hoşgeldin canım Şenizdilnur nasılsın tatlım adetin oldumu kızzz
ozaman çalış canım çalış zaten ekonomik kriz var sırnaşık şeyİşlerim var hayatım hem iş yapıyorum hemde takip etmeye çalışıyorum. İş beklemez paramı kesi verirler valla dermişim:)
hb cnm olursun inşaalah canım benimde kasıklarımda bi dolgunluk hissi var daha aşılamam yeni oldu heralde hemen tutcek değil ya çok merak ediyorumCADIARZUhoşgeldin canım Şeniz
yok ya halen olamadım :1no2:
evet biraz yaşayayım hayatımı çocuk olunca herşey değişecek sonra keşke acele etmeseydim diycem kısırlık ta yok gerçi tedavi edilemeyecek hiçbir kısırlık yoktur
10. yıldır çocuğu olmayan arkadaşım yapmıştı nasıl sevindik herkese söyledi bi kan testi sonuç fıss dr demiş durumun kötülüğünü düşünebiliyormusnuz
kısmet cnm olcagı varsa olur napalım ne kadar yırtınsakta boşşş
ozaman çalış canım çalış zaten ekonomik kriz var sırnaşık şey
ay canım ya çok kötü bi durum biliyomusun,neyse ki ben eşimden başka kimseye söylememiştim bide benim adetim ilk defa 3 gün gecikmişti,mide bulantısı,yorgunluk ve uyku hali vardı...test yaptım resmen 2 çizgi çıktı ama belli belirsizdi,nasıl sevinmiştim....
bide ertesi güne adet oldum ama ben hamileyim sanıyorum ya yine düşük yapıyorum diye paniğe kapıldım...dr gittik kan testi falan...gebe olmayan çıktı...
aaaayyyy çok kötü bi durum yaaaaa
söylediğin çok iyi oldu yebcim.sen durumumu biliyomuydun da söyledin yoksa aklınamı geldi...yani çok isabet oldu da.nettende araştırmıştım bulamamıştım..çok iyi oldu canım ya çok sağola.s......
ben 23 de evelndım şimdiki aklım olsa asla erken evlenmesdım.bence bır bayan 25den evvel evlenmemeli zaten okul anca ozmaan bityor biraz tadını cıkarmak gereklıymıs gec anladım:)
sessiz noldu kız sana anlamdım kı bennnn
kocan duymasın kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?