Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ne biliyim hersey birikti yüzüme karsı kötu söz sölemedıelr söleyemesler parcalarım onalrı.msl düğün nişan vss hep böle isteksız geldıler baska sehırdelerdi ben kötu düşünmedım 21 yasındaydım sonucta kendım iyi biri oldugum için ailemde öle.yanı ailem zora sokmadıkca galıba bunalr iyice rahata bindi!!!aramaz sormazlar haaa bır düğün olur ararlar sırf laf gelmesın dıye ozmaanda ben esıme kzıdım gitmıcem dedım tabıkı gittik esım bana bişey demes ama onlarada demıyrdu yok karı lafıyla hareket edemesmıs esım cok iyiniyetlı onlar haınlıklerının farkında değil bence biz araba alıcaktık 1500 ytl istedık yok dedı baabsı sımdı ama kardesı yurtdusna gitti en az 20 milyar.tmm oan olmayabilir ama bunun bizim cephemızde olumsuz etkısı olacagınanı göze alamazmarmı evlatalr arasında ayrım yapmassın buda hakstır ben hukukcu oldugumdan olabilir adaletsızlıgı cok cok kızarım.dıyorumkı bazen sil aklından onlara ınat esınn elınden tut.işimzide güsel bizim paramıda biriktirim onalr utansın.ama hakkım haram zıkkım olsun onalrında kızları var Allaha havale ettım.ya ınsan bayramda kandılde benım ailemı aramazmı bunun haklı sebebı olmaz sorsan hepsıde unv mesunu.egitim cahillği alır eşşeklik baki kalır aynen bunalara söölenmiş.
hafiklıyız aslen sen

beryal arkadaşımız ekler merak etmeyin yada kendinizde ekleyebilirsiniz bence

ekledim tatlım sabırsız hamile adaylarını.cadılar bekleyemediler 2 dakika klava:klava:
ama ben sorarım :mymeka::mymeka: onlara gelin bakim siz dizilin karşıma tek ayak üstünde durma cezası verdim ikinizede.mavi-gozlu ve ebrar42

bende nadir ararım canım eşime sölerim oda boşver der mesela arayınca kaynanam knt yok arayamıyom der bendede her zaman olmaz zaten knt önemli günlerde arıyorum bende

yeb aynen sen gibiiyım önce bende araamdım.sadce Allah rızası için özel gunlerde aradım hatalrını anlıcaklrı yerde daha beter havalandılr sankı ben olsam sorarım kızım oğlum noldu nıye aramadınız aferdersın kendılerını bir b.. sanıyrlar ama Yüce allaha güvenıyorum.Allahın izniyle nisanda güsel bir işimde olacak. güselım namusluyum evlenrıken bu kriterlre baktım allah utandırmasın onalrın yaptıkalrı yanına kar kalmıcaktır .onalrında kızı var ama görecez.eşim cok ii hatalrı oldu ben zamanında tepkı koyalım dedım oda farkında ama zor durum kızlarr

kurban olayım sana canım ceza hafif ama güzel uyguladım sakın tek ayak üstünde durmadın deme iki dakika durdum :)

tamam cezamıza razıyız yerimseniben

neyse artık konuda yazmıyım sizinde canınızı sıkmayım.off stresten yaa yarın istanbula gidicem orda düşünürüm napıyım bu hafta hiç bebk çalışmasıda yapmadık bunalr olunca oda gereksız gelıyor

canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.ama ben bıraktım artık yakalarını.çünkü onlarla aynı seviyede olurum daha fazla muhattab olursam ama artık bıktım ilgilenmiyorum .şimdi hamileyim zaten odamdan dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum .geçen gün yatmama bile laf etti hep uyuyomuşum .pazar günü kanamam oldu o gezmeye gitti.bird arkamdan kısır diyordu şimdi hamileyim canın birşey istiyormu demek yok.yine evin işini yemeği ben yapıyorum .pazar günkü kanamam da o yüzden zaten eve süpürge bile tutmuyo ben kalktım dedim toz alım da süpürge tutayım .kanamam oldu .sen otur ben yaparım demedi.kız hamileyim zaten zor geçiyo .senin bir isteğin varmı canın birşey çekiyomu ne pişireyim diye bile sormaz.akşam olur ben yemek yaparım o yer öküz gibi.sadece akşam eşim varken iş yaptı görünsün diye sofrayı kaldırır o kadar.
yine allahın sevdiği kuluymuşum da ne kusmam ne bulantım ne de başka sorunum oldu allahım yardım ediyo .sanki hamile değilim gibiyim .çok rahatım maşallah birtek kanamam oluyo o da dinlenirsem geçiyo.yani sana tavsiyem ailesi yüzünden eşinle aranı bozma .eşini hele seviyosan katlan boşver bak benim gibi olsan ne yapcan kışın hep bizdeler .ekimde gelirler nisan ortasına kadar bizde kalırlar ben gibi olsan ne yapacan bızdığım sabret.:1hug::1hug: ŞenizŞeniz

vıldan sıvaslı birde ben aslen sıvaslıyım sen hulya?
hülya ve ebrar siz yenısınız sanırım bahsedın bakalım kendınızden

ben ankaralıyım canım eşim sivaslı. Bak bu dediklerinin hemen hemen aynısı benimde yaaşdıklarım. Bir tek eşim onlarla ilişkime hiç karışmaz. bana laf söyletmez zaten yer valla. Evlat ayırt etme bizde de var. Evlenirken kimse bişey hiçbişeyimiz yoktu. her şeyi borçla aldık. Ama şu an 6 yıllık evliyim dubleks evim var bunuda 1 yıllık evliyken aldık krediyle, arabam var ee sağlığım var mutlu yuvam var, sağlıklı bide evladım var. Allah cümleye evlat versin. EE daha ne olsun kimin neyi varsa banane isterse yatı katı olsun. Ben kimseye muhtaç değilim şükür. Sende onun için kafana takma. Tabii hakkını yedirme ama yapacağın her şey aleykinde delil olarak sana gelmesin dikkat et

kızz hamile kadını ne üzünüyonuz bakem tombişim sen geç otur ben döviyim onları senin yerine nohutun yorulmuş bak annesi:1hug:

ayyy beryal zıkkımın kökunu yesın bişey yapma bak daha sinirlendım
yok ben onalrla aynı evde kalamam zaten cekemem.benım kaynana gelınce iş miş yapar şimdi onu ınkar edemem o huyları ıyı ama cok ilğisiz alakasız ve samımı değiller ha arakamdan bişey sölermı bilmem cunkı benım memleketım baska dedım ya Allah a havale ettım sadece ana baba hakkı değil evlat hakkı dıye bişey var
sende iş yapma sana cok ama cok kızdım

kurban olayım sana canım ceza hafif ama güzel uyguladım sakın tek ayak üstünde durmadın deme iki dakika durdum :)

tamam cezamıza razıyız yerimseniben

aferin size bebişim de alıkş yapıyo size teyzeleri.annemi üzmeyin diyo bak.yoksa götümü yiyin diyo :roflol::roflol::roflol:

bu arada çitosumun da bebişi var onuda fındığının dötünü yiyin .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beryal Allah sana kolaylık versin. Boşver ne görürlerse senden görsünler. Allah bu yaptıklarına karşılık sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Kul bilmezse Allah bilir. Ama senin yaptığında büyük başarı takdir ediyorum vallasinir bozmamak elde değil

yeb ıyı yapmısınız bende öyle düşünüyorum.onalr cok zengınd eğilkı ben istedıgımı alabılırım sükür.Allah nasıp eder baslarsam esım ve benım zaten maaşımız iyi olacak onalrın aldıgnın 2 katı.lojmanda kalırsak zaten o paramı harcamam gencken evımı alırım olur daha gencız bunla hallolcaksa yaparım ama onalrı afffertmem asla.maddi kaygım yok kısacası ama manevıyat ya nedır tek gelının tek oğlun gurbette topu topu 2 cocuk doğurmusun zormu diare etcek nefret edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…