kılzarr anam bugün herkes susmuş nasıl gidiyo çalışmalar kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı arkadasım güzel haberler verirsinde su kara listeden kurtulursun.:1hug:
ayy ıns cnm
kızlar sumos şimdilk kaçar sonra tekrar görüşürüz
memleket nevsehir ama doğma buyume istanbulluyum 22 yasındayım sekiz aylık evliyim yedi aydır çocuk istiyom herhangi bi tedaviye başlamadım çünkü daha erken oldugunu düşündüm sadace bi kere gittim doktıra ultrasondan baktı yumurtalıkların iyi dedi sağlıklısın bişeyin yok dedi bir bucuk senemi dolduracam ondan sonra dr gitmeyi düşünüyom
rozalın asılama olmussun cnm ıns tutar
sumos selra sizde hg kızlar nasılsınız
canım yumutrlama günlerini takip et o zaman .adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu gün başla eşinle ilişkiye 10 uncu gün birlikte olun 11 olmayın 12 olun 13 olmayın 14 olun .böle 22inci güne kadar devam bir gün yapın bir gün yapmayın .çünkü adetten 10 ve 22 inci günler arası yumurta çatlama ve gelişme dönemi.inşallah hamile kalırsın bu aylarda.ama dediğimi mutlaka dene.
hlymms ordamısın
kızlar size iyi sohbetler görüşmek üzere Şeniz
canım yumutrlama günlerini takip et o zaman .adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu gün başla eşinle ilişkiye 10 uncu gün birlikte olun 11 olmayın 12 olun 13 olmayın 14 olun .böle 22inci güne kadar devam bir gün yapın bir gün yapmayın .çünkü adetten 10 ve 22 inci günler arası yumurta çatlama ve gelişme dönemi.inşallah hamile kalırsın bu aylarda.ama dediğimi mutlaka dene.
buradayım tatlım
ama ben bu aydan cok umutluyum eger olmazsa..............
merhaba canım hoşgeldın topıgımıze ben ıyıym beryal ablacımda ıyı onun bı bebişi var hamış dıger arkdsları bılımıyorum cunku uzun zamandan berı gırmıyodum bnde 1.5 senelık evlıyım 1 senedr bebiş ıstıyoruz ama bızımkı ınat edıyo gelmıyo çok çektırecek bana geldımı aman gelsınde çektırsın yaaakötükedihüso
beryalcim senin su teknigi bende deneyeyim.3 aydır catlatma ignesi oluyorum bir halt oldugu yok.artık bırakıyorum tedaviyi akısına bırakacagım
beryalcim senin su teknigi bende deneyeyim.3 aydır catlatma ignesi oluyorum bir halt oldugu yok.artık bırakıyorum tedaviyi akısına bırakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?