Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benbilirim biz aynı günde olucaz sayılır umarım sonuclarımız güzel olur yüce rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip eder inş banada aminnn

ayyy ne kötü bir durum .zamanı gelınce olacak ben takmıyrdum aslında son 2aydır takmaya başladım ama emınım işe başlıyınca hiç takmıcam hatta istemıcem belkıde stres en bas düşmanıymıs

evet biraz yaşayayım hayatımı çocuk olunca herşey değişecek sonra keşke acele etmeseydim diycem kısırlık ta yok gerçi tedavi edilemeyecek hiçbir kısırlık yoktur

canım çok gencsin daha erken evlenmişsin ne acelen vardı kızz hayatını yasa biraz

kızlar tedavıy görenelrı ve dr kontrolunde olanalrın daha cabuk olucak bence biz resmen boşa atıyoruz :))bır ark tedavıye başlamıs dedıms enın benden önce olucak kesın

inşallah hamile kalırsınız yahu siz beklediğiniz günlerde yumurtluyomusunuz bende 20. gün oldu adetim biteli yumurtlamıyorum. doktora gitmeye korkuyorum daha yaşın kaç başınkaç hadi evladım diycek diye:mymeka:

10. yıldır çocuğu olmayan arkadaşım yapmıştı nasıl sevindik herkese söyledi bi kan testi sonuç fıss dr demiş durumun kötülüğünü düşünebiliyormusnuz

ay canım ya çok kötü bi durum biliyomusun,neyse ki ben eşimden başka kimseye söylememiştim bide benim adetim ilk defa 3 gün gecikmişti,mide bulantısı,yorgunluk ve uyku hali vardı...test yaptım resmen 2 çizgi çıktı ama belli belirsizdi,nasıl sevinmiştim....
bide ertesi güne adet oldum ama ben hamileyim sanıyorum ya yine düşük yapıyorum diye paniğe kapıldım...dr gittik kan testi falan...gebe olmayan çıktı...
aaaayyyy çok kötü bi durum yaaaaa
söylediğin çok iyi oldu yebcim.sen durumumu biliyomuydun da söyledin yoksa aklınamı geldi...yani çok isabet oldu da.nettende araştırmıştım bulamamıştım..çok iyi oldu canım ya çok sağola.s......

ben 23 de evelndım şimdiki aklım olsa asla erken evlenmesdım.bence bır bayan 25den evvel evlenmemeli zaten okul anca ozmaan bityor biraz tadını cıkarmak gereklıymıs gec anladım:)

Yok canım nerden bileyin senin öyle durumunu kız yatak odanamı girdim ilahi. Demekki malum olmuş:)))

üüzülme sessiz sonucta biliyrsunkı hamile kalabiliyrsun buda birşeydır.canın sağolsun.kızlar nasıl zayıflıcam ben cok kg aldım koşu bandım vardı yapyrdum bıraktım bu aralar 2kg verdım.her ay belkı hamileyımdır dıye konsantre olamıyorum 3ayda 5 /6 kg verebilirmıyım acaba off buda ayrıd ert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…