Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayanlar kısa bir aradan sonra merhebalar herkese

ya arkadaşlar benim miğdem çok felaket bulanıyo ağlıycam şimdi kaç gündür ölü gibi yatıyorum bıktım yaa ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum ekmek yemekten başka bişey yapmıyorum su içince kusuyorum ilk defa dün kustum ama sanki şimdide kuscak gibiyim varmıdır bunun ilacı yarın doktora gidicem nternete zor girdim ya ders bile yapamadım kaç gündür ölcem yaa ne bulantıymış bu kimseden duymamıştım şimdi yeni yeni duyuyorum aa bndede olmuştu diye insanlardan ya bu bulantı nasıl geçer yokmu çaresi haftaya sınavım var poşetle giderim artık bööööğğğğğğ yardımmmmmmcokacimcoookcokacimcoook

bu arada bebeğimin kalp atışlarını da gördüm bayanlar güzel bi duygu ama bu bulantılardan kursağımda kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

baya sıkıntılı olsa gerek üzüldüm beryalcim :teselli: ama sen yinede en iyisini yapıyosun eşinle aran iyi olsunda gerisi sorun değil...bunları okuduktan sonra kayınvaldemi biraz daha sevdim ...ben 4 yıllık evliyim ve beraber oturuyoruz bir gün bana şu işi yap dememiştir ...biraz rahatsız olsam bırak hamileliği üşütsem filan şunumu istersen bunumu yersin ne yapayım canın bişey istiyomu naneler limonlar filan annem gibi davranır nazar filan değmesin benim valde sultana

hoşgeldin canım :1hug:
sen bu bulantı için hemen doktora git ilaç veriyo canım zaten şu sıralar böyle olman çok normal bir süre sonra geçiyo benim kardeşimde hamile aynı senin gibi oldu yiyip içemiyordu doktorun verdiği ilaçlardan sonra düzeldia.s

sağol canım yarın sabahtan randevum var ilaç alınca hemen geçermiymiş ayy inşallah yaa vallahi kafamı kaldıramıyorum çok zormuş :çok üzgünüm:

bide miğdemde hafif yanma var bu normalmidir ki habire afedersiniz ama geğirme oluyo

hg mervecim malesef bu bulantılar birkaç aydaha çekicez :1no2:

bide miğdemde hafif yanma var bu normalmidir ki habire afedersiniz ama geğirme oluyo

senin daha önce midenle ilgili sorunun varmıydı canım kardeşimde de aynı şikayetler vardı ama onda gastrit olduğundan böyleydi gaz falan ilaçlarla geçti bulantısıda öyle ilaçlar baya rahatlattı

canım ilk zamanlarda böle oluyo tuzlu şeyler ye bol su iç meyve ye.kraker ye.ekmekle yoğut ye.yani mideni tutacak şeyler ye.halsiz kalma .bol su meyve suyu iç.bilhassa hergün taze sıkılmış portakal suyu iç.ilk 3 ay hergün portakal suyu iç.folik asit en çok taze sıkılmış portakal suyunda var unutma.

canım kıymetini bil walla hatta çerçevelet duvara as kaynananı.hatta türünün son örneği diye kucağında gezdir.benim ki.normal insan olsun o da yeter bana.kendi kaynanasında çekmiş aynısını bana uyguluyo.ama allahım büyük tür görüyo onun yaptığınıda benim yaptıklarımı da.

hg mervecim malesef bu bulantılar birkaç aydaha çekicez :1no2:

senin daha önce midenle ilgili sorunun varmıydı canım kardeşimde de aynı şikayetler vardı ama onda gastrit olduğundan böyleydi gaz falan ilaçlarla geçti bulantısıda öyle ilaçlar baya rahatlattı
yok ama dün görümcem gelmişti sağolsun yemek yapmaya mantı makarnası yapmıştı yoğurtlu birazda sarımsaklıydı ben soğan sarımsak türü şeyler yediğim zamanda böyle oluyodum ama dün gündüz sadece geğirme vardı bugün yanma var oda sarımsaktan galiba

şuan limon tuzlayıp yiyoruum biraz bulantıyı geçirdi gibi aa ben limonu biraz suyla karıştırayım belki o zaman suda içebilirim

çerçeve fikrini beğendim beryalcim bizim valdeyi asmak güzel fikir kaydirigubbakcemile3

Beryal sen normal yollamı hamile kaldın?

Sen çalışmıyosun heralde evdeysen belki ondan yapmıyodur çalışsan belki yapardı başka çocuğu yokmu gezsinler

varda en aptalı biziz o yüzden bize geliyolar .kimse bunlara yüz vermiyo benim eşim kıyamıyo.birde yaşlılar diye eşim gelin diyo .bende birşey demiyorum artık önceden çok kızardım şimdi tınlamıyom artık.

çerçeve fikrini beğendim beryalcim bizim valdeyi asmak güzel fikir kaydirigubbakcemile3

Beryal sen normal yollamı hamile kaldın?

yok canım çatlatma iğnesi kullandım ilk denemede oldu. OVITRELLE .İSMİNDE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM .

inşallah düzelir canım canım ama ne diyoruz bu yolda çekilen her türlü cefa mübahtır dayanıvercen artık nasılsa sonucunda alacağın hediyenin değeri çok büyük yerimseniben[/QUOTE]

amin canım sağolasın haklısın

PANCUBEN GÖRDÜM SENİ SAKLANMA ÇIK ORTAYA GELMİM YANINA HIIII :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:beryal kaynananın sinirini millettenmi çıkarıyon gıııı vura vura aptal edicen kızları korkusundan kimse gelmiycek yakında :roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…