin ne zamandır bebbiş istiyosun yaz şekerimm .:1hug::1hug:

memleket nevsehir ama doğma buyume istanbulluyum 22 yasındayım sekiz aylık evliyim yedi aydır çocuk istiyom herhangi bi tedaviye başlamadım çünkü daha erken oldugunu düşündüm sadace bi kere gittim doktıra ultrasondan baktı yumurtalıkların iyi dedi sağlıklısın bişeyin yok dedi bir bucuk senemi dolduracam ondan sonra dr gitmeyi düşünüyom

kızlar merhaba nasılsınız.benim bugün kahve rengi akıntım geldi.adetten 1 ,2 gün önce muhakkak olur.anlayacagınızben bu ay yine hamile kalamadım.sınavıdan yine kaldım.vildan hosgeldin canım.sana iyi haberler vermek isterdim ama bu ay yine olmadı offffsenağlama

herkese merabalarrrrrrrr ben geldimmmm beryal citoss dyd hlymms hulya mavi gözlü hoş geldin aramıza selra yeb belenay vildoşş dilnur sessizdeniz tatlıbebek ve sayamadığım kzılar ne haber bakalım ayy ne zmandır giremiyodum özledim vallhi kız

selra üzülme ya bizim hep stresten olmuyoo ya bi stresimiz gitse bak ben kursa yazıldım ve bütün ev hanımlarınz ve çocuk düşünenlere tavsiye ediyorum çünkü gerçekten aklını dağıtıyosun çok güzel oyalanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…