Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben ovulasyon testi sordum 25 tl dedi geri döndüm ama galiba benim yumurtalar çatlamıyo geç çatlıyo. adet düzensizliği de var napıcam bilmem eğer hiç yumurtlamıyosam ayvayı yedim

canım ben yazıları takip etmekte zorlanıyorum okuyamadıklarım bile oluyo yaa su sayfa yenilenmese yumurtalık haftasındamısın ki benimde bir haftadır var bulantım bazen kusacak gibi oluyom

kızlar bişi sorcam yumurtlama gününde olduğun nasıl anlaşılıyo
Hassasiyet, Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların artması, Vücut sıvısının artması gibi belirtiler yumurtlama günü belirtileri

f5 bas canım o sayfayı yenılıyorrr
herkeste farklıymıs yumurtla gunu cnmm ovulasyon testını alıp memnun olmayanda var al ama bir sor sitersen..yeb gittinmi kı

amannnnn daha 18 yaşındayım ne uğraşıyorum olsun diye vericek olan Allah vakti saati gelince verir pehhh kendimi iyice koca karı sanmaya başladım

bende dört gündür çalışmadım ben senemi doldurayım öle cabalıcam bazıları yaşını beklermiş

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:
Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

bu yöntem biraz kötü ama iadre edin kaydirigubbakcemile3

canım ya işte bende ona aldandım galiba...
benim ki resmen iki çizgiydi doktor bile bi anlam veremedi...
canım sen bunu nereden duydun?

evet biraz yaşayayım hayatımı çocuk olunca herşey değişecek sonra keşke acele etmeseydim diycem kısırlık ta yok gerçi tedavi edilemeyecek hiçbir kısırlık yoktur

canım ya işte bende ona aldandım galiba...
benim ki resmen iki çizgiydi doktor bile bi anlam veremedi...
canım sen bunu nereden duydun?

10. yıldır çocuğu olmayan arkadaşım yapmıştı nasıl sevindik herkese söyledi bi kan testi sonuç fıss dr demiş durumun kötülüğünü düşünebiliyormusnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…