hoşgeldin canım :1hug:bayanlar kısa bir aradan sonra merhebalar herkese
ya arkadaşlar benim miğdem çok felaket bulanıyo ağlıycam şimdi kaç gündür ölü gibi yatıyorum bıktım yaa ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum ekmek yemekten başka bişey yapmıyorum su içince kusuyorum ilk defa dün kustum ama sanki şimdide kuscak gibiyim varmıdır bunun ilacı yarın doktora gidicem nternete zor girdim ya ders bile yapamadım kaç gündür ölcem yaa ne bulantıymış bu kimseden duymamıştım şimdi yeni yeni duyuyorum aa bndede olmuştu diye insanlardan ya bu bulantı nasıl geçer yokmu çaresi haftaya sınavım var poşetle giderim artık bööööğğğğğğ yardımmmmmmcokacimcoookcokacimcoook
bu arada bebeğimin kalp atışlarını da gördüm bayanlar güzel bi duygu ama bu bulantılardan kursağımda kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşgeldin canım :1hug:
sen bu bulantı için hemen doktora git ilaç veriyo canım zaten şu sıralar böyle olman çok normal bir süre sonra geçiyo benim kardeşimde hamile aynı senin gibi oldu yiyip içemiyordu doktorun verdiği ilaçlardan sonra düzeldia.s
bayanlar kısa bir aradan sonra merhebalar herkese
ya arkadaşlar benim miğdem çok felaket bulanıyo ağlıycam şimdi kaç gündür ölü gibi yatıyorum bıktım yaa ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum ekmek yemekten başka bişey yapmıyorum su içince kusuyorum ilk defa dün kustum ama sanki şimdide kuscak gibiyim varmıdır bunun ilacı yarın doktora gidicem nternete zor girdim ya ders bile yapamadım kaç gündür ölcem yaa ne bulantıymış bu kimseden duymamıştım şimdi yeni yeni duyuyorum aa bndede olmuştu diye insanlardan ya bu bulantı nasıl geçer yokmu çaresi haftaya sınavım var poşetle giderim artık bööööğğğğğğ yardımmmmmmcokacimcoookcokacimcoook
bu arada bebeğimin kalp atışlarını da gördüm bayanlar güzel bi duygu ama bu bulantılardan kursağımda kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bide miğdemde hafif yanma var bu normalmidir ki habire afedersiniz ama geğirme oluyo
bayanlar kısa bir aradan sonra merhebalar herkese
baya sıkıntılı olsa gerek üzüldüm beryalcim :teselli: ama sen yinede en iyisini yapıyosun eşinle aran iyi olsunda gerisi sorun değil...bunları okuduktan sonra kayınvaldemi biraz daha sevdim ...ben 4 yıllık evliyim ve beraber oturuyoruz bir gün bana şu işi yap dememiştir ...biraz rahatsız olsam bırak hamileliği üşütsem filan şunumu istersen bunumu yersin ne yapayım canın bişey istiyomu naneler limonlar filan annem gibi davranır nazar filan değmesin benim valde sultana
hg mervecim malesef bu bulantılar birkaç aydaha çekicez :1no2:
yok ama dün görümcem gelmişti sağolsun yemek yapmaya mantı makarnası yapmıştı yoğurtlu birazda sarımsaklıydı ben soğan sarımsak türü şeyler yediğim zamanda böyle oluyodum ama dün gündüz sadece geğirme vardı bugün yanma var oda sarımsaktan galibasenin daha önce midenle ilgili sorunun varmıydı canım kardeşimde de aynı şikayetler vardı ama onda gastrit olduğundan böyleydi gaz falan ilaçlarla geçti bulantısıda öyle ilaçlar baya rahatlattı
canım ilk zamanlarda böle oluyo tuzlu şeyler ye bol su iç meyve ye.kraker ye.ekmekle yoğut ye.yani mideni tutacak şeyler ye.halsiz kalma .bol su meyve suyu iç.bilhassa hergün taze sıkılmış portakal suyu iç.ilk 3 ay hergün portakal suyu iç.folik asit en çok taze sıkılmış portakal suyunda var unutma.
canım yemin ederim su içmeye korkuyorum miğdem altüst oldu vallahi dün su içtim doğru banyoya bugün portakal suyuda kötü yaptı beni anam napıcam bilmiyorum ben bide biraz böyle çok salıyorum galiba kendimi ama gerçekten çok halsizim ekşi elme yiyorum ekmek arası peynir domates yapıp yiyorum portakalı sıkmdan yemeğe çalışıyorum off geçsin şu günler artık daha yeni dün 6 haftalık oldu daha kaç hafta var önümde inşallah yarın doktor ilaç verirde kurtulurum bu dertten
yok ama dün görümcem gelmişti sağolsun yemek yapmaya mantı makarnası yapmıştı yoğurtlu birazda sarımsaklıydı ben soğan sarımsak türü şeyler yediğim zamanda böyle oluyodum ama dün gündüz sadece geğirme vardı bugün yanma var oda sarımsaktan galiba
inşallah düzelir canım canım ama ne diyoruz bu yolda çekilen her türlü cefa mübahtırcanım ilk zamanlarda böle oluyo tuzlu şeyler ye bol su iç meyve ye.kraker ye.ekmekle yoğut ye.yani mideni tutacak şeyler ye.halsiz kalma .bol su meyve suyu iç.bilhassa hergün taze sıkılmış portakal suyu iç.ilk 3 ay hergün portakal suyu iç.folik asit en çok taze sıkılmış portakal suyunda var unutma.
canım yemin ederim su içmeye korkuyorum miğdem altüst oldu vallahi dün su içtim doğru banyoya bugün portakal suyuda kötü yaptı beni anam napıcam bilmiyorum ben bide biraz böyle çok salıyorum galiba kendimi ama gerçekten çok halsizim ekşi elme yiyorum ekmek arası peynir domates yapıp yiyorum portakalı sıkmdan yemeğe çalışıyorum off geçsin şu günler artık daha yeni dün 6 haftalık oldu daha kaç hafta var önümde inşallah yarın doktor ilaç verirde kurtulurum bu derttendayanıvercen artık nasılsa sonucunda alacağın hediyenin değeri çok büyük yerimseniben
Sen çalışmıyosun heralde evdeysen belki ondan yapmıyodur çalışsan belki yapardı başka çocuğu yokmu gezsinler
çerçeve fikrini beğendim beryalcim bizim valdeyi asmak güzel fikir kaydirigubbakcemile3
Beryal sen normal yollamı hamile kaldın?
PANCUBEN GÖRDÜM SENİ SAKLANMA ÇIK ORTAYA GELMİM YANINA HIIII :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?