sessize tam noldu ben anlamdım nıye gecmiş olsun dedınız??
ozmaan beklıyım yaaa ama istdada yapamam off npyım adet gununu bekelrım bende ...gecen gece haif midem bulandı suanda hafif var ama kuscak kadar değil belkı psıkojıktır birde yorgunluk olunca acaba olurmuyum:))
yanlız zorla hamile bırakcam kendımı:))))))))))))))))))))))
inşallah canım hayırlısı valla çok sevinirim:sm_cool:keşke diloş ya bir mucise olsaaa ne hoş olur inş. 19 gune sınav sonucum acıklansın nisan benım ayım olur belkı ozman kızım olursa adını nisan koyacagım:))
mavi ben 3martta olmustum sen ne zaman oldun ozmaan senle bizim aynı sayılır
Hassasiyet, Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların artması, Vücut sıvısının artması gibi belirtiler yumurtlama günü belirtilerikızlar bişi sorcam yumurtlama gününde olduğun nasıl anlaşılıyo
mavi ben 3martta olmustum sen ne zaman oldun ozmaan senle bizim aynı sayılır
amannnnn daha 18 yaşındayım ne uğraşıyorum olsun diye vericek olan Allah vakti saati gelince verir pehhh kendimi iyice koca karı sanmaya başladım
burdasında hiç konuşmuyon be güzelim kaydirigubbakcemile2
Kızlar nasılsınız dilnurcum evet sobeledin ama ben hep burdayım benbilirim napıyosun canımbence test yapma daha çıkmaz erken bence. Sessizdeniz çok geçmiş olsun canım. Allah inşallah önümüzdeki ay hamiş kalmayı nasip eder
Birde kızlar ilişkiye girdiğiniz gecenin sabahında test yapmayın hamile değilken pozitf çıkıyormuş bilginiz olsun.
ben yeni evli sayılırım sekiz aylık evliyim 22 yasımdayım 7 aydır çocuk istiyorum ilk bir ay doğal yolla korunduk ama ben takmıyorum artık iki ay öncesine çok takıyodum2,5 yıldır evliyim eylülden berdırı istiyorum ama olmadı sen?25yasındayım
canım ya işte bende ona aldandım galiba...
benim ki resmen iki çizgiydi doktor bile bi anlam veremedi...
canım sen bunu nereden duydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?