kızlar merhaba nasılsınız.benim bugün kahve rengi akıntım geldi.adetten 1 ,2 gün önce muhakkak olur.anlayacagınızben bu ay yine hamile kalamadım.sınavıdan yine kaldım.vildan hosgeldin canım.sana iyi haberler vermek isterdim ama bu ay yine olmadı offffsenağlama
herkese merabalarrrrrrrr ben geldimmmm beryal citoss dyd hlymms hulya mavi gözlü hoş geldin aramıza selra yeb belenay vildoşş dilnur sessizdeniz tatlıbebek ve sayamadığım kzılar ne haber bakalım ayy ne zmandır giremiyodum özledim vallhi kız
selra üzülme ya bizim hep stresten olmuyoo ya bi stresimiz gitse bak ben kursa yazıldım ve bütün ev hanımlarınz ve çocuk düşünenlere tavsiye ediyorum çünkü gerçekten aklını dağıtıyosun çok güzel oyalanıyosun
herkese merabalarrrrrrrr ben geldimmmm beryal citoss dyd hlymms hulya mavi gözlü hoş geldin aramıza selra yeb belenay vildoşş dilnur sessizdeniz tatlıbebek ve sayamadığım kzılar ne haber bakalım ayy ne zmandır giremiyodum özledim vallhi kız
selra bacım üzülme düşünmek yok akısına bırakalım olsun üstüne düşmeyelim hamilemiyim deilim mi die
hg canım nasılsın?kaydirigubbakcemile5
selra hg cnm belkı hamılesındır belllı olmaz tam adet olmadan bende catlatma ıgnesı vurundum pazar gunu adetıme daha cok var sabırsızlanıyorum
selracım sakıncası yoksa bişi sorcam sayfada yazılan msjları yani sürekli sayfa atlıyorya ben bir önceki sayfaya nasıl bakabilirim bi fikri olan varmı?
hadi hayırlısı arkadasım güzel haberler verirsinde su kara listeden kurtulursun.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?