kızz hamile kadını ne üzünüyonuz bakem tombişim sen geç otur ben döviyim onları senin yerine nohutun yorulmuş bak annesi:1hug:
yok kuşum ben izmirliyim ama bodrumda oturuyorum
canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.ama ben bıraktım artık yakalarını.çünkü onlarla aynı seviyede olurum daha fazla muhattab olursam ama artık bıktım ilgilenmiyorum .şimdi hamileyim zaten odamdan dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum .geçen gün yatmama bile laf etti hep uyuyomuşum .pazar günü kanamam oldu o gezmeye gitti.bird arkamdan kısır diyordu şimdi hamileyim canın birşey istiyormu demek yok.yine evin işini yemeği ben yapıyorum .pazar günkü kanamam da o yüzden zaten eve süpürge bile tutmuyo ben kalktım dedim toz alım da süpürge tutayım .kanamam oldu .sen otur ben yaparım demedi.kız hamileyim zaten zor geçiyo .senin bir isteğin varmı canın birşey çekiyomu ne pişireyim diye bile sormaz.akşam olur ben yemek yaparım o yer öküz gibi.sadece akşam eşim varken iş yaptı görünsün diye sofrayı kaldırır o kadar.
yine allahın sevdiği kuluymuşum da ne kusmam ne bulantım ne de başka sorunum oldu allahım yardım ediyo .sanki hamile değilim gibiyim .çok rahatım maşallah birtek kanamam oluyo o da dinlenirsem geçiyo.yani sana tavsiyem ailesi yüzünden eşinle aranı bozma .eşini hele seviyosan katlan boşver bak benim gibi olsan ne yapcan kışın hep bizdeler .ekimde gelirler nisan ortasına kadar bizde kalırlar ben gibi olsan ne yapacan bızdığım sabret.:1hug::1hug: ŞenizŞeniz
beryal Allah sana kolaylık versin. Boşver ne görürlerse senden görsünler. Allah bu yaptıklarına karşılık sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Kul bilmezse Allah bilir. Ama senin yaptığında büyük başarı takdir ediyorum vallasinir bozmamak elde değil
çitosum yetiş yaaa bu iki cadı bebişimle beni üzüyolar ama bis nohutumla dövdük onları :mymeka: senin fındıkta gelsin dövelim hep beraber sırnaşık şeysırnaşık şey
mavi _gozlu ve ebrar 24 döv onları çitos :mymeka:
kızlar bir şey sorcam size ben en son adetimi 23 şubatta oldum bu ay gecikti,kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bel ağrım oluyor gazım var sürekli bazen bulantımda oluyor ve karnımın içinde gerilme hissediyorum acaba diyorum psikolojik olabilirmi yada hamile olabilrmiyim?hamile olan arkadaşlar sizlerde böyle şeyler yaşadınızmı?daha test yapmadım yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü :çok üzgünüm:
kızlar bir şey sorcam size ben en son adetimi 23 şubatta oldum bu ay gecikti,kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bel ağrım oluyor gazım var sürekli bazen bulantımda oluyor ve karnımın içinde gerilme hissediyorum acaba diyorum psikolojik olabilirmi yada hamile olabilrmiyim?hamile olan arkadaşlar sizlerde böyle şeyler yaşadınızmı?daha test yapmadım yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü :çok üzgünüm:
Beryal ben aslen erzurumluyum eŞım sıvaslı ama ıkımızde ızmırdeyız gÖrmedık oaraları yanı senın kaynananlar neden kalıyo sızde 6 ay
beryalcım ne bu senin çektiğin nie sen yapıyosun yaa ayy sinirden köpürdüm burda ben çok karsıyım böle seylere hem hemişsin hemde iş yapıyosun oysa senin uzanman gerek hayatım sakın yapma o dediklerini boşverr
canımmmm kıyamam sağaaa ben kıss kaynanada çok gıcık oldum gelirsem önce onu dövücem haaa burda okuyunca sinirim zıpladı sende bebişin doğunca sevdirtme kız kötükedihüso
benim kaynana ayağıma dönüyo hele bi dönmesin torunuyla oğlunu bidaha göstermem :mymeka:sende anbargo koy torununa hasret kalsın kötükedihüso
bende çıkıyon byy
Sen çalışmıyosun heralde evdeysen belki ondan yapmıyodur çalışsan belki yapardı başka çocuğu yokmu gezsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?