Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım yumutrlama günlerini takip et o zaman .adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu gün başla eşinle ilişkiye 10 uncu gün birlikte olun 11 olmayın 12 olun 13 olmayın 14 olun .böle 22inci güne kadar devam bir gün yapın bir gün yapmayın .çünkü adetten 10 ve 22 inci günler arası yumurta çatlama ve gelişme dönemi.inşallah hamile kalırsın bu aylarda.ama dediğimi mutlaka dene.

canım çok teşekkür ederim mutlaka denicem çok sağol

beryalcim senin su teknigi bende deneyeyim.3 aydır catlatma ignesi oluyorum bir halt oldugu yok.artık bırakıyorum tedaviyi akısına bırakacagım

buradayım tatlım
ama ben bu aydan cok umutluyum eger olmazsa..............

inş canım olmazsa deme lütfen bilinç altına bu yaıyo arkadaslar lütfen kesinlikle olmaz olmuyo kelimelerini kullanmayın çünkü bilinçaltına yatan şey neyse baskı yapıyo

hoşbulduk a.s bende 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır bekliyorum ama nasip ten ötesi olmaz...doktor sorunun eşimde olduğunu söyledi ve tüp bebekten başka bi alternatif gözükmüyor dedi bizimde tüp bebk yaptıracak maddi imkanımız olmayınca bekliyoruz bakalım :Saruboceq: umutla duayla ...ve bazen hüzünle

rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
her ay bi umut hesabıyla benimde 2-3 günüm var adet olmama :1no2:
sitedeki güzel paylaşımları ve faydalı bilgileri görünce üye olmak istedim emeği geçen herkese teşekkürler..ve sizlerin samimiyetide ayrıca hoş ...selamlarımla

cnm olumsuz dusunmememye calısıyorum her zaman kınden coook uumutluyum olacak olacak olacak o-la-cak

beryalcim senin su teknigi bende deneyeyim.3 aydır catlatma ignesi oluyorum bir halt oldugu yok.artık bırakıyorum tedaviyi akısına bırakacagım

canım bu teknik doktor söyledi banada.çünkü hekesin yumurtası farklı zamanda çatladığı için öle herkesin bildiği gibi her kadının illaki adetin 14 üncü yada 16 ıncı günü yumurtalığı çatlamıyormuş kiminin erken kimini daha geç.. o yüzden doktor dediki adet olduğun günü 1 diye say 10 ve 22 inci günler arası gün aşırı ilişkide bulunman şansının arttırı dedi.. ben uyguladım ve oldu
ayrıca ben de çatlatma iğnesi kullandım ve iğnden sonra herkese 36 saat sonra ilşki veriyorlarmış bana doktorum iğneden sonra 5 gün ilşikidee bulun dedi ve bizde yaptık 5 gece ve bebişim geldi .yani kalıplaşmış şeyler yapmayın illa ki 36 saat sonra diye birşey yok .çünkü herkesin bünyesi farklı .bu arada ben ÇATLATMA ıĞNESı OVITRELLE VURULDUM .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…