Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızz hamile kadını ne üzünüyonuz bakem tombişim sen geç otur ben döviyim onları senin yerine nohutun yorulmuş bak annesi:1hug:

çitosum yetiş yaaa bu iki cadı bebişimle beni üzüyolar ama bis nohutumla dövdük onları :mymeka: senin fındıkta gelsin dövelim hep beraber sırnaşık şeysırnaşık şey
mavi _gozlu ve ebrar 24 döv onları çitos :mymeka:

Beryal ben aslen erzurumluyum eŞım sıvaslı ama ıkımızde ızmırdeyız gÖrmedık oaraları yanı senın kaynananlar neden kalıyo sızde 6 ay

beryalcım ne bu senin çektiğin nie sen yapıyosun yaa ayy sinirden köpürdüm burda ben çok karsıyım böle seylere hem hemişsin hemde iş yapıyosun oysa senin uzanman gerek hayatım sakın yapma o dediklerini boşverr

evet canım ama ben katlanıyorum .çünkü eşim bana tek kelime söylemez çok efendi eşim .beni de çok seviyo bende eşimi çok seviyorum o yüzden katlanıyorum zaten bana dediği bir laf var ailemi seçme şansım olsa inan bunları seçmezdim dedi.şimdi bu lafın üstüne eşime birşey diyemem o da farkında ama eanne babası birşey diyemeiyo ama benide hiç kırmıyo .bende katlanıyorum .dediğin gibi allah bana eşime ve bebeişime sağlıkl sıhhat versin de onlara muhtaç olmayalım.

kızlar bir şey sorcam size ben en son adetimi 23 şubatta oldum bu ay gecikti,kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bel ağrım oluyor gazım var sürekli bazen bulantımda oluyor ve karnımın içinde gerilme hissediyorum acaba diyorum psikolojik olabilirmi yada hamile olabilrmiyim?hamile olan arkadaşlar sizlerde böyle şeyler yaşadınızmı?daha test yapmadım yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü :çok üzgünüm:

canımmmm kıyamam sağaaa ben kıss kaynanada çok gıcık oldum gelirsem önce onu dövücem haaa burda okuyunca sinirim zıpladı sende bebişin doğunca sevdirtme kız kötükedihüso
benim kaynana ayağıma dönüyo hele bi dönmesin torunuyla oğlunu bidaha göstermem :mymeka:sende anbargo koy torununa hasret kalsın kötükedihüso

mervecim ümitlendirmiş gibi olmayımda bence hamilesin benim yiğende bel ağrısından doktra gitti hamile oldugunu öğrendi inş hamişsindir

ewet cnm aynı şeyleri yaşadım ben a.s bence test yaptır :CüvCüv:

Beryal ben aslen erzurumluyum eŞım sıvaslı ama ıkımızde ızmırdeyız gÖrmedık oaraları yanı senın kaynananlar neden kalıyo sızde 6 ay

canım ben bodrumda yaşıyorum eşimin işi burda yani evlenince bodruma yerleştim ben .ama izmirliyim .eşimin ailesi karadenizli çok cahiller ve gıcıklar .oralar soğuk oluyormuşta o yüzden bize geliyolar .tabi bizim ev rahat herşey var.havalarda güzel.rahatça dolaşıyolar.akşam olunca yemek yapanda var niye gelmesinler ki.bulmuşlar ben gibi aptalı.ama bende eşimin hatrına katlanıyom .ben aslında baba evinde çok rahattım ama evlenince herşeyi gördüm .çok sinir bozucular .birde hamile olmadan önce birsürü laf etmiş hep arkamdan gelin kısır çocuğu olmuyo falan demiş ben yinede ona bakıyorum .kendileri utansınlar terbiyesizler.
en çok kzdığım zaten 3 buçuk yıldan sonra mucize gibi olmuş bebeğim bana yardım edeceğine daha çok iş bekliyo herşeyi ayağına istiyo .ben bunlar gibi insan hayatımda hiç görmedim .ve evlenirken bana ne takı ne hediye nede ev eşyası hiçbir şey almadılar herşeyi eşimle ben aldık .birde ne yüzleri varki gelip bende heryıl kalıyolar..çok sıkıcı cahil insanlar.hatta onlara insan bile denmes ama eşimin hatrına susuyorum ne yapim .

merhaba kızlar nasılsınız bugün a.s.
ben çok iyiyim çünkü vildoşum gelmiş hoşgelmiş hihoyyythihoyyyt

çitos eline oklavayı almışken benim kaynanatörü de döv kaayınpaderi de ohhh şöyle evire çevire dövsen ne iyi olur .çok acayipler yaaa anlatılmaz yani sadece yaşanır :roflol: sırnaşık şey

Sen çalışmıyosun heralde evdeysen belki ondan yapmıyodur çalışsan belki yapardı başka çocuğu yokmu gezsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…